Çocuk & Ebeveyn Bu bebek bisikleti olur mu? elbetbirgün35 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Soğuk havalar ve bebekler üşüyordur diye bunu siparis verdim ızmir fuardan gönderim yapılıyor annem kizdi bunu alana kadar kiyafer alsaydin dedi napim ya kötümü ettim Bu bebek bisikleti olur mu? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı. kıyafet veya ısıtıcı almak daha iyi olur 1 1 Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl 3 gün önce ızmir fuarda toplandı yardımlar ve ailece fazlasıyla kıyafet ve bakliyat gönderdik
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Bir çocuğu orada mutlu etse bile yeter bence. Hiç yardım yapmayıp burada ahkam kesenlerde var. Düşünmeniz bile yeterli. 1 20 Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl Cok doğru 2 tane bundan aldım oyuncak alip hepsini beraber göndercem Yorumla H_İ_Ç +1 yıl Allah razı olsun ne diyeyim. Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl Cok sağol ya yorumun icin linçleyenler oldu moralim bozulmuştu Yorumla H_İ_Ç +1 yıl Peygamberde olsan ya da dünyanın en kötü insanı da olsan linç yememek elde değil :D Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl Aynen linçleyecek bisey bulurlar her daim Yorumla H_İ_Ç +1 yıl aşağıda kız kavgasını kaçırmışım :D Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl Klavye delikanlıları iste Yorumla H_İ_Ç +1 yıl neyse **** et. Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl İptal ettim bisikletleri Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl Temel ihtiyaçları alip göndercem Yorumla H_İ_Ç +1 yıl tercih senin o konuda bir şey diyemem. birisi çocukları mutlu edecek, diğeri temel ihtiyaçlarını giderecek ikisi de şu an gerekli şeyler. Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl 2 tn bisiklet 1.350tl almistim o paraya battaniye alrim oyuncak alip gönderirim Yorumla H_İ_Ç +1 yıl Oyuncakları biberon yap bence. Hatta battaniyeleride çocuk battaniyesi alabilrsin E bebekte indirim vardı bitmediyse. Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla H_İ_Ç +1 yıl Rica ederim. Not: Biberonları yeni doğan başlıklı alma 6 aylık bebekler onlardan içemiyor Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl Biliyom canım numaraları var üstünde ona göre alınıyor Yorumla H_İ_Ç +1 yıl tamam tamam kızma :D Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl Hjkhgk çocuk gelişimi okuyan birine bunu dedin diye şasirdim sadece benim alanım çocuk gelişimi Yorumla H_İ_Ç +1 yıl Bende müneccimim ya Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl 😁😅😂 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Düşünmen güzel 😊 çocuklar bunu gördüklerin de bile çok mutlu olurlar giysi gönderenler olur takma kafana Allah razı olsun senden 1 1 Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl Teşekkür ederim canım 3 gun once elbise ve yiyecek gönderdim biraz daha oyuncak alip bu bisikletler beraber göndercm Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı. Bu durumda bunun gereği yok hani oyuncak olabilir çadırda soğukta insanlar ya da çadır al gönder 1 8 Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl 2 tane bundan aldım oyuncak vb alip göndercem Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl Oyuncak peluş tarzı olur işte ama çocuklar da oyun oynayacak halde değiller inan ki Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl Aldim artik☹ beklicem 2 hafta kadar o zaman göndercem Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl Uzun sürer olmadı iptal edip bunu yardım kurulusna da verebilir keşke gidip kendin versen Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl Tamam o zaman iptal ediyorum Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl Valla benim demem ile değil ama soba felan almalı Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl Cogu kisi senin gibi söyledigi icin Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl Anladım öncelikle asıl ihtiyaclar sonra bunlar alınır hediyeler edilir Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Allah razı olsun. Düşünüp almışsın ama, kıyafet veyahut ısıtıcı almak daha iyi olabilirdi. 1 3 Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl Sendende aldim canım 3 gun once kıyafet ve bakliyat gonderdim Yorumla XG10AV +1 yıl Çok iyi, çok iyi. Allah razı olsun tekrardan, inşAllah karşına güzel şeyler olarak döner bu yardımların. Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl Amin hepimize inşallah Yorumla
çiçeklianne Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Buna ihtiyaçları olacağını düşünmüyorum yinede düşünmeniz yeterli 1 0 Yorumla
zzzmmmyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl kıyafet veya ısıtıcı almak daha iyi olur 1 1 Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl Alıp gönderdik ztn Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Çok güzel düşünmüşsün 1 1 Yorumla elbetbirgün35 +1 yıl Teşekkürler canım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kıyafet veya ısıtıcı almak daha iyi olur
3 gün önce ızmir fuarda toplandı yardımlar ve ailece fazlasıyla kıyafet ve bakliyat gönderdik
Bir çocuğu orada mutlu etse bile yeter bence. Hiç yardım yapmayıp burada ahkam kesenlerde var. Düşünmeniz bile yeterli.
Cok doğru 2 tane bundan aldım oyuncak alip hepsini beraber göndercem
Allah razı olsun ne diyeyim.
Cok sağol ya yorumun icin linçleyenler oldu moralim bozulmuştu
Peygamberde olsan ya da dünyanın en kötü insanı da olsan linç yememek elde değil :D
Aynen linçleyecek bisey bulurlar her daim
aşağıda kız kavgasını kaçırmışım :D
Klavye delikanlıları iste
neyse **** et.
İptal ettim bisikletleri
Temel ihtiyaçları alip göndercem
tercih senin o konuda bir şey diyemem. birisi çocukları mutlu edecek, diğeri temel ihtiyaçlarını giderecek ikisi de şu an gerekli şeyler.
2 tn bisiklet 1.350tl almistim o paraya battaniye alrim oyuncak alip gönderirim
Oyuncakları biberon yap bence. Hatta battaniyeleride çocuk battaniyesi alabilrsin E bebekte indirim vardı bitmediyse.
Tamam teşekkür ederim
Rica ederim. Not: Biberonları yeni doğan başlıklı alma 6 aylık bebekler onlardan içemiyor
Biliyom canım numaraları var üstünde ona göre alınıyor
tamam tamam kızma :D
Hjkhgk çocuk gelişimi okuyan birine bunu dedin diye şasirdim sadece benim alanım çocuk gelişimi
Bende müneccimim ya
😁😅😂
Düşünmen güzel 😊 çocuklar bunu gördüklerin de bile çok mutlu olurlar giysi gönderenler olur takma kafana Allah razı olsun senden
Teşekkür ederim canım 3 gun once elbise ve yiyecek gönderdim biraz daha oyuncak alip bu bisikletler beraber göndercm
Bu durumda bunun gereği yok hani oyuncak olabilir çadırda soğukta insanlar ya da çadır al gönder
2 tane bundan aldım oyuncak vb alip göndercem
Oyuncak peluş tarzı olur işte ama çocuklar da oyun oynayacak halde değiller inan ki
Aldim artik☹ beklicem 2 hafta kadar o zaman göndercem
Uzun sürer olmadı iptal edip bunu yardım kurulusna da verebilir keşke gidip kendin versen
Tamam o zaman iptal ediyorum
Valla benim demem ile değil ama soba felan almalı
Cogu kisi senin gibi söyledigi icin
Anladım öncelikle asıl ihtiyaclar sonra bunlar alınır hediyeler edilir
Allah razı olsun. Düşünüp almışsın ama, kıyafet veyahut ısıtıcı almak daha iyi olabilirdi.
Sendende aldim canım 3 gun once kıyafet ve bakliyat gonderdim
Çok iyi, çok iyi. Allah razı olsun tekrardan, inşAllah karşına güzel şeyler olarak döner bu yardımların.
Amin hepimize inşallah
Buna ihtiyaçları olacağını düşünmüyorum yinede düşünmeniz yeterli
kıyafet veya ısıtıcı almak daha iyi olur
Alıp gönderdik ztn
Çok güzel düşünmüşsün
Teşekkürler canım