Çok merak ediyorum bu konuyu. Bunun sebebi nedir? Görümcelerde de mutlaka kıskançlık oluyordur ama açıkçası ben gelinlerin daha fazla kıskançlık yaptığını düşünüyorum. Neden gelinler genelde görümcelerini kıskanır ve sevmez? Kocalarını paylaşmak zorunda hissettikleri için mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
on yargiyla mi geliyorlar bilmiyorum ama hep gorumceye dusmanlik hissiyle bakiyorlar. benim dogum gunumde kardesim bize gelmesin diye bizim akrabalari evine cagirmisti. kardesim saf zannediyodu ki bizimkiler israr etti, halbuki bizim gelin ille de o gun geldinler diye israr etmis. boyle kucuk, huzur bozan planlari var. sadece bizim gelinde degil, akrabalarin gelinlerinde de ayni, erkek ailesiyle sogutma cabalari hep var. en cok da kiz kardese karsi, cunku planlarini en iyi onlar goruyor diye bence.
Valla burada 1.000 tane yorum da gelse görümceler gelinleri daha çok kıskanıyor diye, ben tam tersi olduğunu düşünüyorum ve bu yorumunuza katılıyorum. Evet belki görümce belli bir yere kadar abi ya da erkek kardeşle sıkı fıkı olarak büyüyüp bir yerden sonra abiyi ya da erkek kardeşi başka bir kadınla paylaşmak zorunda kalınca ilk başlarda hafif hafif kıskançlık yapabilir ama alıştıktan sonra bu durum geçer. İşte bu süreçte gelinin bu durumu rekabet haline getirmemesi lazım ama gelinler genelde görümceyi rakip olarak görüyor ve ben gelinlerde genelde erkeğin ailesine karşı bir kin tutma durumu görüyorum, güzelce adım atsan da sanki her hareketten içten içe başka ima çıkarıyor gibiler
evet, kesinlikle bir kin tutmayla geliyorlar. valla ben hic kardesimi kizlardan kiskanmadim cunku bu bana sacma gelir ayni kefeye koyup da kiskanmak. O acidan da kinlenmesini saglayacak bir sey yapmadigima eminim. Bence de iyi yaklassa iyi karsilik alacaklar da yok yani. iclerini erkek ailesine kapatiyorlar.
Kadınlar hayatı boyunca tanımadığı kadınları bile kıskanır ki görümce kaynana elti dibinde sürekli 🙈
Erkek dengeyi iyi kuramassa gelin de gorümce de kiskanabilir..
Ben görümcemi hiç kıskanmam çok severim bence ama görümce olsam belki gelin hanımı kıskanabilirim.
İlk önce görümceler kardeşlerini kıskanır sonra gelin görümceyi rakip olarak görür öyle gider
Kocalarını paylaşmak istemiyorlar diye bir şey söz konusu bile değil asıl görümce ve tayfası abilerinin ilk önceliği kendi eşi olmasını hazmedemiyorlar istiyorlar ki öncelik onlar olsun bunu yazarken hem gelin hemde görümce olan biri olarak yazıyorum
Valla 2 tane görümcem var ikisini de kıskanıyorum
Onların da beni kıskandığını düşünmüyorum
Ama tabii kimsenin içini bilemem o ayrı
Kiskairlardir
Kıskanmıyorum yazdım ama kıskanıyorum yazılmış kusura bakmayın klavye hatası
😂😂😂
Kıskandıklarını düşünmüyorum ya
Kıskansalardı beni düşünüp bana bisey almaz diye düşünüyorum
Gelin görümce değil genelde gelin kaynana kıskançlıkları olur karşılıklı takipleşme şansımız var mı
Biri çok iyi de diğerinin huyunu sevmiyorum ne bileyim
Kimse dört dörtlük değil işte yapacak bir şey yok
Kesnlile
Valla kaynanamı da kıskanmıyorum kıskanılacak bir yanım yok onun
O yaşına almış ben zamanla onun yaşına alacağım neyini kıskanayım
Bu arada takipleşebiliriz Sıkıntı yok
Doğru diyorsun aslında hiç gerek yok yani
Takip atar mısın
Bizlerde de var hep genelde gelin kaynana şey olur çekişmesi diyelm
Tabi daha öncesinde çok kiskanan biri vardı ama gerek görmüyorum
Senin yaşınla benim yaşım bir değil yani sıfatımız aynı değil
Sen oğlunun annesisin ben oğlunun karısıyım ve ikimiz de öyle kalmamalıyız olduğumuz yerde
Tabii ki tartışılacak konular olur ama kıskanılacak bir şey yok yan yok
Inu anlayamıyorum neyini kıskanıyorsun bir zamanlar o yaşta sen de gençtin bir zamanlar sonra ben de yaşlanacağım
Sadece gelinler kiskanmiyor bazilarinda gorumceler kıskanıyor😅
benim görümcem bni kiskaniyor kardeşi onlara hcbirsey yapmasına izn vermemis makyaj kıyafet çok karışmış eşim şimdi bnde hcbir seye karışmıyor alani bunu dedi 😅 kiskandgni bell etti😅😅 kıskanan gelinlere de denk geldim ama gorumceler daha çok kiskanio
Bence görümce kıskanıyor. Erkek arkadaşımın kardeşi şimdiden düşman kesildi bana
Kadınlar, kadın olan herkesi kıskanır. İster 7 sinde olsun ister 77 sinde...
Genellikle tam tersi oluyor bu durum
Bence görümce gelini kıskanıyor
hayır kardeşleri abileri zaman ayıramadiklari için
Xekemezler
Görümceler gelinleri kıskanıyor
Nedense hep aralarında bir çekişme vardır
Görümce kıskanıyor bence
Bugun 3. Sorun galiba
Hayır ilk kez sordum ben. Başka soranlar da oldu galiba😂
Sen hangisisin 😂
mal oldugu için.
Herkes kiskanmaz