+1 yılBen bir kadın olarak kesinlikle çocuğum derim eşimizi bile bize iyi davrandığı halde seviyoruz kötü olsak hemen ayrılıyoruz eş herkesten olabilir ama çocuk ayrı onu koşulsuz severiz hatalarıyla severiz ben eşini çocugundan daha çok seven birine maalesef ki iyi ebeveyn olarak bakamıyorum erkek eşini daha çok sevebilir belki ama bir annenin bunu söylemesi beni çok üzer mesela annelik kutsaldır önce can sonra canan demişler mutlu olmalısınız bende aynı soruyu eşime soruyorum beni demek istiyor belki ama tutumumu bildiğinden çocuğumu seçiyor bende aferin öyle olacaksın diyorum bu beni mutlu ediyor yeter ki çocuğuma iyi bir baba olsun çocuğum babası olmasa yokluğunu çok arar ama ben ayrılsak bile o kadar aramam el kızıyım iki ağlar hayatıma bakarım anne babasız olmak çok ayrı çocuğumu sevsin en çok ona sahip çıksın isterim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgili kullanıcı, eşinizin çocuklarınızı daha çok sevdiğini söylemesi, sizin sevilmediğiniz veya değersiz olduğunuz anlamına gelmez. Ebeveynlerin çocuklarına olan sevgisi, evlilik ilişkisindeki sevgi ile aynı ölçüde değildir. Bu nedenle, eşinizin çocuklarınızı daha çok sevdiğini söylemesi normal bir durumdur ve bu aslında iyi bir şeydir. Abartılı bir tepki vermekte haklı olabilirsiniz, ancak sessizliğinizin devam etmesi sağlıklı bir çözüm değildir. Konuşmanın bir yolunu bulunarak, eşinizle hissettikleriniz hakkında açık bir şekilde konuşmanız gerektiğini düşünüyorum. Belki eşinizin sözleri sizi incitti, ancak onun sadece ailesini sevdiğini belirtmesi, sizi sevmediği anlamına gelmez. Eşinizle birlikte olduğunuz zamanlarda, birbirinizi sevdiğinizi hissetmeye ve desteklemeye odaklanın ve çocuklarınızı birlikte yetiştirmek için iş birliği yapmaya çalışın.
00 Yorumla
Bir durum var eşini veya çocuklarını kurtarabilirsiniz
yani bir tercih yapman istense
Hangisini seçerdin.
İşin kötü tarafı eşinin verdiği cevap değil bir annenin kendi ile çocukları arasında eşini seçim yapmaya zorlaması…o kadar garip ki
00 Yorumla
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılAbartıyorsun elbette. Sende eşinden daha çok sevmiyor musun çocuklarını. Anne baba olmak kendinden sevdiğin insandan bir parçan olmuş oluyor.
Seni daha çok seviyorum deseydi de kötü bir babasın demeye başlardın muhtemelen. Canıj trip atmak çekmiş00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Seni sevdiğini söyleseydi çocukların ona küsseydi ne olacaktı? Neden böyle bir seçime zırladınn adamı? Ya da iki seçenek sunup adamınnne söylemesini bekliyordun ki? Kendine omkadar çok mu güveniyorsun yani eşinmsana kör kütük aşık mı sanıyorsun? Nerden esti de böyle bir soru sorma gereği duydun? Benzer şeyimn da sana sorsa ne diyecektin ki?
15 Yorumla
Soran+1 yılEşit seviyorum derdim. Ne yani bana asik degil mi esim
Soran+1 yılYa ne dedktif gibi konususuyon
+1 yıl
Çocuklarını kıskanan biri. Devrelerim yandı
34 Yorumla
Soran+1 yılKiskanmiuorum ama üzüldüm
- +1 yıl
İnsan herseyden vazgecer ama cocugundan asla
Soran+1 yılGecenler var ama
Soran+1 yılOnlarda kötü insanlar
çocuklar büyüyünce gider onlar gidince ne yapacak sen kalacaksın bir yanında bence olmamış cevap en azından kıyas yapamam eşit seviyorum demeliydi
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede ya sonunda anlayan biri
+1 yılYani bu normal değil mi, bir anne olarak cocugunuzu mu daha cok seversiniz eşinizi mi. Anne olmasam bile cocuğum derim. Açıkcasi bu tarz soruları sormak bile çok tehlikeli. Secime zorlamişsınız ve sonuctan memnun olmayınca küsmüşsünüz. Ne yapsin adam...
20 Yorumla
+1 yılBenim şahsi düşüncem eşler arasına Allah’tan başka hiç kimse veya hiçbir şey girmemeli. Çocuk olsa dahi eşlerin arasındaki bağa dahil edilmemeli. Yoksa sebep sonuç ilişkisine dayalı bir çok sorun gün yüzüne çıkabiliyor. Mesela benzer bir durum benim başıma gelse, hanıma “çocukları da seviyorum ama senin yerin onlarla bir olamaz” derdim. Çünkü hayatımdaki en özel insan konumundadır eşim. Ben bu hayatı bir tek onunla paylaşıyorum
10 Yorumla
+1 yılbir insanın en çok sevdiği şey çocuklarıdır eşinden babasından annesinden ve dünyadaki diğer her şeyden herkesten çok çocuklarını sever. nokta yani. konu tartışmaya bile kapalı bence.
20 Yorumla
+1 yılSaçma sapan triplerler nedir evli çocuklu bi kadınsın biraz mantıklı olur insan sonrada kocam ilgilenmiyor ya da aldattı dersiniz hicbir erkek bu kadar kapris çekmek çocuk ruhlu olmayla şımarıklığı birbirine karıştırmayın
12 Yorumla
Soran+1 yılAldatmanin bahanesi mi var
- +1 yıl
Aldatmanın bahanesi çoktur affı yoktur böyle herseyi büyütür sorun çıkarsan sürekli eşine oda bir süre sabreder bir zaman sonra kendini disarilara atar erkek kısmı sıkılmaya bunaltmiya gelmez çatışmalar tartışmalar sonra hop boşanma kadın evin beyni mantıklı olup evini kocasını çekip çevirmeli ben senin için söylüyorum istediğin gibi hareket edebilirsin kus alın kapris yap bir süre sonra buraya eşim benimle ilgilenmiyor yazma
Abartiyorsun tabi. Hangi erkeğe sorsan çocuklar der. Çocukların yeri ayrıdır her zaman. Kendi çocuklarından da kiskaniyorsan vayy haline
20 YorumlaBiraz saçma bir soru olmuş. Bir yanda eş, bir yanda evlat.18-19 yaşında filansın sanırım.
20 YorumlaAşırı varoşsun ceza evinden çıkmış mahalle karısı gibi
21 YorumlaE doğru demiş sen elin çocuğusun onlar kendi çocuğu.
20 Yorumla
+1 yılSaçmalıyorsun tabiki çocukları der bende çocukları derim ne var bunda?
22 Yorumla- +1 yıl
mesaj kutun kapalı
- +1 yıl
@sevmiştim3164 evet önüne gelen yazmasın diye🤨
+1 yılSenin trip atasin gelmiş adamı da dar ağacına koymuşsun. Seni secse, sen ne biçim babasin, çocukları niye secmedin diyecek bir tip de var sende. Adam ucuz kurtulmuş
10 Yorumla
+1 yılNormal bişe demiş sende böyle sorular sorma rahat et senin sevgin başka çocuklarınki başka
10 YorumlaBen olsam;
Böyle bir soruyu bulup, sorma ihtiyacına şasırdım derdim.
10 YorumlaArkadaşlar saçmalamayın boşanırım yazmışsını. Adam seni dese yine suçlu olacak anasını satim
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçocuk doğana kadar eş derler çocuk doğduktan sonra kadın da erkek de çocuğunu ön plana koyar eğer sen eşini çocuklarından ön plana koyuyorsan annelik içgüdün yok demektir herkeste olmak zorunda değil ama en azından adamda babalık hissi var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır. Kırıcı bu. Ne demek yani çocuk için mi evlendin? Bu kadının hiç önemi yok mu diye sorgulamak normal.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibilerinin evlenmemesi gerekiyor ki türemeyin
20 Yorumla
+1 yılÇocuk yapmışsın ama anne olamamışsın. Bu nasıl bencillik?
10 Yorumla
+1 yılEşim bana sormadan bilir çocuklarımı daha çok sevdiğimi 😂
10 Yorumla
+1 yılÇocuklar önde olmalıdır. Eşinizle sizin bağınız boşanınca kopabilir ama çocuklarla kopamaz.
10 Yorumlainsan cocuklarıyla kndini kıyaslar mı hastalıklı mısın bu nası kafa kızım ıyy
10 YorumlaBende esinle aynı cevabı verirdim herhalde
22 Yorumla
Soran+1 yılAma eşin kirilirdi
+1 yılNe aptal insanlar var çocuklarım ne ya dalga geçer gibi.. şaka mı bu gerçekmi acaba
00 YorumlaBöyle bir soru sormaya gerek yok
Kıyaslama bile yanlış00 Yorumla
+1 yılPeki aynı soruyu ben sana soruyorum, sen çocuklarını mı daha çok seviyorsun yoksa kovanı mı?
00 Yorumla
+1 yılKardeş yok artık 🙄 kızancıklarını mı kıskanıyorsun 😊
00 Yorumla
+1 yılİnsan eşine bu soruyu sorar mı ya? Nasıl bir ruh hastasısın sen?
00 YorumlaBöyle bir soruyu sormam sende çocuklarım dersin anne olarak o yönden empati yap.
00 YorumlaSn eşini mi seviyorsun çocuklarını mı
13 Yorumla
Soran+1 yılEşit
+1 yılBoşanma sebebi
18 Yorumla- +1 yıl
sen baştan bunu konuş da adam böyle olacağını düşünürse seninle evlenmez belki. boşu boşuna yorma adamı yani
- +1 yıl
@serafettinkansiz tamam
- +1 yıl
yani evlenmek kolay değil bu devirde adamın emekleri boşa gitmesin.
- +1 yıl
@serafettinkansiz ilişkide erkekler emek vermez hazıra konar o yüzden de boşa gidecek bişey olmaz sen rahat ol
- +1 yıl
adam yıllarca çalışıp para biriktiriyor yaa. daldan toplamıyo bu adam bu paraları. şu an evlenmenin maliyeti belli. bunu biriktirmek için yıllarca çalışması gerekiyor baba ve annesinin de birikimi ayrı. yani bi yatak odası takımı alıyorsunuz bir de nişan yapıyorsunuz. erkeğin yaptığının çeyreği bile değil
Soran+1 yılOnlar da iyi ki bir ev diziyor lafını edip duruyorsunuz
- +1 yıl
yaa boşuna tartışıyoruz. örneğin eşinle görüşmeme gibi bir olayın olabilir mi? olabilir. hayat bu bir yerden sonra bir şey olur ayrılırsınız ama çocuklarınla görüşmeme olayın olabilir mi? çok zor hatta imkansız gibi bir şey. seni hiçbir güç kolay kolay çocuklarından ayıramaz. e şimdi hâl böyle iken sende çocuklarını daha çok seviyorsun. eşinden bile hatta belkide babandan annenden bile daha çok. dürüst olalım yani olay bu. adam dürüstçe cevap vermiş.
- +1 yıl
Siz anne olmayın o zaman. Ebeveyn olunca çocuklar önce gelir, gelmelidir.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılDürüst olması daha güzel. Neden sorun ediyorsun ki? Kimse evladın yerini alamaz.
10 Yorumla Esine bu soruyu niye sordun ki hadi sordun niye kusuyorsun bende çocuklarımı daha çok seviyorum eşimde eminim öyledir evlat herşeyden önce gelir, bu kusulecek bı konu değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkadarda değil be demek hersey düşündüğüm gibi çıktı uğurlar olsun ,,,
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPeki sen esini mi yoksa cocuklarini mi daha cok severdin?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılabartmıyosun.. ancak tersi soruya anne olarak sen bu cevabı verseydin normaldi..
00 YorumlaAbartmışsın ve saçmalamışsın
20 Yorumla
+1 yılEvet abartıyosın. Ayrıca o ne kadar saçma bi soru
20 Yorumla
+1 yılBence boşanmaya gitmeli böyle şu an
10 Yorumla
+1 yılDaha neler yani umarım gerçek bir soru değildir 😅
10 Yorumla
+1 yılsorduğun soru bi kere abartı
10 Yorumlaben bosardım ne abartması
19 Yorumla- +1 yıl
sen baştan bunu konuş da adam böyle olacağını düşünürse seninle evlenmez belki. boşu boşuna yorma adamı yani
- +1 yıl
sana bir soru sorucam ona göre samimiyetle düşün olayı. örneğin eşinle görüşmeme gibi bir olayın olabilir mi? bence olabilir. babanla annenle anlaşamadın görüşmeme olayın olabilir mi? bence olabilir. kardeşlerinle akrabalarınla en yakınlarınla? bence olabilir. ama çocuğun oldu onunla görüşmeme olayın olabilir mi? bence olamaz. hasretine dayanamazsın. eğer itirazın varsa söyle.
- +1 yıl
@serafettinkansiz bunun hasretle dayanamama alakası yok. ben doğurdugum cocuga bakmakla sorumluyum ama esime bakmak zorunda degilim. aradaki fark bu. anne olmak baskadır eş olmak baskadır ikisinin de yeri konumu kıyaslanamaz
- +1 yıl
o hâl de bunu soran soran kişiye neden söylemiyorsunuz. " neden öyle bir soru sordun senin yerin ayrı çocuğun yeri ayrı böyle bir soru sorulur mu " diye
- +1 yıl
@serafettinkansiz cevabıma bakan bunu da anlayacak kapasiteye sahiptir bence
- +1 yıl
ben boşardım ne abartması yazmışsınız cevabınızda
- +1 yıl
@serafettinkansiz senin yerin ayrı çocuğun yeri ayrı diyemeyen adamı tabi ki boşayacam ne yapıcam başka
- +1 yıl
soruyu soran da da suç var yani neyse de adam bi dengesizlik yapmışsa da bunun için de yuva dağıtılmaz. yavaş yani nooluyo ömür boyu da hiç mi tartışma olmayacak bu evde
Benimki de öyle dedi
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok kırıcı ama dimi
Soran+1 yılNe ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen baskasinin cocugusun, onlar kocanin çocuğu,
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDusunsene , kocandan boşanıp baska bir erkekle evlenebilirsin ama çocuklarıni birakip baska çocukları evlat edinemezsin
+1 yılAbartıyorsun, evlat ve eş sevgisi kıyaslanmaz.
10 Yorumla
+1 yılTabi cocuklarim diyecek mk baska ne dicek
10 Yorumla
+1 yılbende olsam çocuklarım derdim
00 Yorumla
+1 yılBunu soranın psikolojik sorunları vardır.
00 Yorumla
+1 yılİşte en çok sevilmek için çocuk yapmayacagim
00 Yorumla
+1 yılEvet abartıyorsun.
20 Yorumla
+1 yılÇok komiksiniz 🤣
20 Yorumlaabartma
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok saçma çocuk gibi davranmışsın
10 Yorumla
+1 yılAbartıyorsun a
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılTabikide çocuklar 😂
10 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 318 cevap paylaştı. Kesinliklw cocukca davranıyorsun😁
10 YorumlaAbartiyosun ne zamandr evlisnz
13 Yorumla
Soran+1 yıl5 sene
Soran+1 yılEvet
+1 yılSen onu çocuklar dan daha çok mu seviyosun
00 Yorumla
+1 yılÇok ilginç😄
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri