Oyun oynadığınız sırada önemli bir maçta veya heyecanlı bir macera sırasında, Çatışma içinde ya da yaratıklarla, bosslarla kapışırken oğlunuz gelip sizle uğraşsa klavyeye mouse ellese hatta bilgisayarın power tuşuna bassa, fişini çekse :) ona kızar mısınız
camdan aşşağı atalım onu :D
Oyun oynarken çocuğunuz gelip sizle uğraşsa ona kızar mısınız?
Tabi sinirlenirim ama yavrucağa kıyıpta kizamam ki. Kızmaya kalksam da gülesim gelir 😂 Bir kere kedim laptopun üstüne çıkıp çok önemli klan Savaşı'nın ortasında kapanmasına sebep olduydu. Sonra bunun yüzünü büze büze sevdiydim 😂😂
Yahu nasıl zor sorular bunlar? Bir yanda evlat, bir yanda oyun.. Oyunlara karşı bir zaafım olsa da çocuğum böyle bir şey yapınca sinirime hakim olup kendimi sakinleştiririm sanırım. Çünkü o anki panikle onun kalbini kırarsam bir daha kaç oyun kazanırsam kazanayım gönlünü alamadıktan sonra beni mutlu etmez.
O yüzden kızmasam da 'oğlum bir bırak geleceğim şimdi yanına' derdim. Yine de devam ederse de afk cezası uğruna oyunu bırakıp onunla ilgilenirdim. Çünkü çok acil bir şey olmadığı sürece bu kadar diretmezdi ☾
Genelde online oyun oynamıyorum, o yüzden oyuna istediğim zaman ara verebilirim. Çocuğum gelip benle uğraşıyorsa, ya onunla ilgilenmemi istiyor ya da benimle beraber oynamak istiyordur. Oyunu bırakıp onunla eğlenirdim kesinlikle...