Bazı kadınların çocuklarını eşlerinden kıskandıklarını duyuyorum. Bu gerçek olabilir mi?
Kadınların çocuklarını eşlerinden kıskanmasının nedeni nedir?

#gadasından sevgilerle 🙃
Bazı kadınların çocuklarını eşlerinden kıskandıklarını duyuyorum. Bu gerçek olabilir mi?
Kadınların çocuklarını eşlerinden kıskanmasının nedeni nedir?

#gadasından sevgilerle 🙃
Genel olarak sağlıklı bir durum değildir. yani bu kişiler annesini de eşinden kıskanır ya da tam tersi yani bir kişi seviyorsa bu tür şeyler olmaz. belki de ilk kez anne olduğu için ya da ilk kez çocuğu olduğu için ilk beni sevsin diye yarışa girebilir. ama çok saçma bir şey
Kadınların çocuklarını eşlerinden kıskanma nedenleri çeşitli olabilir. Bazı kadınlar, eşlerinin çocuklarına yeterince ilgi göstermemesi veya onlarla yeterince ilgilenmemesi nedeniyle kıskanabilirler. Diğerleri ise, eşlerinin çocuklarına daha fazla ilgi göstermesi durumunda kendilerinin ihmal edildiğini veya geri planda kaldığını hissedebilirler. Bazı kadınlar ise, eşlerinin çocuklarından daha fazla hoşlanmasından veya çocuklarına daha çok değer vermesinden dolayı kıskanabilirler. Bu durumlar genellikle kişisel kaygıların bir yansımasıdır ve ilişkideki dinamiklerin ve beklentilerin farklılıklarından kaynaklanabilir. Önemli olan, çiftlerin bu kaygıları açıkça ifade ederek birbirleriyle iletişim kurmaları ve çözümler bulmaya çalışmalarıdır.
Ben böyle davranan kadınların ruh sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum ve bence sebebinin çocuğu kendine bağımlı yaparak koz olarak kullanmak olduğunu gözlemliyorum.
Bende böyle bir şey olmadı ama diğer insanlara karşi olmuştu. En bebek halı, yani 0-6 ay arasında kucağına almak isteyen aile üyelerine vermek istememek gibi.
Aile üyelerinin hepsi iyi değil ki kiminin gözü değiyor
Evet, zaten bununla ilgili bir gerginlik yaşanmıştı.
Cevap
2Cevap
Yani çocuğunu ya da eşini birbirinden kıskananları anlamam söz konusu değil maalesef.. Keyifli akşamlar..
Bilmiyorum gadası...
Sahiplenme duygusu wma aşırısı herkesi üzer
Abartı geliyor tatlı bir kıskanclktr gecer
Anne olunca eş olma ikinci planda kalır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?