Çocuk & Ebeveyn Çocuğunuz olsa kendinize mi yoksa sevdiğinize mi benzesin isterdiniz? zPSiCoPaTa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sanırım sevgilime benzesin isterdim, ela gözlü bi bebek hiç fena olmazdı. 😂🤣 Çocuğunuz olsa kendinize mi yoksa sevdiğinize mi benzesin isterdiniz? Cevapla Bebek Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sevdiğim insana benzemesini isterdim gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. Sevdiğim kadına benzer 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Eşime benzesin diye hamileliğim boyunca hep ona baktım, tipi değil huyu da benzemiş. 😅💙❤️ 1 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben vallahi kendi kopyamı dogurmuşum sonuçtan gayet memnunum ahahah :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Annesi sensen şu güzelliğin genlerini daha fazla alsın isterim 😃 0 0 Yorumla
bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzelliği annesine zekası bana benzesin yeter 0 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bana benzesin tabikide ilerisi güzel olur 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 706 cevap paylaştı. Kız olursa anasına erkek olursa bana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevdiğim insana benzemesini isterdim gadası
Sevdiğim kadına benzer
Eşime benzesin diye hamileliğim boyunca hep ona baktım, tipi değil huyu da benzemiş. 😅💙❤️
Ben vallahi kendi kopyamı dogurmuşum sonuçtan gayet memnunum ahahah :D
Annesi sensen şu güzelliğin genlerini daha fazla alsın isterim 😃
Eşime benziyor benim oğlum💙.
Güzelliği annesine zekası bana benzesin yeter
Bana benzesin tabikide ilerisi güzel olur
Kız olursa anasına erkek olursa bana
Sağlıklı olsun
Tabiki bana 😆