Tartışma anında söyledi hepsini ısrar edip defalarca sormama rağmen aynı şeyleri söyleyip durdu asla aksini söylemedi sizce sevmeyen bir koca neden hala evli kalır?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tartışmada insanlar öfkeyle gerçek düşüncelerini söylerler. Yani öfkeliyken yalan söylemek çok da mümkün değildir.
Ayrılıp kendi yolunu çizmeni tavsiye ederim.
evet sevmiyordur. aman boş ver. çoğu evlilik öyle zaten. zaten kavga ederken seni seviyorum da denmez :)
Evet denmez ama tartışma anında direk söyledi üstüne basa hemde defalarca sinirle mi söyledin diye sordum ama yok yine aynı şeyler.
Yo gerçek duyguları bunlar. ama boşanmanı gerektirmiyor. hiç aldırış etme
Nasıl gerektirmiyor beni istemeyen sevmeyen bir adamla aynı evde nefes almak... Üstelik sürekli bana dünyanın en kötü insanıymışım gibi hissettirecek...
:) kadınlar genelde yapışkan oluyor da :) ilk kez dik duran bir kadına rasladım. pardon. gereğini yap o zaman
Yapışkan değilim hiç olmadım köşe yastığı olmayı verdiğim onca emeği göz ardı etmeyi kendime yediremediğim için durdum bunca zaman yedi sene neredeyse sekiz yıl olacak... Daha önce de söyledi ama sinirle söyledi diye aldırış etmedim kırılsam da ağladığımı kırıldığımı göstermedim... Ama bu sefer sanki kalbime kocaman bıçak saplandı nefes alamıyorum
Üzüldüm böyle derinden etkilenmene. bence sakince konuşmalısın. insan gibi bitirelim diye bir konuşma yap. geldiğinde. hangi sebeplerle kavga ediyorsunuz?
Sürekli elinde telefon benimle hiçbir alakası yok herkese vakti var bana yok iki kelime sohbet ediyorum sus diyor bana sonra ailesini arkadaşlarını arayıp sen şakrak kahkalar atıyor. İşi gereği bir plaket almış ofiste çok hoşuma gitti sevindim. firmadan bir kız vermiş kızla foto çekilmiş nete atmış teşekkürler hanımefendi falan bende yorum yaptım başarıların daim olsun aşkım yazdım o da saol canım yazmış herkese yazdığı gibi sonra aynı kız farklı fotolar sürekli aynı sayfada paylaşım yapıp teşekkürler hanımefendi diye yazmaya doyamamış ama bizim tek bir fotomuz yok burdan açıldı konu o kız benim kardeşim dedi daha önce kardeşim dediği benimle tanıştırdığı bir kadınla ya da birden çok kadınla nişanlıyken aldatıldım hep üste çıktı bende kıskandım bizim niye yok falan diye sinirlenince film koptu
Gözü nü dışarı çevirmiş gene anlaşılan. Dışarıya neşeli güleryüzlü olup en yakınındakine nefret kusan vefasız kıymet bilmez biri. bence sakince ayrılalım konuşmasını yapmalısın. ömrün onun kaprislerine katlanmakla geçecek sanki. zamanla çocuğu da umursamaz o.
ama önce saçlarını kestir , boyat. yeni bir parfüm al kokunua değiştir.
Biz karşılıklı konuşamıyoruz ki karşılıklı konuşmaya kalkınca bağırıyor kötü yola düşen kadınlara bile edilmeyecek laflar ediyor evladım duyuyor maruz kalsın istemiyorum hep mesajlaşıyoruz hep
Sanki nefret ediyor senden. Bence o aklında bitirmiş. hatta biri hayatında olabilir bile. adımı senin atmanı bekliyor. bence yanında kendini iyi hissettiği biri var , onunla mutlu olduğunu sanıyor , sense tahammül edilmez birisin. öyle kadınlar varken ben buna katlanıyorum der gibi normal konuşmaya bile gerek duymuyor. kendini çok değerli görüyor. Sen bağırma lütfen. sesini yükseltme sakin olman çok önemli.
Söylüyor zaten düşmanımsın sen benim diyor iki sene önce de büyük bir kavga yaşadık oğlum çok etkilendi. Baba evine geri döndüm tam üç ay... Sürekli orada bile beni irdeledi sürekli ağza alınmayacak şeyler yazdı ondan sonra bana kendi resmini atmaya başladı derken kardeşinin kızı evleniyor memlekette eve geri dön düğünden sonra gelirsen asla barışmam falan filan babası geldi babamla konuştu sözler verildi öyle geldim üç beş yine iyi sonra aynı şeyler hep sustum küfürlerine bile canım diyor sürekli bana ve ben sürekli ona küfür eder gibi aşkım hayatım diyorum hiçbir şeyini eksik etmiyorum...
Düzeleceğinizi sanmıyorum. Tahmin ettiğim gibi olduğunu düşünüyorum. Kendine yazık ediyorsun.
evet sevmiyor evli kalmanın sebebi sevmek olabilir mi senve
Seviyorum evet...
Çocuk için evliymiş işte. Babasız büyümesini istemiyor demek ki.
Bende babasız annesiz büyümesini istemiyorum ama seviyorum da yedi senelik emek var ortada iyisiyle kötüsüyle... Kadın olarak benim için de kolay değil
Çocuk için söylediği gibi insanlar kavga ederken içindekileri dışa vururlar
Bağlılık zorunlulukları vardır, mesela çocuk.
bence hemen boşan sevmiyor belkide aldatılıyorsun.
Zaten daha önce sevgiliyken nişanlıyken aldatıldım ama hep üste çıktı ve ona inandım... Telefonda gece iki üç benimle hiçbir alakası yok
bence hemen boşan ya ve ya o aldatılmayı haketmiş aldat sende
Hayatımda hiç kimseyi aldatmadım ben asla aldatmam kalbimde gözüm dışarıya baksa onun yüzüne bakamam ki böyle bir niyetim var bile olmuş olsa boşanır ertesi gün yaparım ben herşeyden önce bir anneyim erkek çocuğum var evladıma bunu yaşatıp yapamam
kendin bilirsin dediğim gibi sadece boşan gitsin sen güçlü birisin ve evladına tek başına bakabilirsin. ona ihtiyacın yok.
Teşekkürler
rica ederim
Açıklama yapmış ya
Yaptı evet ama konduramıyorum ağlamaktan geceden beri gözlerim şişti
Anlıyorum bir kişi için çok zor bir an olabilir bazen öylesine sinirle söylenen bizim hayatımıza bile mal olabilir
Ama sen sakın bunun için yıpranma hayatımızda bizi istemeyen kişiler çıkar annemiz babamız bile
Sen bu durumda yine kendin ve senin parçan olan için yaşamalısın kocanın varlığı veya yokluğu aslında senin ihtiyacın olmayan bir durum. Seni. istemiyorsa sen kendine kaliteli bir hayat üret ve o yokmuş gibi yaşamaya başla hatalarını görmezden gel ağır kalp kırgınlıklarını kendine iyi gelerek tamir et güçlen yenilen. Her gin aynadan kendine seni seviyorum de mesela makyaj yap makyajsız halinde beğen yeni kıyafetler al alma durumun yoksa evdekileri daha iyi kombinle saçlarını sev onları besle bakımla saçlar bir kadının kalbinin yansımasıdır bence sen seni. sevwrsen saçlarında seni güzelliğine güzellik katar. Her gün iş sırasında şarkı aç çocuğunla iyi sıkı ve sağlıklı vakit geçir öfkelendiğinde onu incitme ona sarıl sarılmak en güzel ilaçtır
Sen o seni sevmeyi ve düşmüş olmuyorsun sen o seni. sevmese. biöe güçlüsün
Sevmeyince
Ben kendimden sevdiğim herşeyden çok ödün verdim hep. Hep onun istekleri onun ihtiyaçlarını onun dedikleri oldu herşeyde hemde en başından beri ben kendine bakan asla makyajsız dolaşmayan biriyim evimi yemeğimi her şeyimi dört dörtlük yapıyorum annesini ve babasını kendi ailem gibi benimsiyorum yeri geliyor ondan daha çok evlatlık yapıyorum ama bana sen benim düşmanımsın herşeyin bedelini ödeyeceksin diyor üstelik tek istediğim hak ettiğim değeri görmek anlaşılmak bilinmek dışardaki tüm kadınlar onun için benden daha iyi hepsi benden güzel hepsi benden temiz hepsi benden en önde mesela saçlarım belime geliyor görmüyor ama dışarda vay kıza bak maşallah saçları belinde diyor beni arabada yanına yan koltuğa oturmuyor ama bayan bir arkadaşını oturtup beni arkaya alabiliyor... Sürekli her şeyde hakaret ediyor canım diyor ağzı çok bozuk ve ben artık kendimden bile geçmiş durumdayım
Evli değilim yorumum beni aşar bence bir destek gör ve onu görmezden gel kaçan kovalanır belki o konuşur sen duymazdan gelirsen sadece iyi olduğu anda ciddiye alırsan belkide düzelir
Denerim
Sinirlenmiş ama yanlış hareket