Arkadaşımın çocuğu olacak 7 yıllık arkadaşım çocuğuna ne almalıyım uygun fiyatlı öneriniz nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle sağlıkla büyüsün, hayırlı olsun 🙏🏻 Genel olarak kıyafet alınıyor ama tecrübeli bir anne olarak zaten çok yakın çevre kıyafet ihtiyacını gideriyor ve çocuk çok çabuk büyüdüğü için kıyafet almamanızı öneririm. Bir bebek mağazasından Çek alabilirsiniz arkadaşınız kendi ihtiyacna göre seçim yapabilir. Bebeğin kıyafet dışında alınması gereken bir sürü eksiği olabiliyor. İhtiyaca yönelik bir hediye olabilir 🌸
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
5Cevap
+1 yılİsimli iğnelik yaptırabilirsin. ya da çiçek sepetinde falan çok güzel bebek hediye setleri var bakabilirsin.
00 YorumlaÇatik patik zıbın battaniye küçük bebe eldiveni tulumu şapkadı bebek bezi bebeği tutarken dikkat edin bide tutarken kafasının arkasındand kibarca tutun yeni doğan bebekler çok kırılgamdır aman dikkat edin abla benim 5 tane yeğenim var 12 yaşımdan beri bebeklerle içli dışlıyım neyse zaten bilirsiniz siz hehe 🐸
00 Yorumla
+1 yılilla doğduğu yaşa uygun bir şey olmasad aolur 1 yaşında veya 2 yaşında giyebileceği birşeyde alabilirsiniz.
00 Yorumla- Bebek Bakımı konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılEn mantıklı olanı bence bez. Zaten herkes kıyafet alıyor ama bez daha mantıklı. Sor eğer yoksa bez al
00 Yorumla İlk doğduğu zaman için en iyisi bez mama almak bu devirde artık. Fiyatları baya uçuk malum.
00 Yorumlaİsimli emzik zinciri seti hem uygun hemde özel
00 Yorumlaben olsamyenidoğan çamaşırları alırdım
00 Yorumla
+1 yılAt al Dört nala binsin
00 Yorumla
+1 yıldiş kaşıyıcı olabilir
00 Yorumla
+1 yılçıngırak seti al
00 Yorumla
+1 yılBebek şampanı dalin
00 Yorumla
11 ayOyuncak al