Onun seni ikna edecek güce sahip olmasi gerekli.. cünmu anne olacak o ve karninda o taşiyacak.. hamilelikte hormonlardan bebeklerde etkolenir ve bebis annesinin onu isteyip istemediğini hissedebilir.
Normal hayatımıza dönmüş oluruz diyorsun fakat döner dönmez yeni bir çocuk cocuk yine hayatınızı normal olmaktan cıkartıcak demek oluyor cocuk bakmak hic kolay değil
Ben ablayım ve bizim annemiz yok 10 yaşında kardeşime bakıyorum çoğu işi kendisi görebilmesine rağmen çok zahmetli okulu vs olsun ev işleri temizlik ev hergün kirleniyor buna yetişmek cok zor
Çocuk istediğin için yapamazsın. Bakabilecegine inanıyorsan yapmalısın. Zaten ekonomi berbat durumda gelecek durum hic iç açıcı değil. Bu devirde çocuk doğurup yetiştirmek hiç akıl kârı değil
@Kittypuni bakıcı işini düşünüyoruz. ihtiyacımız var ama eşim biraz kararsız ben de onun kararından emin olmasını bekliyorum. dediğiniz gibi ilerde eğer daha normalleşirse her şer bakıcı yardımıyla da 2-3 sene sonra 2. çocuğu düşünebiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
erkeklerin sanki çocuga bakiyormuş gibi bi kaç tane daha istemeleri
elimden geldiğinde yardım ediyorum aslında
Onun seni ikna edecek güce sahip olmasi gerekli.. cünmu anne olacak o ve karninda o taşiyacak.. hamilelikte hormonlardan bebeklerde etkolenir ve bebis annesinin onu isteyip istemediğini hissedebilir.
Sen ne istıyorsun kadından dün söyledın bunaldı dıye 1. Ye zor bakıyorsunuz
şimdi değil 2-3 sene sonra istiyorum o zamana kadar normal hayatımıza dönmüş oluruz
1 2 sene sonra sor o zaman şu an bunalmış zaten sonrası için mantıklı bir karar veremez
Normal hayatımıza dönmüş oluruz diyorsun fakat döner dönmez yeni bir çocuk cocuk yine hayatınızı normal olmaktan cıkartıcak demek oluyor cocuk bakmak hic kolay değil
Ben ablayım ve bizim annemiz yok 10 yaşında kardeşime bakıyorum çoğu işi kendisi görebilmesine rağmen çok zahmetli okulu vs olsun ev işleri temizlik ev hergün kirleniyor buna yetişmek cok zor
Eşi çalışıyor arkadasın bir de fazla sorumluluk
Çocuk istediğin için yapamazsın. Bakabilecegine inanıyorsan yapmalısın. Zaten ekonomi berbat durumda gelecek durum hic iç açıcı değil. Bu devirde çocuk doğurup yetiştirmek hiç akıl kârı değil
Eve bakıcı tutma gibi bir lüksünüz varsa buyrunuz yapınız efenim
@Kittypuni bakıcı işini düşünüyoruz. ihtiyacımız var ama eşim biraz kararsız ben de onun kararından emin olmasını bekliyorum. dediğiniz gibi ilerde eğer daha normalleşirse her şer bakıcı yardımıyla da 2-3 sene sonra 2. çocuğu düşünebiliriz.
İki çocuk arasında en az 2 sene olmalı evladım. Kadının bunyesinin kendini toplaması gerek
O bir kaç sene sonra konuyu aç şimdi hayırdır mk durduk yere kavga.
Söylemeden yatakta üstüne cik ve yap işte kontrolsüz yakala
Çocuğumuz yanlız kalmadın bir kardeşe ihtiyacı var hayatta bir şeyler anlatacağı bir kardeşi olmalı
Bence öncelikle bakıcı tutmalısın :)
bakıcı işini düşünüyoruz yoksa altından kalkamayız
Zaman ver biraz ileride fikri değişir belki
inşallah öyle olur şimdilik beklemeye geçeceğim
Ona çocuğunun ile bilecegini soyle
Onu o zaman konuşun şimdi çok erken
haklısınız şimdiden bir şey söylemeyeyim
İlki biraz büyüsün
aynen birkaç yıl sonra
Kaza kurşununa denk getirerek :)
İlişkiye girerek 😂
İçeceğine uyku ilacı at gerisini sen halledersin