AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır dövmem. Ona unutamayacağı travma yaşatmak istemem.
Çocuğa şakasına, eğlendiğinizde biraz sert vursanız bile ağlamaz, ama ona bağırdığınızda ufak dokunsanız bile ağlar, canı acır.
ay ben çocuklara tahammül edemiyorum özellikle bir şeyi tutturunca ya da inatlaşınca o yüzden çocuk yapmam galiba
Çocuğa tahammül edemediğin için çocuk sahibi olmamak ayrı dövmek ayrı.
olursa döverim gibi
Olmaz inşAllah
amin inşallah
@pembetavşan1 kocalariniz dovunce de şiddet görüyoruz diye ortalığı yikarsiniz ama çocukları bir güzel doversiniz
kocamı da döverim
Niye örümcek kadın misin herkesi dövüyorsun 🙂
sinirli bir kişiyim 😂
Sinirle olsa asabi şirin şirinler köyünün kralı olurdu 🙂
@asiprens2905 kxkekxkekdkekkdkekd Cidden hayvana insana merhametli insanlar denk gelsin inşAllah
Soran amin valla🙂
dayak cennetten çıkmış diyorlar araştırmanızı öneririm ama hayvanlara asla zarar vermem 😂 çocuk da büyük bir külfet bana göre. evde inatçı bir kardeşim var belki o yüzden bana öyle geliyordur ama benlik değil anne olmak falan ben yeterli hissetmiyorum yani kendimi 😂
Seni kim alır zaten evde bir ayıyla kimse yaşamak istemez😂
Dayak cennetten çıkmışsa hayvana da zarar ver. Tamamen hurafe bir lafın arkasına sığınıyorsun. Dayak cennetten çıkma ise yaşatırlar sana umarım derdim senin kadar kötü olsaydım
@pembetavşan1 Sanki kendisi hiç çocuk olmamış sidikli: )
ya sen neyin duyarını kasıyorsun soran ne diyim yalan mı söyleyim çocuk sevmiyorum
Soran o bize inat böyle konuşuyor şimdi linç etme ruhu çocuk onun🙂
Çocuk sevmezsen sevme de bildiğin şiddeti savunuyorsun
hayır ne alakası var zaten tahammül edemiyorum o yüzden çocuk yapmam dedim. sanki çocuk yapıp yapıp dövücem diyorum. şiddeti savunmuyorum o şakaydı 😂
Savunmuyor o bize naz ediyor 🙂
aynen kasap sevdiği eti dövermiş aynen 😂
Pembik tavşan 🐰
Asla ona şiddetin kötü bir şey olduğunu anlatıcam ve onunla sorunlarımızı kavga ve şiddet olmadan çözeceğiz.
çocuğumu sövmem ama eşimi belki
kadın dayaksız yola gelmiyor illa şart
Bir kız çocuğun olursa çocuğuna ilerde kocası senin düşündüğün gibi düşünmez inşAllah ve Allah kadınları senin gibi erkeklerden korur inşAllah
sizde uslu durun ne zaman nazik konuşsak azımıza ediyorsunuz
Alakası yok. Dışardaki kötü tecavüzcü sapık erkekleri nasıl kolay unutuveriyorsunuz hayret
peygamberımız eşinize hafif şekilde vurun diyor
kadın serbest bırakılmaz
eger yaramazlık yap*arsa
Peygamber hangi eşine vurmuş? Sen 5 vakit namazını kıldın mı? Oruçlarının hepsini tuttun mu? Allah önce bunları yapın der. Allah’ın bütün dediklerini yaptın mı?
. (Evlilik yükümlülüklerini reddederek) başkaldırdıklarını gördüğünüz kadınlara öğüt verin, onları yataklarında yalnız bırakın. (Bunlar fayda vermez de mecbur kalırsanız) onları (hafifçe) dövün. Eğer itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın. Şüphesiz Allah çok yücedir, çok büyüktür." (Nisa, 4/34).
surede mi yalan
Bu çok tartışılan bir ayet ve çevirilme kelime ank ına göre yeni anlamlar kazanılan bir ayet. ? Diğer hiçbir şeyi yapmadığınız İçin elbet sadece bu ayeti öne sürecek kadar acizsiniz
sen ne dersen de senın sozun ayetlerden daha yüce değil durduk yere eşinizi dövün demiyorum ayrıca
herşeyin bir yeri var
Kusura bakma da kaç dakika boyunca bu ayeti açıklayan hocalar tefsirler varken yobazın biri kendisinin tek okuduğu çeviriye göre istediği yöne çekiyor diye boş laflarına karnım tok.
sız boyle oldugunuz surece daha cok kadın sıddetı olur... şu laflara bajk
Asıl sizin gibi böyle boş düşünenler olduğu İçin Kadın şiddeti oluyor. Ama yanınıza kalmaz
Gerçekten Allah’tan korkan adam bir canlıyı incitmez zaten. İnsan olan insan olan.
eşini dövmeyen erkeklere pısırık muamelesi yap*arsanız erkek de böyle davranır tabi
siz asıl olayın kısmını başlatıyorsunuz
Öyle muamele yapan kimmiş? Allah herkese hak ettiğini versin inşAllah
erkek yaratılışı böyledir her zaman kadının onu övmesini ister arkasında durmasını ister
Allah kibirlenenleri sevmez
keşke güzel şekilde kimse kimseyi incitmeden anlaşsa
ama maalesef bu şekilde olmuyor evlilikler
Allah seni ıslah eder inşAllah. Annen de kadın unutma
annem deyince akan sular durur onun için herşeyim feda
Demek ki annen de dayağı hak edebilir kadın sonuçta? Babanı zorlamasın yumruğu yer zaten Allah dövün demiş
bak şimdi biz asıl meseleyi anlamıyoruz islamda hep erkekler üstün sayılıyor kadınlara itaat edin diyorlar bunu sence neden diyor? demek ki böyle olmadığı zaman düzen bozuluyor aldatma başlıyor erkeğini rezil etmeler başlıyor
allah herşeyi biliyor
biz hiçbir şey bilmiyoruz çünkü biz yaratıcı değiliz
13. Ey insanlar! Şüphe yok ki, biz sizi bir erkek ve bir dişiden yarattık ve birbirinizi tanımanız için sizi boylara ve kabilelere ayırdık. Allah katında en değerli olanınız, O'na karşı gelmekten en çok sakınanınızdır. Şüphesiz Allah hakkıyla bilendir, hakkıyla haberdâr olandır. Hucurat suresi. Kendi kafanıza göre yorumlayıp Kuranı araştırmadan güzelce irdelemeden boş yapmayın cahil cahil kokuyorsunuz
öyle olsun bakalım ama bende sözümdeyim hala
kadın dediğin bir yerde erkeğini alttan alacak
Cmnxdnnndnxndkd öyle olsun bakalım mı? Ayette açıkça diyor. Yürü git ya cidden memleketi bitirdiniz
Yok dövmem ama dövmekten beter ederim disiplinli adamım hata yaparsa bazı şeyleri tekrarlayamaz
Bir insan sadece hataları olacak elbet
Hataları durmadan yaparsa gördüğün z kuşağı oluşur
Z kuşağı diye ayırmak bütün suçlu suçlu insanları aynı kefeye koyup yargılamaktır sadece. Z kuşağından önceki yaşayan kötü insanlar yok muydu?
olur mu kutlayan attı köşeye böyle arsız bir topluluk oluştu
Sadece z kuşağı diyerek algı yaratmak.
Kusura bakma yeni nesillerin kimseye saygısı yok görüyoruz toplumda
Yeni kesini yetiştiren kimdi 😄
Nesili*
İşte diyorumya orta kesim kunladı attı köşeye
Ahlaklı olan ahlaklısı. Ahlaksız olan isterse Musa peygamberin döneminde yaşasın biliyoruz firavunu da öyle işinize gelirse gelmezse z kuşağı der geçersiniz kendinize bakmadan
Ben disiplinli biriyim diyorumya örf adet gelenek ve göreneklerimi nerde nasıl oturacağımı kalkacağımı biliyorum zaten sorunlu insanlar alsın üzerine demekki sende sorunlusun alınmışsın
Adam gibi bilgi, eğitim veremeyen her ebeveyn döver çocuğunu. O aptallar dan olmayacağım ben
Hayır, sevdiklerime zarar vermem asla
Hayır.
Asla
pek sanmıyorum
Sözlerimle döverim
Hayır tabiki
Anasını bile silkerdim
Hayır
Yok canım ya
Evet
Neden?
Severken dövmek, yanlış anlaşılmasın.