Çocuk & Ebeveyn 4 AYDIR ADET OLMUYORUM HAMİLE MİYİM? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor yaklaşık 4 aydır adet olmuyorum. Karnım hafif büyümeye başladı bence hamileyim ama test yapsam mı ki 😄 4 AYDIR ADET OLMUYORUM HAMİLE MİYİM? Cevapla Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Laviniyasu Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Test icin 4 ay çok erken bi 2 3 ay daha geçsin öyle yap testi (!) 2 1 Yorumla Kibar4154 +1 yıl Çocuk olur o Zana’n Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl asagida biri "spern yutuyormusun demis bebegin sagligi icin"sormak istiyorum senin annen sana hamileyken kac kisinin spermini yuttuda kafanin icine kadsr girmis 0 1 Yorumla Soran +1 yıl helal valla iyi söyledin teşekkür edrm 😊😊 Yorumla
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Bi testyaptır iyice kesinleşsin:) eğer istiyorsan umarım hamilesindir 1 0 Yorumla
Tezcan_Ağa Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Gerek yok 5 ay sonra doğururken belli olur zaten 0 0 Yorumla
Pronari3 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 5 ay daha bekle sürpriz olsun 😄 0 3 Yorumla Soran +1 yıl yok 😂😂😂 büyük ihtimalle hamileyim zaten beklemeye gerek yok Yorumla Pronari3 +1 yıl Hayırlı olsun 😄 Yorumla Soran +1 yıl sağolasın 😂 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Var mı öyle bir ihtimal 0 7 Yorumla Soran +1 yıl var gibi defalarca yattık çünkü korunmadan 🤭 Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Eşiniz mi Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Çocuk istiyorsunuz galiba. Pek mutlu gibisiniz Yorumla Soran +1 yıl evet çocuğumuz olsun diye dua ediyoduk hep. cok şükür bugünümüze 🙏☺️ Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Allah gönlünüze göre versin inşallah Yorumla Soran +1 yıl sağolun 😊 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Biraz şişmiş test yaptırana 0 15 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Bu arada fizik on numara Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederm ☺️ Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Evlilik dışı değildir umarım Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Bu arada test sonucunu bekliyoruz Yorumla Soran +1 yıl yok 8 aylık evliyim Yorumla Gezginn34566 +1 yıl İnşallah aileniz için hayırlısı olur Yorumla Soran +1 yıl yarın test yapıcam test yok elimde şu an. teşekkürler 😊 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Hadi hayırlısı olsun Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Ama sonuç belli gibi eşin biliyor mu güzel sürpriz olacak gibi Yorumla Soran +1 yıl biliyo test yapıcağımı söyledim Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Eşin çok şanslı bu arada Yorumla Soran +1 yıl hangi konuda? Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Güzel seksi bir eşi var Yorumla Soran +1 yıl çok incesiniz teşekkür ederim 🙏 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Rica ederim mutluluklar Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Bekle doğumdan sonra yaparsın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 yapma vaktim geldi artık yapıcam yarın şu an test yok elimde Yorumla ρнσєηιχ_ +1 yıl Zahmet olmuş 🙃 görünen zaten gebe olduğun Yorumla Soran +1 yıl bencede çünkü yatıyoruz eşimle yani 😂 Yorumla ρнσєηιχ_ +1 yıl Doğal olarak tabi eşin sonuçta 😄 Yorumla Soran +1 yıl aynen bencede 😂 Yorumla ρнσєηιχ_ +1 yıl 🙃🙃 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 343 cevap paylaştı. 37 senedir olmuyorum ben , dert etme 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Bu göbek 4 aylık hamile göbeği degil 0 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sanirim hamilelige dogru gidiyorsun :) 0 0 Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Başka belirti var mı neden renksiz resim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl canım öyle istediği icin renksiz resim Yorumla
redroverrr Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl o nasıl bi don bacım 😅 0 5 Yorumla Soran +1 yıl klasik olanından 😂😂 Yorumla redroverrr +1 yıl yakışmış 😅😅😅 Yorumla Soran +1 yıl sağolun 😀 Yorumla redroverrr +1 yıl ne demk herzaman saygılarımla iyi gecler 😅😂 Yorumla Soran +1 yıl iyi gecelerr 😂 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı. kan testi şart 0 0 Yorumla
herşeyyalan_16 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Sevgilin çok şanslı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl niye Yorumla Soran +1 yıl sevgilim değil eşim bu arada Yorumla herşeyyalan_16 +1 yıl Güzel vücudun varmış peki arkadan yapıyor musunuz Yorumla Soran +1 yıl teşekkür edrim Yorumla herşeyyalan_16 +1 yıl Dier sorumada cevap verirmisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Test icin 4 ay çok erken bi 2 3 ay daha geçsin öyle yap testi (!)
Çocuk olur o Zana’n
asagida biri "spern yutuyormusun demis bebegin sagligi icin"
sormak istiyorum senin annen sana hamileyken kac kisinin spermini yuttuda kafanin icine kadsr girmis
helal valla iyi söyledin teşekkür edrm 😊😊
Bi testyaptır iyice kesinleşsin:) eğer istiyorsan umarım hamilesindir
Gerek yok 5 ay sonra doğururken belli olur zaten
5 ay daha bekle sürpriz olsun 😄
yok 😂😂😂 büyük ihtimalle hamileyim zaten beklemeye gerek yok
Hayırlı olsun 😄
sağolasın 😂
Var mı öyle bir ihtimal
var gibi defalarca yattık çünkü korunmadan 🤭
Eşiniz mi
evet
Çocuk istiyorsunuz galiba. Pek mutlu gibisiniz
evet çocuğumuz olsun diye dua ediyoduk hep. cok şükür bugünümüze 🙏☺️
Allah gönlünüze göre versin inşallah
sağolun 😊
Biraz şişmiş test yaptırana
Bu arada fizik on numara
teşekkür ederm ☺️
Evlilik dışı değildir umarım
Bu arada test sonucunu bekliyoruz
yok 8 aylık evliyim
İnşallah aileniz için hayırlısı olur
yarın test yapıcam test yok elimde şu an. teşekkürler 😊
Hadi hayırlısı olsun
Ama sonuç belli gibi eşin biliyor mu güzel sürpriz olacak gibi
biliyo test yapıcağımı söyledim
Eşin çok şanslı bu arada
hangi konuda?
Güzel seksi bir eşi var
çok incesiniz teşekkür ederim 🙏
Rica ederim mutluluklar
Bekle doğumdan sonra yaparsın
😂😂😂 yapma vaktim geldi artık yapıcam yarın şu an test yok elimde
Zahmet olmuş 🙃 görünen zaten gebe olduğun
bencede çünkü yatıyoruz eşimle yani 😂
Doğal olarak tabi eşin sonuçta 😄
aynen bencede 😂
🙃🙃
37 senedir olmuyorum ben , dert etme
Hayırlı olsun knk kaç aylık 4 mu
Bu göbek 4 aylık hamile göbeği degil
Şişkşmlşk mi var sanki tam görmem lazım
Sanirim hamilelige dogru gidiyorsun :)
kusuyor musun sık sık?
Yok canım ne gereği var
Emin olmak istiyorsanız yapın.
Başka belirti var mı neden renksiz resim
canım öyle istediği icin renksiz resim
biraz erken olur ama yinede sen bilirsin..
Memelerin ölçüsü nedir
o nasıl bi don bacım 😅
klasik olanından 😂😂
yakışmış 😅😅😅
sağolun 😀
ne demk herzaman saygılarımla iyi gecler 😅😂
iyi gecelerr 😂
cocuk dogunca yapsaydin testi
kan testi şart
Hamilesin
Böyle anlamadım kfkf takip at
Knk doktora git
gerek yok hamilesin
sperm yutuyormusun bebeğin sağlığı için?
Sevgilin çok şanslı
niye
sevgilim değil eşim bu arada
Güzel vücudun varmış peki arkadan yapıyor musunuz
teşekkür edrim
Dier sorumada cevap verirmisin
Sanki şiş gibi
Bu kım