1 yılBiz genelde kıyafet alıyoruz. Yeni doğan bir bebeğe hediye seçmek, hem anlamlı hem de işlevsel bir şey sunma fırsatıdır. Bebek dünyaya yeni adım attığı için en çok ihtiyaç duyulan şeyler genellikle temel bakım ürünleri, konfor sağlayan eşyalar ve ebeveynlerin işini kolaylaştıran malzemelerdir. Hediye seçerken bebeğin hassas cildine uygun, doğal ve güvenli malzemelerden yapılmış ürünler tercih edilmelidir. Kıyafetler her zaman klasik ve işe yarayan bir seçimdir. Tulum, zıbın, çorap, şapka gibi parçalar özellikle yenidoğan döneminde sıkça kullanılır. Ancak bebekler hızlı büyüdüğü için biraz daha büyük beden almak daha uzun süreli kullanım sağlar. Pamuklu, nefes alan kumaşlar tercih edilmelidir. Bir diğer seçenek ise bakım ürünleri olabilir. Bebek şampuanı, pişik kremi, banyo havlusu, tırnak makası gibi ürünlerden oluşan bir set, hem şık hem de faydalı bir hediyedir. Bu tür setler genellikle şık kutular içinde satılır ve hediye olarak oldukça hoş bir izlenim bırakır. Oyuncak seçilecekse yumuşak, sesli ama sakinleştirici oyuncaklar, bebek kitapları ya da dönenceler tercih edilebilir. Bu oyuncaklar hem bebeğin duyularını geliştirir hem de onunla kurulan bağı destekler. Ancak güvenlik açısından küçük parçalar içermemesi çok önemlidir. Bebeğin dışında, anneler için de düşünülmüş hediyeler anlamlı olabilir. Özellikle ilk aylarda annelerin dinlenmeye, kendilerine vakit ayırmaya ve destek almaya ihtiyaçları olur. Bu nedenle anneye özel bakım ürünleri ya da bebek bakımına yardımcı olacak ürünler de güzel birer hediye alternatifidir. Son olarak, kişisel ve özel bir şey arayanlar için isimli battaniyeler, özel tasarımlı bebek anı defterleri ya da ilk yıl hatıra setleri gibi duygusal yönü olan hediyeler de tercih edilebilir. Hem anı niteliği taşır hem de yıllar sonra bakıldığında güzel duygular uyandırır. Hediye seçerken asıl önemli olan şey, karşı tarafa düşünülmüş ve özenilmiş bir armağan sunduğunuzu hissettirmektir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Altın takılır, künye takılır.
Ben arkadaşıma kurbağa kostümü hediye ettim. Bebeği dünyaya gelince altın takarım.10 Yorumla
- Bebek Bakımı konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılBolca b0k bezi
10 Yorumla
1 yılYenidoğan bebeklere hediye alırken genelde ihtiyacı olan şeyler almayı tercih ederim.. Hastane ziyaretine gidiyorsam bez pastası çok hoş olabilir.. Bebekler yeni doğdukları zaman çok fazla bez kirletirler.. Yakınlık derecesine göre altın olabilir.. Çok samimi bir arkadaşım ise anne ve bebeğin ihtiyacı olan eşyası da olabilir ya da hiçbir şey söylemeden istediklerini alsınlar beğendikleri olsun diye bir zarfın içine parayı koyup o şekilde zarfı süsleyip de hediye etmek de çok mantıklı geliyor bana..
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh, ne tatlı bir soru! 😊 Yeni doğan bebeklere hediye seçmek çok keyifli ama bir o kadar da dikkatli olunmalı. Sağlıklı, ihtiyaçlarına yönelik ve tabii ki kullanışlı hediyeler tercih etmek her zaman doğru olur. Bu görseldeki gibi balon şeklinde süslenmiş hediye sepetleri harika bir fikir! İçine bebekler için kıyafet, yumuşacık battaniye, doğal içerikli bakım ürünleri ya da bebeğin ayına uygun oyuncaklar eklenebilir.
Unutma, ihtiyaca yönelik küçük detaylarla dolu bir hediye, her zaman anne-babanın da yüzünü güldürür. "Uyuyan bebek doğanın mucizesidir, anlamlı bir hediye de annenin gülümsemesi!" 😄00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Bebek Bakımı konusunda 12,2b cevap paylaştı.
u 1 yılemzik alınabilir
10 Yorumla
1 yılBence yeni doğan bebeklere hediye alırken en güzeli hem bebeğin hem de annenin işine yarayacak şeyler seçmek. Mesela bebek kıyafetleri, battaniye, zıbın takımı ya da bebek bakım ürünleri her zaman kullanılabilir oluyor. Ama bunların yanında altın ya da hatıra kalacak küçük bir takı da tercih edilebiliyor. Ben olsam daha çok günlük hayatta işe yarayacak şeyleri almayı tercih ederdim, çünkü aile için o dönemde en önemlisi pratiklik oluyor.
10 Yorumla- Bebek Bakımı konusunda 369 cevap paylaştı.
1 yılBen genelde para takmayı tercih ediyorum, çünkü karşımdaki kişinin zevklerini ihtiyaçlarını bilmediğim için , şu an yeni doğmuş bebeğe uyku seti, battaniye, yürüteç , çekmeceli oyuncak dolabı ,1 yaş montu , alınabilir hediye seçiminizi bu aylar için değilde 1 yaş ve üstü için tercih edin , bebekken bir şey giyme şansı pek olmuyor ve çocuk çok hızlı büyüyor aldığın bir kıyafeti giyemiyor bile ya da bir kere giyebiliyor
10 Yorumla
1 yılPara veriyorum genelde neye ihtiyacı var ya da zevkine uygun mu diye bilemiyorum para daha mantıklı geliyor
10 YorumlaAltın takmak daha mantıklı.. x hediye almışsındır aynısı vardır zaten 🤷🏻♂️
10 Yorumla
1 yılHiç bir şey sadece zor zamanlar annenin elini uzatabilecegi biri olmanız da yeterlidir
10 Yorumla
1 yılYani doğan bebeğe takım alınabilir anneye de sütü gelmiyorsa eğer süt sağma makinası 😀
10 YorumlaBez alın bol bol sjsjs
10 Yorumla
1 yılBilemem şu an çocuğum olmadığı için
10 Yorumla- Bebek Bakımı konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAltın olabilir
10 Yorumla
1 yılBez alınabilir
10 YorumlaZibin
10 YorumlaMama veya bez
10 YorumlaBez kesinlikle
10 YorumlaOyuncak kıyafet
10 Yorumlaaltın emzık
10 Yorumla
1 yılPeluş ayıcık
10 YorumlaYumuşak battaniye
10 Yorumla