+1 yılBelli ki ufak ufak buyumus. Insallah doner ama seninde kendine ceki duzen vermen gerekiyor. Herkesin bir yasam standarti var sonucta. Kiskanclik gercekten bunaltir. bence ondan ozur dilemenin bir yolunu bul ve bir daha boyle olmayacagini soyle. Yumusayacaktir 4 yilin hatrina
02 Yorumla
Soran+1 yıldilerim ama yumuşaması sorun değil ki soğudum eskisi gibi hissetmiyorum dedi
- +1 yıl
O zaman hissetmesini sagla. Mesela gecirdiginiz onca guzel aninin fotograflarndan guzel bir muzikle videosunu yap.
En İyi Cevaplar
+1 yılAtma bırak çok sevmekten oluyor bunlar anlamıyorsa kaybeden o olur sen değil unutma 4sene diyorsun sakına atma serbes kalsın bakalım sensiz, nasıl, hissedecek karışan biri olmadığını gördüğünde nasıl, kafayı yiyecek ama sadece sabretmen gerekiyor atmıcaksın mesaj
03 Yorumla
Soran+1 yılbende böyle düşünüyorum canım bir de ayrıldıktan bir gün sonra buluşalım belki seni görünce ısınırım dedi, çünkü biz bütün olayları telefonda yaşadık. Arayıp sormasam döner mi ya
- +1 yıl
Sakınnn görüşme ne demek o ya ısınırım flan bırak kendi haline bakalım konuşma görüşme ne olacak
Soran+1 yılöyle yapcam galiba , ortak arkadaşımızla buluşmuşlar çocuk eli sürekli teldeydi mesaj gelmiş mi diye bakıp bakıp duruyordu diyo ama hiç mesajlaşmadı diyo
ayni durumu yasadim. şu an sana ne soylesem bos ama sunu aklinn bir kosesine yaz belkide doner hayat bu belli olmaz emin ol ama hic bisey senn icinde onun icnde eskisi gibi olmaz ve yine ayrilirsnz
06 Yorumla
Soran+1 yılhaklı olablrsin evet :(
Soran+1 yılkıskançlık dışında ben ona her konuda mükemmel davrandım kıymet bilmedi o pişmanlığı yaşasın istiyorum eskisi gibi olmayacak ama kaybettiğini görsün istiyorum
Soran+1 yılüzgünlüğümü göstermicem asla
+1 yılgeri doner en fazla 1 hafta dayanir.
07 Yorumla
Soran+1 yılemin misin soğudum dedi ama
- +1 yıl
sinirden oyle demistir takma
Soran+1 yılannesinin üstüne yemn etti ama
Soran+1 yılsakindi kendinden emindi ve de arkadaşarının yanında neden süreklü tele bakıyor ki başka bir kız ihtimali yok eminim
- +1 yıl
takma sen onları bekle ve gor dedigim gibi çıkacaktır. 4 yil kolay kolay bitmez.
Soran+1 yılduymak istediğim buydu umarım dediğin gibi olur umarım yanılmazsın :(
- +1 yıl
ins yanilmam kendini uzme takma kafaya isini gucune bak yoksa aklinda bin turlu tilki dolasir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Evine git ama ailseinin evde olmadığını bildiğin bir vakit. Kapıyı çal açınca direk içeri girip salona geçip şunları söyle:aşkım özür dilerim. Bir daha çok yapmacağım seni o kadar çok seviyorum ki gözüm dönüyor aşkım de. Kendime engel olamıyorum, başka kızların sana bakmasını istemiyorum falan de. Sonra baktın biraz duygusala girdi. Yanına yaklaşıp elini tut. Aşkım ben seni çok seviyorum de. Zaten o duygusallıkla büyük ihtimal yapışır dudaklarına. İstersen sözleri biraz daha uzatabilirim.
013 Yorumla
Soran+1 yılevine gidemem adım atamam soğudum eskisi gibi hissetmiyorum dedi
- +1 yıl
Gideceksin. Başka türlü s*ksen düzelemez. Adam senin gereksiz kıskançlıklarından sıkılmış. Ben de onun gibi sevgilimi terkettim kıskançlığından sıkılıp. Sonra o bunları yapınca duygusallık moduna girdim ilişkiye devam ettik tabi.2 yıldır çıkıyoruz ama sizinki daha fazlaymış hani :))
Soran+1 yılsoğumuş muydun sen
- +1 yıl
Yani bir erkek gözüyle şöyle diyeyim gına getirmişti, nerdeyse her şeyime karışıyordu, insanın ilk başta hoşuna gitmiyor ama söyleyemiyorda hani sevgilin diye, sonra soğuma oalyı giriyor, artık eski şeyleri hissedemiyorsun ama diplerde kırıntı klaıyor benim sevgilim de bu kırıntıyı kullandı, bir de o konuşurken duygusal moda geçtim, bilmiyorum bir anda tatlı gelmeye başladı sonra elimi tutunca dayanamayıp yapıştım dudaklarına.:)) Buda böyle bir anımdır.
Soran+1 yıleskisi gibi hissetmeye başladın mı sonrasında
- +1 yıl
Konuşmadan sonra hissettim yani. Direk etkisini gösterdi. Bir de duygusal konuştu hani dayanamadın yani :)) Yaptıktan sonra burdan mesaj at da ne yaşadığını söyle ne tepki vereceğini merak ediyorum seninkinin. Benim tavsiyem o gün nane şekeri vb bir şey ye. Bence yapışacak sana haberin olsun :)
Soran+1 yıltamam yazarım :(
Soran+1 yılkaç gün snra yapsam bunu 4. gün oluyor bugun ayrılalı 4 gün snra yapsam olur mu ki
- +1 yıl
2 gün içinde yap. Her geçen gün senin kötülüğüne, her geçen gün seninle ilgili bir anısını kafasından silmeye çalışıyor, sürekli seninle yaşadığı anıları düşünüp onları unutmayı çalışıyor hazır tazeyken dal ve bunu yap. Benim seviglim 5. günde yaptı bunu. Ama 1-2 hafta bir şey yapmasaydı olay biterdi çoktan bunda emin ol.
Soran+1 yılbugun buluşucaz nasıl konuşayım onunla ben de çok kırgınım ama o da beni eski hale getirmek senin elinde diyor nasıl bir konuşma yapayım yardım et
Soran+1 yılbuluşalım dedm kabul etmedi dha snra dedi iyice gerdi bendi beni konuşmadık sbhtan sonra tekrar
Aynı olayı ben yaşadım 4 yıllık ilişkim vardı kıskançlıklari iyice zorluyordu benim ailem pek istemedi vs ayrılıp barisirdik ama bı gün gerçekten ayrılmışız 40gun geçti Facebook şifresini benim bildiğim şifreye çevirdi girebileyim diye bende baktım başka bı kizla yazışmaları var dünyam başıma yıkıldı arkadaşımı arayıp soğusun diye yaptım aslında hala aşığım ona ama evlensek boşanırız demiş neyse aradan yıllar geçti evlendik çocuğumuz oldu ikimizinde adam tam 11yil sonra geçenlerde WhatsApp tan mesaj attı bana nasılsın iyisindir umarım diye şok oldum cevap vermedim sonra bir daha attı evli çocuklu bir kadını rahatsız etmem asla ama eskiden sana aldığım bir kitap vardı onun ismini soracaktım demiş yani bahane üretmiş, okundulu yapmadım yani anlayacağın canım uzun ilişkiler sanırım sağlığını yitiriyo bı sure sonra ama aradan zaman gecsede unutulması çok zor oluyo o yuzdn şimdiden unutmaya calis Kendi hayatına bak derim ben her şey yolunda olsa sorun çıkmaz evliliğe giderdi...
00 Yorumla
+1 yılbir kere giden geri dönse de ilişki eskisi gibi olmuyo, acı gerçek. bir de ben de aşırı derecede kıskanç bir insanım 1,5 yıllık bir ilişkim var acaba bana da olur mu aynısı ilerde :o :((
01 Yorumla
Soran+1 yılolur bıktı işte 4 yıl sonunda soğudu
+1 yıl4 yıl kısa bir süre değil birbirinizi sevmeseniz bu kadar uzun yürümezdi ilişki böyle ufak sorunlara yenilmeyin derim
09 Yorumla
Soran+1 yılsorun ufak ama soğudum dedi 3-4 ay önce deli divaneydi bir ayda nasıl soğur , sana ihanet edemem eskisi gibi hissetmiyorum dedi
- +1 yıl
Bunlarıda anlamak zor beni seven birinden ben nası soguyim ya hadi ben sevmedigini hissetsem neyse de, garip 4 sene bunun icinmiydi diğe bir sor
Soran+1 yılsordum napayım soğudum dürüst olup söyledim diyo o kadar yıl deli divaneydi bu adam bana şimdi birdenbire anlam veremiyorum
- +1 yıl
Durduk yere soğmasının sebebi ya sıkılmıstır (bunuda moda ettiler) ya da başka birini görmüştür, bu kişileri kıymet bilmeyen sınıf olarak adlandırıyoruz.
Soran+1 yılsıkıldım diyor işte bu huyun bunalttı beni diyor ne kadar kolaymış ya 4 yılı bir anda çöpe atmak
Soran+1 yılve birşey daha dicem ortak arkadaşlarımızla görüşmüşler arkadaşlar bana sürekli eli telefona gidiyordu mesaj gelmiş mi diye bakıp duruyordu diyolar ama hiç mesajlaşmamış bu ne demek?
- +1 yıl
Şimdi bu konu hakkında pek birşey yok günahını almak istemem ama eğer mesajlaştıysa da silmiş olabilir
Soran+1 yılhayır anlamdın , sürekli tele mesaj gelmiş mi diye bakıyormuş ve eminim hayatında başka biri yok telefona mesaj gelmiş mi diye bakması ne o zaman benden mi bekliyor
- +1 yıl
Arkadaş sende bir baskı kurmak istemiş bune l*n kopegi deilsin sen onun iliskiler ne hale gelmiş ya valla sevgili ve ask dan soguyorum
+1 yılabla şu an işim var kusura bakma bak gerçekten yardım ederim ben böyle konulara ama gerçekten işim var, belki sonra, şimdiden gereksiz yere rahatsız ettiğim için ö. dilerim
00 Yorumla
+1 yıldönmez daha, herşeyi geç o laflarından sonra dönsede sende soğumaya başlıcaksın, şüphe düşecek içine, unutmaya bak
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten inanamam ama dönsün ve beni inandırsın istiyorum
- +1 yıl
değişecek bişey olmayacak gene kıskanacaksın gene kavga gene ayrılık olacak, en iyisi bu ikinizde yıpranıyosunuz boş yere.
Neden kıskanıyorsun, karşındaki kişiye bir güven eksikliğimi yoksa kendine güveninmi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılkendime güvenim yok, o da ona güvenmediğimi iddia ediyor
E adam haklı ve bence geri dönmez. Çünkü sen boğmuşsun adamı ve adam artık seni ulaşılmaz görmüyor resmen deli gibi sevdiğini bile belli etmişsin. Erkekler biraz boza kıvamı kızları sever.
02 Yorumla
Soran+1 yılüstüne düşmesem arayıp sormasam da pişman olmaz mı
Dönersede bidaha aşırı kiskançlik yapma ya bırak artik şu kiskanc hallerini, güven biraz 4 yil diyon az degil.
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim kendime güvenim yok bir de çook benimsemiştim ondan ona çok güveniyordum yoksa, dönerse yapmıcam zaten :(
+1 yılinsanlar testi gibidir, bir kere kırarsın sonra istedigin kadar yapıştır o çatlaklardan sızar içinde bir şey durmaz.. anlıyacagın biten biter.. geri dönüşü yoktur.
00 YorumlaSenin güzel bir şekilde konuşman gerek bence canım
01 Yorumla
Soran+1 yılkonuşurum ama soğudum dedi gururuma çok dokunur gidip konuşmak
Ben olsam hayatta donmem ozgur ruhluyum kusitlamaya gelemem ben dayanamam yani onemli olan guvenmektir
02 Yorumla
Soran+1 yılo öyle değl ama 4 yıl boyunca böyleydik biz
- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılSen bu huylarından vazgeçemeyecek ve bunu düşünemeyecek kadar dırum vahim diyosan seni eros bile kurtaramaz.
03 Yorumla- +1 yıl
Aman be tamam söylicem. Sabret özleyecektir muhakkak bir konuşma fırsatın olacaktır. Onj iyi değerlendir ☺️
Soran+1 yılsoğuduğu bir insanı özler mi ki bir erkek
- +1 yıl
İster istemez özler.
+1 yılBir erkek soğursa kolay kolay dönmez. Çok fazla sıkma o zaman
00 Yorumlakimileri 4 yıllık üniversite bitirirler, kimileri de 4 yıllık ilişki bitirirler..
sen şimdi 4 yıllık ilişki mezunu oldun :D10 Yorumlaayrılsın daha ii kıskanıosan bu sorunu 50 sene birlikte olsanız yaşarsın senin için de ii olur bırak gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim kzı arkadaşım da aynısını bana yaptı ben çektim gittim 1 hafta konuşmadım sadece kızarsam ne yaparım ı göstermek istedim şimdi daha farklı yaklaşıyor bunaltmayın insanları emin değilsen çıkma
02 Yorumla
Soran+1 yılsoğudum dedi bu hatta inanmadım , inanmam için yeminler etti
Cevap sahibi+1 yılbak bende durgunlaştım doğru ama seviyorum eskisi gibi mi bunun cevabını veremiyorum çünkü bir nevi demek ki yaramıyor diyorum
Sırf bu yüzden ayrılmak çok saçma bence başka sebepler var. Mesela isteidğini almış olabilir.
00 YorumlaTabi hazırlık okumadan başlarsan 4yıllık ilişkiye olacağı budur ;
03 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliyorsun okumadığımı
Soran+1 yılteşekkür ederim :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor simdi kafa dinliyprdur , rahatlık ta insanı herzaman çeker bırakmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılul*n nasıl bişey ya bu sevgi. 4 yıl önce seviyordun şimdi sevmiyorum. ne y*vşak bişley miş l*n bu sevgi. her sene değişiyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Değişen insan..
boşver gitsin erkeklerin hepsi aynı benımkıde bır keresinde bu yuzden benden ayrılmıştı bahane üretiyolarrrrr
06 Yorumla
Soran+1 yıldöndü mü peki pişman oldu mu
Soran+1 yılmesaj atmıcam galiba normalde atardım ama soğudum lafından sonra yapamam
ona sağlam bir uzun mesaj ve içinde gerçekten onsuz yapamıyacağını anlat gerçekten barışabilrisiniz. nice tanıdığım arkadaşlrım var barıştılar öyle
019 Yorumla
Soran+1 yılonu sevdiğimi biliyor ama 4 gün oldu hiç mesaj atmadım o attı mesaj buluşalım belki seni görünce ısınırım dedi
Soran+1 yılbuluştum diyelim yüzüme ısınamadım dese mahvolurum
Soran+1 yılsor tabi
- +1 yıl
şimdi benimm 3 ya da 4 günden beri konuştugum bir kız var bu kızla çok iyiydik ve dün bana dediki sen hayatına çok rahat insan alabiliyosun dedi kafamda bazı soru işaretleri var dedi sana güvenemiyorum bu konuda dedi sonra da dediki beni yanıltmak senin elinde dedi napabilriim bence sen bayan sın belki kesin cevap verebilirsin bana
Soran+1 yılsor sor
- +1 yıl
şimdi benimm 3 ya da 4 günden beri konuştugum bir kız var bu kızla çok iyiydik ve dün bana dediki sen hayatına çok rahat insan alabiliyosun dedi kafamda bazı soru işaretleri var dedi sana güvenemiyorum bu konuda dedi sonra da dediki beni yanıltmak senin elinde dedi napabilriim bence sen bayan sın belki kesin cevap verebilirsin bana
Soran+1 yılonun özel oldugunu hissettir ilgilen onunla diğer kızlarla fazla ilgilenme , ona olan sevgini ispatla o zaman zaten inanır
Soran+1 yılo zman bilemem seni zaten çok iyi tanımıyormuş tanıdıkça anlarsın de yani şu durumda ispatlaman çok zor
Soran+1 yılkesinikle olur çünkü tanımıyormuş seni zaman içerisinde tanıyarak inanacaktır başka mantıklı bir yolu yok gibi
Soran+1 yılbana zaman ver de zamanla nasıl biri olduğumu göreceksin göstercem de
Soran+1 yılben de teşekkür ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılyenisini bulmş olabilir. bu kdar kıskançlık nie oldu kızlar yüzünden. o kızlardan birine ilgisi vardr
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır hiç kız arkadaşı yok bile ben çok abarttım hatalıyım ama keşke soğumasaydı :(
+1 yılKıskançlık yuzunden olusan baskı ve huzursuzluk erkegi yıpratır
00 YorumlaBekle sadece bişey yapma dönmesi için
02 Yorumla
Sorandöner mi 4. gün bugün
Merak ettim ne yaptı döndü mü?
00 Yorumla
+1 yıltekrar birleş ve evlen ne diyim :)
00 Yorumladönsede eskisi gibi olmaz yoluna bak derim
00 Yorumla
+1 yılolur arada öyle üzülme
01 Yorumla
Soran+1 yıldöner mi dersin var mı ihtimal
Geri döner ama ilişkinin sonu çok iyi değil.
00 Yorumla
+1 yılözür dile ama sende adamı çok sıkmışsın
03 Yorumla
Soran+1 yılçok sıktım dönse yapmam ama soğudum demesi kötü oldu
- +1 yıl
yani evet o biraz kötü bir kelime valla nediyim ozaman öyle söyle dön de birdaha yapıcam de
- +1 yıl
ben de hep yanlış yazıyom yapmıcam de yapıcam dersen dönmez :D
bir erkek soğursa dönmez kolay kolay.
01 Yorumla
Soran+1 yılama 4 yıl boyunca çok seviyordu beni ve 4 yılda hiç ayrılmadık bir günümüz bile konuşmadan geçmedi
+1 yıl11 aylık ilişkim bitti 10 gün önce
00 YorumlaNasıl bir yardım istersin
02 Yorumla
Soran+1 yıldönüp dönmeyeceğinin ihtimallerini merak ediyorum dönme ihtimaliyüzde kaç
+1 yılOna mesaj at ozledigini ve onu sevdiğini söyle knk
02 Yorumla
Soran+1 yılmesaj atsam dahada üstüne gitmiş olmaz mıyım
- +1 yıl
Hayır sadece seni çok özledim seni seviyorum:( yaz
can cıkar huy cıkmaz canısı
00 YorumlaÇok mu kiskancsin knk
05 Yorumla
Soran+1 yılevet çok ama o 4 yıl boyunca çekti artık dayanamıyorum soğudum senden eskisi gibi hissetmiyorum dedi, pişman olur mu
Soran+1 yıldönerse ve eskisi gibi severse yapmıcam ki :(
Soran+1 yılumarım :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde 4 yillik iliskim ayni sebepten bitti
03 Yorumla
Soran+1 yılpişman oldu mu
Cevap sahibi+1 yılDaha yeni :( bilmiyorum olurmu olmazmi ama iyi değilim
Soran+1 yılbende :(
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi yönünden bak 5 yıllık ilişkin bitmemiş
10 Yorumla
+1 yıldönmez muhtemelen... ayrılın gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDönmez. Dönsede ipleme
00 Yorumla
+1 yılsanmıyorum ama...
00 Yorumla
+1 yılBiraz zor
00 Yorumla
+1 yılDönecektir
06 Yorumla
Soran+1 yılemin misin eskisi gibi sevmiyorum dedi ama
- +1 yıl
Sevmiyorum dememiş en azından
Soran+1 yılbelki de beni yıkmamak için dememiştir o kadarını da ve biz 20 gündür görüşmüyoruz bunun etkiside olabilir mi
Soran+1 yılyüz yüze yani
- +1 yıl
20 gün buluşmadınız diye 4 yıldan insan vazgeçmez
Soran+1 yılgörürse normale döner mi acaba , buluşalım dedi ayrıldıktan birgün sonra ısınırım tekrar belki dedi görüşmedim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar