benim doğuştan rahmim ve vajenimin büyük kısmı yok regl olmuyorum çocuğum da olmayacak. Ameliyatımı oldum normal uzunlukta bir vajina oluşturuldu ama rahim olmadığından hamile kalamam anca taşıyıcı annelik onu da istemiyorum. Ne düşünürsünüz bu konuda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sevgiyi bulmak çok değerli, hayat bu kadar kısa ve zorlu iken üstelik. Çocuk sahibi olamayacak olmanız sizi eksik yapmaz. Bunu dert eden biri ile de zaten kimse mutlu olamaz. Bir çocukla hayat paylaşmak istemek çok doğal ve bu her şekilde mümkün. Annesiz, babasız o kadar çok yardıma ihtiyaç çocuk varken çocuk yapma takıntısı en iyimser bakışla anlamsız. Yardıma ihtiyacı olan bir yetim çocuğu evlat edinmek yapılabilecekk tüm iyiliklerden yüce. Ben böyle bir kadınla evlensem asla aklıma dert etmezdim, kendimi şans sayardım.
11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler çok güzel bir görüş
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Aslında çocukları severim ve onlarla gayet iyi anlaşıyorum ama ben çocuğum olsun istemiyorum; çocuk olduğu andan itibaren ebeveynlerin tüm hayatı çocuklar için heba oluyor.! Mantık evliliği ve görücü usulü evlilikler yapanlar için hava hoş ama aşk evliliği yapanlar için çocuk büyük bir sorun 🤷♂️ çocuk olduğu andan itibaren anne ve baba tüm hayatlarını çocuk için seferber ediyorlar, böylece aşkları da ve meşkleri de minimum seviyelere düşüyor 🧐
Bebeklik dönemleri ayrı dert, çocukluk dönemleri ayrı dert, ergenlik dönemleri ayrı dert, gençlik dönemleri ayrı dert, eğitim dönemleri ayrı dert, iş bulma dönemleri ayrı dert, evlilik dönemleri ayrı dert, derken torun oluyor ve bu defa hem çocuk hem de torun ekstra dertler yumağı içinde bir hayat geçiyor (daha doğrusu hayat o ebeveynlerin üstünden ezerek geçiyor) 🥺
Ailelerin %99'u birbirlerine olan sevgilerini çocuğa transfer ediyorlar ve her konuda "önce çocuk" denmeye başlıyor ve eşler birbirleri için hep (çocuktan sonra) ikinci planda kalıyorlar. Bana göre evlilikte büyülü bir aşk ve tutkulu bir meşk ile devam edebilmenin bir sırrı da çocuksuz olmaktır. Ömür boyu tüm sevgilerini, ilgilerini, zamanlarını, enerjilerini, düşüncelerini, duygularını ve SADECE birbirlerine odaklanmış olarak yaşamaları için çocuk olmaması temel şarttır BENCE… 🤔10 Yorumla
Sevdiğin bir insanla mutlu bir yuva kurmak için evlenir insan, kadın ya da erkek damızlık mı? Üremek için mi evlenir insan? Hiç sanmıyorum.
O yüzden insan doğurganlık olsun ya da olmasın sevdiği insan ile evlenmek ister.
Ben kendi adıma evet çocuğu olmayacak biriyle evlenirim diyebilirim.
Çok üremek için evleniyorsanız zaten siz evlenmeyin! Çocuklar ise sizin oyuncaklarınız ya da hayattaki amaçlarınız değildir. Bu sebep ile sevdikten sonra bu bir sorun bile olmaz.21 Yorumla
+1 yılAllah şifa versin öncelikle. Senin için hayırlısı böyleymiş. Allah istedikten sonra tüm sebepler ortadan kalksa da O'nun dediği olur yine de. Anne olmak çocuk doğurmak değil sadece. Yardıma ihtiyacı olan çok insana iyiliğin dokunabilir. Çocuklara hediye alıp onların başını okşuyabilirsin. Öğrencilere burs verebilirsin. Böylece bir anne gibi olmuş olursun zaten🌸
Çocuğum olsun çok istiyorum ama karşımdakini seviyorsam evlenirim problem değil. Benim de olmayabilirdi. Hayırlı olanı istemek daha güzel sanırim her zaman20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
58Cevap
Taşıyıcı annelik de olmaz eğer yumurtalarınız yoksa ve her ay düzenli olarak üretilmiyor ise.
prematüre mi doğdunuz bilmiyorum ama daha detaylı bir inceleme yakın zamanda yaptırın derim.
Menstruasyon görmüyor iseniz yumurtlamıyorsunuz demektir. Rahim olmaması başka, bu bambaşka bir durum...
çok geçmiş olsun.
evlenmeye de engel değildir, her evli çiftin çocuğu oluyor diyemeyiz, olacak diye bir kaide de yok. Öncesinde konuşursunuz, kabul eden bir beyefendi ile evlenirsiniz.27 Yorumla
Soran+1 yılyumurta üretiliyor vajen yokluğu diye aratabilirsiniz internetten. taşıyıcı annelik bir seçenek ama ben tercih etmem. çok teşekkürler
- +1 yıl
Vajina ile beraber rahim yoktu, vajina yapıldı yazmışsınız. Rahim, yani uterus var ise yumurtanız ve eşinizin sperminden oluşan embriyo sizin uterusunuzda gelişebilir. Yumurta üretiliyor ise zaten her ay regli oluyorsunuz demektir... menstruasyon=yumurta üretimi..
Başka doktora gidip bilgi alın ya da siz yanlış biliyorsunuz.
Regl olmak=yumurta üretimi=gebelik ihtimali.
Siz bu yok diyorsunuz.. ama regl de olmuyorum yumurta üretimi var diyorsunuz. Böyle bir şey olmaz.
Soran+1 yılvajen yokluğu diye aratabilirsiniz dememin sebebi hastalığın bilinen isminin o olması idi. ikisi de yok. mrkh sendromu
- +1 yıl
Anlıyorum dediğinizi, ama eğer ki regl yoksa yumurta üretimi de yoktur zaten bunlar paralel olan şeyler demek istiyorum size. Yumurta üretiminiz olsa regl olursunuz. Bu sebeple doktora gidin tekrar sizi daha sağlıklı bilgilendirsin.
Yumurtanız yoksa taşıyıcı da olmayabilir demek istemiştim...
Çok geçmiş olsun. Tıp ilerliyor, ne olacağı belli olmaz, hayırlısı olsun hakkinızda.
Soran+1 yılyardımcı olmaya çalışıyorsunuz çok teşekkür ederim fakat mrkh sendromu diye bir rahatsızlık var ve yumurta üretiliyor sadece bunu atacak rahim, kanal yok sizin için bir link atayım merak ederseniz okuyabilirsiniz
https://stringfixer.com/tr/MRKH
Soran+1 yılçok sağ olun vakit ayırdığınız için
Buradaki yorumlar senin ileriki hayatini yazmis olmayacak. Evlenirim diyende evlenmem diyende çıkacak. Burdakilerin fikrinin hicbir degeri yok asil degerli olan senin dogru karar alman olacak gercekten cok cok emin olmadan karar verme evlilige yani bugun farketmez cocuk olmasa da olur diyen biri ilerleyen zamanda fikrini degistirirse senin icin uzucu olur bu evlilik. O nedenle emin olmalisin karsindakinden. hersey gonlunce olsun canim
11 Yorumla
Soran+1 yılcanım benim çok teşekkürler
+1 yılBen çocuk delisi birisiyim cok buyuk hayalim kiz cocugum olsun gurur duyulacak bir yere getireyim ama mukemmel bir eşim olursa eğlenebildigim çocuklasabildigim bunu sorun etmem. Cocugum olacak diye hiç anlasamadigim ya da eglenemedigim bir kadinla evleneceğime sonunda huzurlu öleceğim cocuksuz bir hayati tercih ederim
20 Yorumla
+1 yılErkeğin ne düşünüp ne istemesi seni baglamamasi lazım boş ver dünyayı erkeklermi yönetiyor evlenme tek gecelik ilişkilerle zevkini çıkar yok olmadı belki cocuk sevmeye birine denk gelirsin ama onada güven olmaz evlenince başlar benimde çocuğum olsun yok canım erkeklere güvenme her türlü cocuk isterler ama boş ver bu kirli dünyaya çocuk getirmek bende istemem gelecek yok, hersey yok oluyor savaşlar ölumler felaketler
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek arkadaşımın cocugu olmasaydı ben onunla yine evlenirdim cocuk icin degil onunla hayat kurmak için sevdim çünkü. Karşına gercekten seven biri cikicak ve bunların hic önemi kalmicak. bir cocuk evlat edinirsiniz umarım her sey gönlünce olur
11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim umarım sizin de
+1 yılSeviyorsam evlenirim. Gerçekten sıkıntı olmaz. Sen bunu dert edip de kafanı yorma. Hem bu hayatta neyin nasıl olacağını bilemezsin. Yani bu bence dert edilecek bir şey değil. Belki bu hakkına böyle hayırlıdır. Düşünsene belki çocuğun olsaydı engelli olacaktı ve bir ömür o çocuk icin üzülecektin. Bir de bu pencereden bakmak lazım. Hem seni sen olduğun için seçebilecek biriyle evlenmiş olursun. Daha güzel olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin kalbinin güzelliği yeter çocuğun olmuyorsa vardır bunda da bir hayır benim başıma gelse eşimin yanında olurdum çünkü o kişi bende olabilirdim hayat müşterek çok geçmiş olsun ☺️
26 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek ☺️ hatta evlatlıkta edinebilirsin ne güzel bir yetime öksüze annelik babalık yapmak kimden hayır gelir kimden gelemez bilemeyiz ki sen üzme kendini ☺️
Soran+1 yılaçıkçası başlarda çok üzülüyordum sonuçta 15 yaşında bir çocuktum öğrendiğimde ama 19-20 olduğumda bunun gereksiz olduğunu anladım erkek arkadaşım da vardı desteklerdi hep. evlat edinmek gerçekten de daha hayırlı
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ister misin peki? İyi gelecekse
Soran+1 yıldüşünmeniz yeter teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kendine iyi bak ☺️
+1 yılevlenirdim çocuk evlat edinilebilir size geçmis olsun üzmeyin kendinizi
22 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim sitede gerçekten zorba insanlar varmış bunu görmüş oldum
- +1 yıl
rica ederim ben doğruyu olması gerekeni yazdım
Eğri oturup doğru konuşacak olursak
İlişkim olan kadını seviyorsam cinsel olarak yeterli seviyede ilişki kurmazsam içimden gelen dürtülere ancak bir süre gem vurabilirim ve aldatirim fakat cinsel ilişki için sorun yok ve doğurganlık problemi varsa asla ama asla çocuk duguramayacak diye sevdiğim kadını terletmezdim.
Çocuk benim için olmazsa olmaz ama bunun benim spermlerimle olması şart değil. Gidip evlatlık alır mutlu mesut hayatımıza devam ederdim.00 YorumlaBoyle bi durumum olsaydi eş secerken dikkat ederdim , cok bebek snnesiz babasız, sahiplenebilecek ve onu koruyabilecek bi baba olduguna inanirsam anca ozaman evlenirdim...
Bebegini kendin doguramasan bile bebegin olabilir sonucta❤️10 Yorumla
+1 yılBedava korunma yöntemi, valla sizinle olan yaşadı. Ben evlenirdim.
11 Yorumla
Soran+1 yılahahah çok güldüm buna ben de aynısını düşünüyorum bazen:D
Valla evlenmem ya yani ilişkiye girmedim hatunuma saklıyorum kendimi bir erkek zaten helali olan kadın helali olan cocuk için yaşar bence..
12 Yorumla
Soran+1 yılkendini eşine saklaman güzel bir şey
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılSeve seve, tabiki zaten bende asla istemiyorum. Senin için de üzülmene gerek yok, baştan söyle tamamdır, kabul eden devam eder, etmeyen yol alır hepsi bu...
20 Yorumla
+1 yılBirini sevmem için iyi biri olması lazım sadece. Çocuk doğurmakla değil, başka bir canı evlat edinerek de olabilir. Belki de kötü görünen bu durum devamında iyi şeyleri de getirecektir.
21 Yorumla
+1 yılAnne olmayı çok istiyorum bilmiyorum yani bu sebepten sevdiğim adamı bırakır mıyım. Sonuçta ben kendimi de bilmiyorum ki belki benim de çocuğum olmayacak yani
10 Yorumla
+1 yılKimse bana çocuk yapmak zorunda değil elbette eşim kısır olabilir bu onu sevmediğim anlamına gelmez çok fazla çocuk istersek yetimhaneler dolu sevdiğim yanımda olduğundada her zorluk aşılır bence bu arada durumun için çok çok geçmiş olsun umarım seni sen olduğun gibi seven biri çıkar karşına
10 YorumlaSeviyorsam evlenirim. 2 insan sevdikten sonra çocuk mühim değil eğer eşim isterse evlat da edinebiliriz. En azından bir çocuğun hayatını değiştirmiş oluruz.
10 Yorumla
+1 yılBen çocuk istemiyorum çocuk sevmem diyosa hayatta evlenmem. Ama saglik sorunuysa ve olmuyosa hic problem etmem evlenirim
20 Yorumla
+1 yılAdına üzüldüm geçmiş olsun. çoçuk cok severim ama bu demek değil ki evlenmem karşıdakini sevmeye bağlı bence.
10 Yorumla
+1 yılSeven insan razı olur ne deyim bu dünyaya çocuk getirmek zaten saçma dert etme kendine bunu dert eden adamida boş ver
10 Yorumla
+1 yılÇocuğum olmasını isteyen bir insanım lakin birini çocuğu olmayacak diye yarı yolda bırakmam asla. Evlenirim tabiki
10 Yorumla
+1 yılÇocuk istemeyen biri vardır illa ki. Hiç problem olmaz merak etme
20 Yorumla
+1 yılSonuçta onu seviyorsam bence böyle şeyler sorun değil sevdiğim için evleniyorum sonuçta. Ha illede çocuk istiyorsam hayatımın aşkından vazgeçecek değilim. Üvey evlat alırız koruyucu aile oluruz yani her şeyin bir çaresi var
00 Yorumlasenin adina uzuldum nasip kismet bu isler ama ne olursa olsun annelik dogurmak degil her zaman
10 Yorumla
+1 yılzaten çocuk için evlenirim eğer olmazsa bir anlamı da yok
10 Yorumla
+1 yılHer şey Allah'tan. Sorun değil çocuksuz olmak yarı yolda bırakmam
10 Yorumla
+1 yılSevdikten sonra bu vazgeçmeye/terketmeye sebep olamaz
10 Yorumla
+1 yılEvlenirim biriyle sırf çocuk ya da cinsellik icin evlenmek saçma
10 Yorumla
+1 yılEvlenirdim tabiki de sanki onun elinde mi bu ben onu sevmişsem her türlü yanındayım !
10 Yorumlasorun yok eğer isterse evlat da edinirdik, ya da çocuk istemezse de olur
10 YorumlaYa her şey uyuyorsa hiç önemli bir şey olmazdı benim için.
10 YorumlaVallah ben sevdikten sonra bir şey umrumda olmaz. Sever isem evlatlık edinirim
20 YorumlaDirek çocuk istemeyen biriyle birlikte olmanız daha mantıklı illaki vardır çocuk istemeyen biri
12 Yorumla
Soran+1 yılbiriyle ilişkiye başlarken direkt bu sorulsa garip olmaz mı?
Birini seviyorsun sonrasında böyle bir durumu öğreniyorsun. Ben problem etmezdim sevdiğim kişi sonuçta. Öyle düşünüyorum. Ama bu tarz olayları yaşamadan ne yazsak boş o ayrı bi durum
20 Yorumlaevlat edinmek hayallerimden biri kendi çocuğumda olsa evlat edinirdim ve kendime o düşüncede bir eş seçerim
00 Yorumlayüzeysel ve çıkarcı ilişkilerde aranır. o yüzden dert etme böyle şeyleri hatta öyle insanlardan seni korur.
00 Yorumla
+1 yılçoğu erkek soyunu devam ettirmek ister ama illaki öyleleride vardır sıkma canını
10 Yorumla
+1 yılSanırım şunu demek istiyorsun erkektim cinsiyet değiştirme ameliyatı oldum
010 Yorumla
Soran+1 yılhayır internetten aratabilirsin vajen yokluğu diye
- +1 yıl
Araştırmama gerek yokki sadece düşüncemi söyledim biliyorum ön yargılı davrandım ama burada doğru konuşan insan sayısı çok az
Soran+1 yılsorun değil, yalan söylemiyorum nadir görülen bir hastalık daha önce de sorduğum olmuştu. ameliyattan önce ameliyat olan birini arayıp bulamamışım
- +1 yıl
Ön yargılı davrandığım için özür dilerim ve senin bu kadar sakin cevap verdiğin için de çok teşekkür ederim
Soran+1 yılne olacak kavga dövüşle bir yere varılmaz sonuçta:) bilmesem ben de aynısını düşünebilirdim
- +1 yıl
Yaaaa neden böyle yapıyorsun İnan ki ezildim şimdi sana karşı ya çok mahçup oldum şu an
Soran+1 yılyok yok ben daha fazla mahcup etmiş olmayayım özre de hiç gerek yok. böyle bir sitede normal:D yalancısı, zorbası, geri kafalısı ne ararsan var
- +1 yıl
Çok haklısın ve bu yüzden düzgün insanlar da arada kaynıyor maalesef
Seni tanımak istiyorum arkadaş dost olarak sende istersen tabiki
Soran+1 yılkusura bakmayın sitede fazla bulunmuyorum ve mesajlaşmayı tercih etmiyorum
- +1 yıl
Tamam anladım nasıl istersen öyle olsun teşekkür ederim 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli olan sevmektir değer vermektir bu bir engel değil
10 Yorumla
+1 yılÇocuk için evlenirsem evlenirim, o yüzden tericihim olmazdı
10 YorumlaEvlenirdim, sırf çocuğu olmayacak diye sevdiğimden vazgeçmem
10 Yorumla
+1 yılSeven biri gerçekten bunu sorun etmez diye düşünüyorum. Umarım seni anlayacak ve yanında olacak biri ile karşılaşırsım 🙏🏻
20 YorumlaEvlenilir tabi önemli olan dogurmak degil ki, dogurup da sokaga atan ne kadar kadin var, çoçuk sahiplenirsin olur biter
20 Yorumla
+1 yılne güzel ya regl de olmuyorsun
21 Yorumla
Soran+1 yılo konuda çok şanslıyım
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin kalbinin güzelliği yeter prenses. çocuk şart değil ayrıca , önemli olan sevmek ve sevilmek.
21 Yorumla
Soran+1 yılseni yerim♥
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcı bi gerçek var.
Tamam olur derler severiz derler felandı filandı anlaşırsınız ama ilerde sorun illa çıkacaktır.
Büyüklerin bi sözü vardır meyvesiz ağacı keserler diye…04 Yorumla
Soran+1 yılevlenirim/evlenmem diyen herkese saygı duyarım da meyvesiz ağaç nedir bitki miyiz biz kuluçka makinesi miyiz? neden kadın düşmanı fikirlerin yaygın olduğu yere bir çocuk getirilsin ayrıca. çocuk saygı sevgi ortamı varsa dünyaya getirilir büyütülür. artık bu derece geri kafalılıkların olmadığını sanıyordum.
Cevap sahibi+1 yılTamamen yanlış anladınız.
Geçmişten söylenen bi itham bu,
Ben acı olan gerçeği paylaşmak istedim kısacası sana evet olur önemli değil der evlenir 2 3 yıl sonra farklı sonuçlanır bu olay çevremde kaç kişiye şahitlik yaptım. Ya 2. Evliliklerini yaptılar ya boşandılar vs vs
Soran+1 yılanladım. söyledikleriniz daha eski nesilde olabilir evet. cehalet dediğim gibi
Cevap sahibi+1 yılMaalesef ki öyle..
aşk diye bişey yok zaten anılar vardır
+1 yılKalbinin ğğzelliği yeter ya olmuyorda olmuyor...
İlerde evlatlık edersiniz..
Belki bir mücizede olur ilerde ☺️10 YorumlaSeversem evlenirim bitek doğurmak değil annelik yetiştirme yurtlarında bebekken bırakılan çok yavru var öyle bitane evlatlık edinirim
10 Yorumla
+1 yılİlişki kurardım ama evlenmezdim baba olmak evlenen her erkeğin hayalidir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenirim tabi zaten kadınlar 'ın hemen hemen hepsi aldatıyor çoğu evli erkek üvey baba oluyor haberi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven birisi olsun da gerisi cok önemli degil. Beni seven birisi olsun da cocugu olmasa da olur diyorum. Yaşım gecti gitti
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani demek istedigim benim cocugum olacak olsa ne olur. Olmayacak olsa ne olur. Kimse olmayinca
+1 yılSeviyorsam çocuğu evlatlık alırdım. Zaten dünyada yeterince çocuk var
10 Yorumla
+1 yılCanim benim ya... onemli olan sevgidir. Tabiki de cikar birisi 🙏🙏🧚♂️🧚♂️🧚♂️
10 YorumlaEğer seviyorsan ve hayatımın geri kalanını onunla geçirebileceğime inanıyorsam evet. Sonuç olarak istenirse evlat da edinebilir diye düşünüyorum. Ve çokda güzel olur öyle bir durumda.
00 Yorumla
+1 yılImm bilmiyorum seversem evlenirim
20 Yorumla
+1 yıloy canıma minnet olurdu.
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim o iş için beraber değiliz ya
20 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 306 cevap paylaştı. Seviyosan niye evlenmim
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 323 cevap paylaştı. Seviyorsam evlenirim öyle biriyle
10 Yorumla
+1 yılbir sürü sahiplenmeyi bekleyen çocuk var..
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem