Kadın veya erkek, bakacak kadar zengin olduğunu varsay
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadın veya erkek, bakacak kadar zengin olduğunu varsay
Çocuk işinde maddiyat durumu iyi diye bir şey olmaz ki. Evet maddi olarak iyi durumda olman gerekiyor. Fakat çocukta en büyük şey emek. Emeği de kadın yapıyor. Ona göre hava hoş. Yap yap dur kadının üstüne at. Sonra çocuklardan zaman kalmayınca bana bakmıyorsun deyip karıya kıza gider. Bu kadar basit.
Ek olarak dünya hali hiç bir şeyin garantisi yok. En son depremde en lüks arabası olup 20-30 evi iş yeri olan zenginim diyen kişinin tüm malı 48 saniye içinde yok oldu. Sonra çadırda 10 çocukla mı yaşayacak. Kimse servetine güvenmesin ve güvenen insandan da uzak dur.
Bu kadar çok doğum da kadının sağlığını bitirirsin. Hatta ölüm tehlikesi bile başlar.
Son olarak böyle odunlardan beyni var ama kullanmayan tiplerden uzak dur derim.
Takım mı kuracak? Neden 10 tane istiyor aşiret mi bu, hiç mantıklı değil o kadar çocuk hem bu ekonomik kriz döneminde şartlarda uygun değil bakmaya, farzet o kadarı doğdu insan bedeni çuval gibi olur şişersin
Çocuk ocak söndürür masrafı falan devirde bozuk korumak kollamak zor ben kendime bakamıyorum 1 çocuk bile bir ton masraf zorluk fazlası zaten gereksiz ayrıca fizik mi kalır
Viyak viyak çocukları sevmem uğraştırıcı büyüyünce ancak iyi olur daha dosthane ilişkin olabilir 16 yaşlarında falan
9 çocukla mağarada mı kaldın diye bir söz var oradan pay biçin 😂
Ben tavuk değilim. Yumurtlamıyorum.
Cevap
30Cevap
Hayır evlenmem tabi ki de. onu geçtim zaten o kadar zengin bile olsam yine de 10 çocuk istemem
Evet ama tabiki o kadar çocuğa bakacak maddi imkanlarımız varsa
Gerçi o kadar çocuk doğurmak sıkıntı yarısını yetimhaneden sahipleneceksek olabilir
Hatta en fazla 4 tane falan doğurabilirim herhalde 😅😅😅
Sahiplenme mi köpek mi bu 🤣
10 çocuk bu çocukları yapmam için Cristiano Ronaldo gibi zengin olmam lazım
Damızlık arıyor heralde o kişi kendine işine baksın,
severim kalabalık aileyi ama bu zamanda bu ülkede asla olmaz dı zira durumlar malum
Olur aslında, gerçi üçüz beşiz falan olursa daha iyi 😂😂
Hayırı işaretledim ama büyük konuşmak istemem yine de
Hayir inanılmaz zengin olsam da yine de yapmam çok fazla
Hayırdır kabile mi kuruyoruz tabiki de hayır.
2 yeterli oda ilerde iyi yetişilip birbirine destek olsun lar ilerde biz başlarından gidince kardeşim var diyip dağ olsunlae diye
Fiziki ve duygusal anlamda yorulmayı istemem.. 10 çocuk büyütmenin maddiyatla alakası yok önemli olan insanın o gücü kendinde bulması bana göre 😂
hayır tabiki 1 tane oğlum 1 tane de kızım olsun yeter 10 tane ne futbol takımı gibi
Biri bile zor 10 u nasıl olsun. Zenginlik pedagojiyi veya ahlakı eğitimi sorunun çözmez!!!
Kendini Acun falan sanıyor herhalde. Bu devirde 1 taneye zor bakılır. 😄
Bu devirde 10 çocuğa bakmayı nasıl düşünüyor?
Ben cesaret edip bir tane doğuramıyorum.
Benim amcamın 3 eşi var baya zengin servetini ben bilmiyorum. Hergün başka kızlarlada geziyor onun sayesinde bende nasipleniyirum
10 çocuktan sonra o karıya kerkinilmez. Kumaya razı olursa düşünülür, onun dışında hayır
Kendi doğuracaksa belki skdjs
Soyumun çok olmasını isterdim
Ama tabi burada maddiyat önemli çok zengin olursam 10 değil 30 çocuğum olmasını isterdim
Yok artık, ben almayayım mümkünse 🙄
Gerçek adamların çocuğu olmaz
Hayır evlenmezdim
Mantıklı birisi değildir
Hayır, biz fabrika mıyız?
0 cocuk isteyenle evlenird
Oha 10 çocuk ne ya
Hayır ben 1 tane olsun yeter dıyorum..
10 çocuk kafayı yedirtir
Ben bakacak kadar zengin değilim de, eşim olacak kadın zenginse olur.
Kendini kulucka makinesi olarak goruyosan git evlen
İstemediği anda yapacaksın ki beklemediği yerden vurmul olacaksın :))
Nasıl doyacak karınları
2 çocuk yeter bence
10 çocuk doğurmayan da ne bileyim... xD
Bakacak olsam da fazla be cancazım
Olur niye olmasın. Ben de 5iz istiyorum.
Aynen her gün seks demek
Kürt veya suri değilse olabilir aslında
Kürt olunca ne oluyormuş acaba
@HardFastFierY zaten Türkiyede 30 milyon kürdo var bi 10 tane de ben doğuramam, Türk doğururum
Bişey demek istemiyorum sana
@HardFastFierY ben de sana kanzi
Konusmaaw kürt olunca ne varmış zihniyeti tüküreyim ben senin kürt ve suriyeli hariç diye yazmışsın alman ingiliz Fransız birini bulalım sana 10 değil 12 tane cocuk yap olur mu canımsın
canımsın diye yazdım canımsın diye yaptı
@BlackJack_0642 ya işte max kürdo zekası yok yok ben Türk istiyorum
10 ÇOCUK YAPACAKSA PARASI ÇOKTUR EVLENİLİRR🤣🤣
İkide benden olsun
Yok Artık Daha Neler
Ahahaha hayırrr
Hayır asla
Hayır
Futbol takımı mı kuruyorsunuz ablacığım
Asla istemem
Diyarbakirli mi
11 yapsın futbol takımı kurarsınız