Boşanıyorum, gelirim olmadığı için çocuklar babasında kalacak. Çocukların tartışma ortamında olmamaları için verdiğim karar mantıklı mı?

Merhaba arkadaşlar 9 yıllık bir evliliğim var 6ve 4yaşında iki çocugum var.. şu an boşanma dilekçesini verdik davanın açılmasını bekliyorum.. hiç bir gelirim hiç bir dayanağım olmadığı için velayeti şimdilik babasına verdim her istediğimde görebilme şartıyla.. sizce sürekli tartışma ortamında büyümeleri mi yoksa ayrılmamız mı daha iyi ben çocuklarımı sürekli tartışma gerginlik ortamında büyütmek istemiyorum kendimi maddi manevi toparlayacağıma inanıyorum sonrasında tekrar velayet davası açıcam nolur bana bi akıl verin gğnlerdir uyku uyumuyorum inanın artık evliliğimin çekilecek bi tarafı kalmadı sürekli tartışmalar kavgalar çok fazla detay var anlatabileceğim ama özet olarak asla sağlıklı iletişim kuramadığımızı birbirimizi anlamadığımızı ve en önemlisi sevgi ve saygı kalmadıgını söyleyebilirm..

Boşanıyorum, gelirim olmadığı için çocuklar babasında kalacak. Çocukların tartışma ortamında olmamaları için verdiğim karar mantıklı mı?