Gerçekten evlat hasretiyle yanıp tutuşan ailelere yeni doğacak olan bebeğimi evlatlık vermek istiyorum bakma durumum yok çok kötü şartlardayım gerekirse yasal yol olur ama ona huzur dolu bir yuva istiyorum çocuğum sosyal hizmetlerde annesiz babasız büyüsün istemiyorum
Manyakmısınız siz ya bunun yasal yolu bu degil sen dahil şu an herkes bu suça iştirak etmiş de Onu geçtim annenin rızası var mı bu duruma madem evlatlık vericeksin bari çocuk esirgemeya ver onlar hem zengin aileri seçiyor orta halli birine zatan kolay kolay evlatlık verilmiyor ama burası dogru yer degil
Bir insan dunyaya gelmeden rizki hazirdir. O bebege sirt cevirmek yerine tum emeginle bakmaya calisirsan suphesizki Allah yardim edecektir. Yurtta buyumesi iyi degil dogru ama bi kisinin oz ailesi tarafindan buyumeyip baskasiyla buyuyupki kim bilir ne sartlarda buyucek sonra o travmayi yasamais falanda hoc hos degil. Evlat sahibi olamayan insanlarin evlatlik bebek alip da bir bebege yuva olmalarini destekliyorum ama bi insanin öz cocugunu evlatlik vermeisne karsiyim
Merhaba ben 10 yıldır çocuğum olmadı çok canım aciyor eğer isterseniz karnım da büyüyemedim ama kalbimde ölene kadar buyurup çok iyi bakarım istediğiniz zaman görebilirsiniz