Çocuk yetişkin de olsa çocuk mudur?

Bahsettiğimiz çocuğun yaşına göre de değişir bu sorunun cevabı. Sorundan üç ayrı anlam çıkıyor.
Evet, her ebeveyn çocuğuna baktığında aklına bebeklik zamanları gelir. İyi bir anne baba olsa da olmasa da. Çünkü doğum anından evliliğine kadar hayatının hemen her anına şahit oluyor. Seni de sürekli ilk doğduğun zamanki gibi görmeleri normal.
Evet onlar da çocuk ama onlara çok fazla çocuk muamelesi yapılırsa sinirlenebilirler. Dalga geçildiğini düşünerek çünkü bu tarz çocuklar, erken yaşta olgunlaşmak zorunda kalır genelde. Ya birini kaybedince hayatta kalan en büyük çocuk olduğundan, ya terk edildiğinden ya da başka sebeplerden. Ama etrafındaki çoğu kişi unutsa da o hala bir çocuk, içinde bir sürü hayali yarım kalan bir çocuk hatta.
Hayır, kabul edilemez. Çünkü çocukken masumdu herkes ve her gördüğümüz insana melek gözüyle bakardık. Artık büyüdük ve eski saflığımızı kaybettik. Kim çocuksu bir ruha, hayallere sahip olursa olsun artık çocuk kabul edilemez. Çünkü herkesin hayallerine siyah bulaştı ve ruhu kayıplara karıştı ¢
Ben annemlerin gözünde öyleyim, kardeşlerim de sanırım. Ama benim üstüme ayrı düşüyorlar shsj
Herkes seni seviyor kıymetlimiss gjfhf
Beni sevenleri ben de seviyorum 😃
Teşekkür ederim cannn 💛
18 yaş altındaki her birey çocuktur, agucuk bugucuktur.
😂😂😂😂
Görüş
33Görüş
Selam gadası 🙃
Genelde her insanın içinde çocuk ruhu yaşar. Hatta annelerimiz bunu her fırsatta dile getirir. Bizler bile bazen çocukluk ettik diye laflar kullanırız. Çocuk olmak çocukça davranışlar sergilemek güzeldir.
çünkü gerçek olan bir şey var
o çocuk o annenin çocuğudur
burada yapılan bir mübalağa değildir gerçek anlam taşıyordur
mübalağa yapılan yeri ise o çocuğu severken ya da ona ilgi gösterilirken yaşına uygun sevilmemesi tıpkı bir bebek gibi sevilmesidir
Bana kalırsa bu anneyle çocuğun ilk buluşmasından kaynaklı :))) . Anne ilk kucağına aldığında boynundan belinden düzgünce desteklemese zarar görecek narin bir canlıyı kucağına alıyor. Ve ne kadar büyüsen de hatta 90 yaşına da gelsen onun gözünde o ilk gün kucağına aldığı narin canlısın :)))
Anneler hiç bir zaman kıyamaz çocuklarını ve hep çocuk kalır çocukları onlar ne kadar büyüsüde isterse 50 yaşında olsun yinede çocuğudur annenin hep çocuktur dözünde
Çocuklar büyümez ki. Her daim anne bana için aynı küçük çocuktur. Onun gözlerinde bebekliğini görür anne baktığında. Çocuklar büyüse de hep muhtaçtır anneye
Çocuk yetişkindir büyüse de çocuk kalmaz ama anneyle aradaki yaş farkı sabit kaldığından herhalde ya da ne kadar büyürse büyüsün annenin evladı olması değişmeyeceği için olabilir.
Annemin yanında gittiğimde zaten çocuklaşıyorum 1.90 kazık kadar adam oldum 10 yaşıma dönüyorum bjkadlkjjab
Sigmund Freud bile "dünyanın en büyük acısı evlat acısıdır" demiş. Emek verdiğin şey kıymetlindir, hele bu çocuksa.
Benim doğurduğum çocuk 40 yasindada çocuktur. İnsanın evladı olunca öyle oluyor. tabi hayatı kendine ait asla müdahale etmemeli
Bir adım ileri yaşıyorum yaş kaç olursa olsun anne için hala bebeğiz en azından benim annem için öyle 😄
Özellikle anneler için öyle oluyor. Keşke anneler ölümsüz olsa. Her yaşta elimiz kolumuz onlar ♥️
Sonuçta yine anne babasının çocuğudur fakat tamamen buyruğu altında olmalı kafasında değil. Saygı duymalı gibisinden.
Çocuktur tabi ki :)
Mesela aynı törende kuzenimde ödül benim gözümde hala o küçük hali geliyor.
Düşün yani o büyümedi çocuk nasıl büyüsün. :)
Evet hep çocuktur ve çocuk 40 yaşına da gelse yine çocuk gibi davranılır bu biraz anaçlij içgüdüsünden kaynaklanıyor
Çocuk yetişkin olsa çocuk değildir. Ama anne o gözle görür. Hep bir koruma içgüdüsü var ondan olsa gerek
kişisel olarak bilmem ama anneme sorsam her yaşda çoçukdur hiç büyümez
Annelerin gözünde öyleymiş. Bakalım büyüdükten sonra ben de evladımı çocuk olarak görecek miyim..
Annelerin Gözünde Çocukları Kırk yaşında olsada çocuktur
Olabilir şimdi 35 40 yaşına gelmiş hala çocuk hareketi yapan insanlar var.
Herkes hem anne baba hemde aynı zamanda çocuktur kendi anne ve babası için.
En İyi Görüş