Eşim ikinci çocuğu istemiyor, nasıl ikna ederim?

Eşimle ilişkimiz güzel. İki buçuk yaşında oglumuz var. Maşallah çok akıllı uslu. Kendi çocuğum diye demiyorum farkli üstün zekalı bi cocuk. Çok da olgun. Oyun alaninda mesela 4 5 yaşındaki cocuklari bile yönetiyor oyun kuruyor mesela onlari etrafina topluyor. Tuvaletini bile bi ay once öğrendi kendisi gidp yapiyor. Kendisi odasına gidip uyuyor. Oyunlarini topluyor. Kısacası bize hiç bir zarari yaramazlıgi yok😅 Tabi ki arada oyun oynamak istediginde bize ısrar ediyor sesli araba sürüyor falan gürültüsü olmuyor degil. Ama diğer çocuklara kıyasla çok efendi. Yani bıkıp da cocuk istemem bi daha dedirtecek bi cocuk degil. Ama eşim istemiyor. Konuyu gecistiriyor. Israrla sordum, kafam sesi götürmüyor bi tane yeter falan diyor. Etrafimda arkadaslarin yaramaz cocuklari var onlar bile ikinciyi istiyor, az daha buyusun uslansin yaza belki falan diyor. Ama bı gün istiyorlar. Eşim hiç istemiyor.

Kızım olmasını çok istiyorum, erkek olsada olur tabi ki. Ama ne bileyim tekrar o heycani yasamak kardesi olsun falan istiyorum. Buyuten benim anlamadim. Herkes bana da ne güzel yetistirmissin oglunu der. Durumumuz da iyi bu arada.

Nasıl ikna ederim acaba. Şimdi hamile kalsam tam güzel zaman olur. Sonra ben de istemem heralde oğlum büyüdüğünde rahatliga alışınca falan

Eşim ikinci çocuğu istemiyor, nasıl ikna ederim?