Güncellemeler
+1 yıl
Not:Herhangi bir engeli yok gayet iyi ve sağlıklı. Bazen çok üzülüyorum her ona bu sebeple kizdigimda ağlayıp uzuluyor napmam gerektiğini bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 12 yaşında bir kardeşim var kardeşim yemek yemeyi resmen bilmiyor etrafımızda kaç kişi olursa olsun tabağa elini sokuyor. Bi kahvaltıya gideriz ağzı dolu olsa bile hala ağzına biseyler sokar yutamaz ağzından geri çıkarır. tabaga pekmez dökülür elleriyle silip süpürür çatal kaşık kullanmayı bilmez çay içerken ağzını höpürdetir ağzını şapırdatır. Birsuru kez uyardım çok kez kavga ettik ama olmuyo duzeltmiyor kendini daha küçük düzelir diyorlar napicagimi bilmiyorum
Öncelikle kardeşin neden böyle oldu onu bir düşün. Sende ona örnek olmalısın. Çocuklar söyleneni değil gördükleri yaparlar. Sende ona tatlı dille göstererek bak öyle değil böyle yapacaksın, yiyeceksin gibi öğretmeye çalış ama güzellikle anlatmalısın. Küçüklükten gelen davranışlar her ne kadar düzelmesede henüz küçük bekli değişebilir. Bir uzmandan yardımda alabilirsin.
Cevap
2Cevap
Ona bu yiyişinden dolayı güldülerse bişey sanar ve öyle devam eder Allahtan benim kardeşim değil hayatında asla unutamayacağı bir dayak atardım🙃
aç bırakın birkaç gün. sadece düzgün yiyeceksn yemek var sana diyin. düzerlir
Güzelce konuşarak anlatmaya calis sen kaç yaşındasın
Psikologların bürolarını bilmem gerek
Aç bırakarak
Alıştırmaya çalış