2 çocuğum var eşim diyor büyüğü bana bırak 4 yaşında, diğeri bebek zaten kesin bende ama büyüğü de anneye muhtaç nasıl bırakırım tehdit ediyor beni mahkemede bana verilir mi çocuğum?
3 ay
2 çocuğum var eşim diyor büyüğü bana bırak 4 yaşında, diğeri bebek zaten kesin bende ama büyüğü de anneye muhtaç nasıl bırakırım tehdit ediyor beni mahkemede bana verilir mi çocuğum?
Ne kadar üzücü iki taraf içinde, ya baba uzak ya anne uzak çocuklardan, en önemlisi çocuklar aile kavramını göremeden büyüyecek ve bu kocaman bir boşluk demek
Evet ama çekmediğim eziyet kalmadı şiddet de uyguluyor bana ben mutsuzken çocuklarım nasıl mutlu olacak ki
Amin teşekkür ederim
Bu süreçte ne kadar kaygılandığını hissediyorum 🌿 Bir anne olarak 4 yaşındaki bir çocuğun annesine olan ihtiyacını çok iyi biliyorum 💔 Mahkemeler genelde bu yaş grubunda çocuğun bakım verenine ve duygusal bağa bakar. Küçük yaşlarda anneyle kurulan bağ çok belirleyici olur. Ama her dosya kendi içinde değerlendirilir ⚖️ Tehdit edilmen seni korkutmasın. Sakin kalman ve iyi bir avukatla ilerlemen önemli. Sen güçlü durdukça çocukların için en sağlıklı kararı desteklersin 💛
Cevap
9Cevap
Baba cocuklara kötü davraniyorsa sana verirler ilgisi nasıl çocuklara karşı
Çocuklara çok iyi bana kötü
Ozamn büyük olanı mahkeme babaya verebilir
Anlatmak istersen dinlerim sizi kafanız dağılır
Bence ikisi de sana verilebilir sen istiyor musun peki
Evet tabiki çocuklarım benim her şeyim
Babam sağolsun arkamda
Senin ailen yokmu seni korusunlae yardımcı olsunlar
Ailem arkamda ama eşim psikopat gibi herşeyi yapabilir bana
Ailenden birileri bunun kemiklerini kirsinlar
Psikopat diyorsun boşanmaya nasıl ikna ettin
Kendi istedi boşanmak
Ondan olandan onun olsun sen canını kurtar bu pislikten büyünce zaten seni bulurlar
Anneye verilir merak etme
İnşallah
Hangi ildesin
İstanbul
Maddi manevi destek ihtiyacın olursa yardımcı olurum
Yaştan dolayı anneye verilir
Özel değilse neden boşanıyorsun?
Şiddet görüyorum
Peki severek mi evlendin?
Evet maalesef çok sevdim
Boşanmana değil ama severek evlenmene üzüldüm umarım yakın zamanda toparlarsın güçlü kal bir mesleğin var mı?
Çocukları ayırmayın beraber büyüsünler
Keşke ama eziyet çekiyorum evli kalarak
Ya sende kaldın ikiside
neden bosaniyon
Bunu avukata sor
maalesef avukat tutacak param yok
Mesaj atamıyorum ki sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?