Yeni doğan bebek için işlevsel bir hediye almak istemeni takdir ediyorum, gerçekten hem anne-baba hem de bebek için işe yarayacak hediyeler almak onlara büyük kolaylık sağlayacaktır :)
Yeni doğan bebeklere hediye olarak bebek bezi, önlük, kıyafet veya biberon gibi bebek ürünlerine dair seçenekler mevcut, son derece işlevsel ve sevimli ürünler pek çoğu. Ben de aynı arayışa girdim ve hem oğluma hem de oyun arkadaşına bir bebek yemek seti aldım. Doğum günü hediyesi olarak götüreceğim bebek yemek setini eminim ki çok sevecek :)
Ek gıdaya başladığı zaman içerisine meyve püreleri, atıştırmalık olarak haşlanmış sebzeler, krakerler, biraz daha büyüdüğü zaman kahvaltı tabağı olarak bile kullanabilecek, bebek yemek seti sayesinde ek gıdaya geçiş sürecinden itibaren keyifle yemeklerini yiyecektir.Peki bebek yemek setini nereden aldım?
Hem oğluma hem de doğum gününe gideceğimiz oyun arkadaşına beğenerek seçtiğim bebek yemek takımını en son amerikadaniste.com sitesinden aldım. Türkiye'de mağazaları gezip bulamadığım pek çok bebek ürününü bu sitede bulabildim. Dışarıda bulduklarım da zaten diğer ülkelere kıyasla daha pahalı oluyor. Bir anne olarak hesabımı bilmek, uygun fiyatlı bebek ürünlerine yönelmek her zaman iyidir.
Epeydir yurt dışından alışveriş yapmak istiyordum. "Güvenilir midir?, Zamanında gelir mi?, Taşıma sırasında başına bir şey gelir mi?" gibi endişelerim olsa da bunları bir kenara bırakıp siteye kayıt oldum ve sepetime çok beğendiğim bebek yemek takımlarını ekleyerek siparişimi oluşturdum.
aldığım bebek yemek seti Oğluma mavi, hediye olarak götüreceğim bebek yemek takımını da pembe olarak seçtim. Bu bebek yemek takımı bambudan yapıldığı için hem çok sağlıklı hem de temizlemesi son derece kolay. Ayrıca altında bulunan silikon tabanı ile de gerek mama sandalyesine gerekse yemek masasına kolayca sabitleniyor, bu sayede tabak devrilme derdi bitiyor ;)
İlk kez Amerika'dan sipariş verdim ama buna değdi bence. Tabi ilk siparişin tedirginliği vardı, ben de bunun için tercihimi ufak bebek ürünlerinden yana kullandım. Ürünler elime sorunsuz ve kısa sürede ulaştığından, oğluma almak istediğim diğer ürünleri de toplu halde sipariş etmeyi düşünüyorum, tek kargoyla geldiği için daha uygun oluyor. Aynı zamanda 75 güne kadar seçilen ürünleri depoda tutup toplu halde de kargoya verebiliyorlar, bu imkan gerçekten güzel.
Yeni doğan bebek için hediyeyi bebek yemek seti ile sınırlı tutmak istemezsen, yanına ekleyeceğin biberon seti, dijital derece, biberon saklama kabı veya emzik seti gibi yeni doğan bebekler için son derece işlevsel ürünlerle bir hediye paketi hazırlayabilirsin ;)20 Yorumla
Şöyle bişey var kıyafeti çok var diye kıyafet almamazlik etme kaliteli güzel bir takım al şimdilik birde bez al kendimden biliyorum yegenini çok seviceksin alışverişe gidince ne görürsen almak isticeksin şimdilik sadece dediklerimi düşün zaman çok çabuk geçiyor zamanla her görmeye gittiğinde bir parça bişey alırsın :) kolay gelsin
00 Yorumla
O dönemde birçok kıyafet gelir aslında bebişe, o yüzden kıyafeti daha sonra alsan da olur bence. Böyle bakım ürünleri/setleri oluyor. İnan annesi de çok sevinir :)) Özellikle e-bebek. com da doğal ürünler oluyor. Düşünürsen fikir olsun
00 Yorumla
Bileklik. bende yiğenime bileklik almıştır. 2. sinede euro takmıştım. bileklik ile çok zarar ediliyormuş. :D
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılBileğine minnoş bir künye ala bilirsin altın eee nihayetin de dayısın😊
Banyo seti alabilirsin şampuan, sabun, bebek yağı, pişik kremi falan set halinde satıyorlar.
Daha cazip bir hediye istiyorsan kış ayındayız malum şunlardan
https://i.hizliresim.com/Nl8NjO.jpg
Alabilirsin.10 Yorumla
+1 yılKiyafet turu bsy alma yeterince vardir ztn hem bebek gormeye gelenlerde getiriyor ve o bebek hcc birini giyemeden buyuyor. Bebekler cabuk buyur ve o yuzden egitici oyuncaklar al bol bol bir de bez al en cook ona ihtiyac oluyor 😂 bir de bakim seti gbi seyler var onlardan al 🙂
00 Yorumla
+1 yılYeni doğan bakım seti, kıyafet, bez, battaniye, tulum, nevresim takımı, eğitici oyuncaklar vs
00 YorumlaSet şeklinde varsa takım ve bakım ürünü alabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılEn mantıklısı para ver. En çok ona ihtiyac oluyor
00 Yorumla
+1 yılen iyisi çeyrek veya yarım altın 😂
00 YorumlaBebek bezi en çok o lazım olacak.
00 Yorumla
+1 yılPembiş olan işe yarayan ne bulursan al 😂
00 Yorumla
+1 yılbir kız takımı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZıbın takimi
00 Yorumla
+1 yılYenidoğan kıyafet al dayısı böyle pembis 😍
00 Yorumla
+1 yılbebek bezi al kanka
00 Yorumla
+1 yılZıbın alabilirsin.