Çocuk & Ebeveyn Bu bebek nereliye benziyor? yağmur_yüreklim01 Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Nereliye benziyor sizce? İrlanda ve Avrupa diyen oldu da merak ettim Bu bebek nereliye benziyor? Cevapla Bebek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Buz_Yanığı33 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Balkan Kızına BenziyorArnavutlu Veya MakedonVeyaBg Yani Bulgar kızıVeya RusyaVeya Karadenizli 0 9 Yorumla Buz_Yanığı33 +1 yıl Kızı Benim Küçüklüğüme 2.3 Yaşımdaki Halime BenzettimFakat Benden Daha Güzel😊😊😇 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Teşekkür ederim 🥰😍💘 benim bu küçük kız Yorumla Buz_Yanığı33 +1 yıl @yağmur_yüreklim01Abla beni takip eder misin mesaj atamıyorum❤❣ Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Sen benden büyüksün tabi takip ederim Yorumla Buz_Yanığı33 +1 yıl Sen benden büyüksün ablam 2 yaşında kızın var maşallah Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Hayır beni yanlış anladın 😃😃🤣🤣🤣🤣🤣 bu küçük kiz benim bebeklik fotom Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Hiç güleceğim yoktu ben 18 yaşındayım daha 🤣🤣 Yorumla Buz_Yanığı33 +1 yıl Oh maşallah Keşke Bende Sen Gibi Hayata Adım Atsam Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Sen bulgar göçmeni değil misin zaten? Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl bildiğin anadolu bebesi ya 1 8 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Kızıl saçlı Anadolu bebeği? Yorumla anonimbirsey +1 yıl evet neden olmasın Yorumla anonimbirsey +1 yıl bu yşlarda bebeklerin çoğu sarı kızl olabiliyor Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Babası sarışın mavi gözlü ve kızıl sakallı Yorumla anonimbirsey +1 yıl türkiye haricinde hiçbir ülkeye benzemiyor çok net. hadi anadolu olmadı trakya dır yani Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Tamam Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Teşekkür ederim knk Yorumla Buz_Yanığı33 +1 yıl Sen Saç Baş Kıyafetten de Anlamaz mısın Be Çocuk Yorumla
06Angara_lı Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl çorumluya benziyo😀😀 0 3 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Komik değil knk Yorumla 06Angara_lı +1 yıl Sen gül diye söylemedimki zaten Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl 40 yıl düşünsem Çorumlu diye aklıma gelmez senin aklına nasıl geldi Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 481 cevap paylaştı. O üstündeki yelekle direkt Türk 😂 0 0 Yorumla
deathblossom Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Polonya gibi gibi 1 2 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Emin misin Yorumla deathblossom +1 yıl Evet saç olarak andırıyor Yorumla
29292882ss Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Muşluya 0 3 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Komik mi muşlular kürt olur kara göz kara kaş Yorumla 29292882ss +1 yıl Ne alaka komiklik sarışın Muşlu olamaz mı Yorumla 29292882ss +1 yıl Sanki Afrikalı dedim komik mis Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yo halis mulis Türk 0 1 Yorumla Buz_Yanığı33 +1 yıl Türkler sarışın değil ki😂 Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Türkk 0 1 Yorumla Buz_Yanığı33 +1 yıl Türk Kızına Hiç Benziyor mu Yörük Haydar Paşa Kızı Bu😊😊 Yorumla
Muzafer_Tuğkan Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 352 cevap paylaştı. Adana hanımefendi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Balkan Kızına Benziyor
Arnavutlu
Veya
Makedon
Veya
Bg Yani Bulgar kızı
Veya Rusya
Veya Karadenizli
Kızı Benim Küçüklüğüme 2.3 Yaşımdaki Halime Benzettim
Fakat Benden Daha Güzel😊😊😇
Teşekkür ederim 🥰😍💘 benim bu küçük kız
@yağmur_yüreklim01
Abla beni takip eder misin mesaj atamıyorum❤❣
Sen benden büyüksün tabi takip ederim
Sen benden büyüksün ablam 2 yaşında kızın var maşallah
Hayır beni yanlış anladın 😃😃🤣🤣🤣🤣🤣 bu küçük kiz benim bebeklik fotom
Hiç güleceğim yoktu ben 18 yaşındayım daha 🤣🤣
Oh maşallah Keşke Bende Sen Gibi Hayata Adım Atsam
Sen bulgar göçmeni değil misin zaten?
bildiğin anadolu bebesi ya
Kızıl saçlı Anadolu bebeği?
evet neden olmasın
bu yşlarda bebeklerin çoğu sarı kızl olabiliyor
Babası sarışın mavi gözlü ve kızıl sakallı
türkiye haricinde hiçbir ülkeye benzemiyor çok net. hadi anadolu olmadı trakya dır yani
Tamam
Teşekkür ederim knk
Sen Saç Baş Kıyafetten de Anlamaz mısın Be Çocuk
çorumluya benziyo😀😀
Komik değil knk
Sen gül diye söylemedimki zaten
40 yıl düşünsem Çorumlu diye aklıma gelmez senin aklına nasıl geldi
Senin çocukluğuna benziyor 🙂
saf türk kızı
O üstündeki yelekle direkt Türk 😂
Çerkese benzettim.
Polonya gibi gibi