17 yaş yetişkin mi yoksa çocuk mu? Defne Samyeli nin seksi kızı Derin Talu 17 yaşında.
yetişkin
çocuk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bu kız mı 17 yaşında takip etmiyorum hiç 20 gösteriyor
taş gibi hatun
çok gelişmiş bu kız
hepsi böyle 17 lerin
@korkukapanıüçparmak 1.73 50 kiloymuş
balık etli bi kadın bu inanmam ben 50 kilo olduğuna , 62 vardır. çünkü ben 1.67 yim 52 kiloyum bundan çok daha zayıfım..
@korkukapanıüçparmak öyle yazıyor ben 1.72 54 kiloyum zayıfım
olabilir ama bu kadın zayıf değilll :) sjdjdjd
Cevap
9Cevap
şimdi 17 yaş normalde çocuk ama öyle insanlar varkş 17 yaşında ama tanısan 45 yaşında bir insan edasındalar öyle insanlar var ki 45 yaşın da ama 15 yaşında ki çocuktan farksızlar
Reşit olmadığına göre 18 yaşını doldurmamış olduğunu göz önünde bulundurursak tartışmaya kapalı bir konu; çocuk.
17 ye kadar çocuk, 18-29 yaş genç 30 ve sonrası olgun yetişkin orta yaş başları hatta
Ben 21 yaşındayım şu an bile tam olgun olduğumu düşünmüyorum
yetişkin dir yas insani yetişkin veya cocuk yapmaz tavranislar 27 yasindaki bi kiz veya erkek de cocuk olabilir 17 yasindaki bi kiz veya erkekde olgun olabilir
Çünkü çogu genc çoçuklar hala tam olarak dogru kararlar vermeye biliyor O yuzden ben 21e kadar hala çoçuk diyorum
Oda birşeymi 30 a kadar çocuk diyen var
Bana göre hayatın nasıl gideceği ile ilgi birşey. Yaşantılar vs vs. Bunlar seni yetşkin gibi olmaya zorluyor bazen.
Daha reşit bile olmadığı için bence çocuk.
Ne yetişkin ne çocuk. Ergen.
19 da bitiyo ergenlik
Evt.
17 nin nesi yetiskin 😂
nesi çocuk?
@korkukapanıüçparmak resit değil. Liseye gidiyor. 18 alti oldugu icin anneme babaya bağımlı. 17 yasindaki çocuğun vereceği kararlarin neesi yetiskin gibi olur? Kendinizi buyutmeye calismayin. Adam gibi yasinizi yasayin.
bir ben 20 yaşındayım çoktandır reşitim iki, adet olan her kız dinimizde yetişkin hükmündedir bu da 12-13 yaş oluyor. kanunları insanlar belirliyor sen allahın belirlediğine bak yani kadınlar için 13 den sonrası yetişkin , erkekler için 14 den sonrası yetişkin.
@korkukapanıüçparmak yetiskin degil "ergen" sayiliyir. Bos bos konusmayin. Sizin gibi konusanlar yuzunden cocuk gelin, tecavuz her bok artiyor. Oylamaya bakin ona gore konusun. Hadi iyi akşamlar 👆
ingiltere de , fransa da kanunlarda 15 ve sonrası yetişkin oluyor. hatta suçlular ve kurbanlar 15 yaş altı ve üstü olarak değerlendiriliyor. sadece bizim türkiyede çocukluk yaşı bu kadar uzun. 20 yaşında ki heriflere bile çocuk diyen var bizim memlekettr çok ciddiye alma bizim tembel milleti. modern avrupa ülkelerine bak ya da dinimize bak !
@korkukapanıüçparmak dinimizi kullan be. Dinimizde voyle bisey yok. Adet goren kiz dinimzice ergenlige girmis sayilir. Yetiskin olmus sayilmaz. Avrupayi cok seviyordan YALLAH AVRUPAYA. Sakin kalmaya çalışıyorum. Cileden cikarma beni
modern bi insanım , yobaz değilim.. hayata erken atılmayı destekliyorum sende evinde çay yap :)
@korkukapanıüçparmak git atil ne halin varsa gor. Banane
Orblugun adini modernlik koymuslar. Beyninize scayim
burda biseye teyinmek istiyorum evet resit degildir lise gitiyor ama anne babaya bagli degildir kendi kararlarini kendi verir anne babasi degil
@yjcthbffnjj77 oyle mi? Hadi o zman annene babandan izin almadan cik bakalim sehir disina kal bi 15 20 gun
yaparim cunku kendi kararlarimi kendim veririm bu yetiskinlik degildir oyle insanlar taniyorum yasi 45 annesinden sorusuz birsey yapamaz
yetiskin veya cocuk yasla alakali birsey degildir kendi ozguveninle alakali birseydir
@yjcthbffnjj77 tartismaya gerek yok. Oylama gercekleri gösteriyor. 👆👆👆
ozguvenin varsa yasin 14 olsa bile yapicam dersen yaparsin gitip arkadasinda da kalirsin sehir disinada vikarsin
oyla gercekler degildir
@yjcthbffnjj77 doğru
@yjcthbffnjj77 tamam yaparsin 😂
benim yapip yapmamam la bilgisi yok burda sizin gorusunuzle alakali birsey 17 yasinda ki birini cocuk oalrak gormeniz
@yjcthbffnjj77 yahu gorus benim gorusum degilmi? Sizene arkadas. 17 yasindaki birisi bana gore COCUKKKK. Ki zaten gordugun gibi buyuk çoğunlukta benim gibi dusunmus.
Allah akıl fikir versin dicemde daha olanı kullanmaktan aciz birisine kalkıpta akıl dilemek saçmalık. 17 yaşındayım ve birçok şeyi izin almadan yapabiliyorum misal okul çıkışı kütüphaneye gitmek gibi veya bakırköye gidip gezmek gibi arkadaş çevresiyle gece geç saatleriyle takılmak gibi. İzin bile alsam ailem güveniyor bana ve saygı duyuyorlar.
Benim okuduğum kitaplar bildiğim siyasi bilgiler birçok şey senin gibi boş kişilerin bilemiceği kırk yıl okusa anlamicağı şeyler. Senin aklına gelmeyen şeyleri iki dakikada aklıma getirip pratik zekamla o işleri uyguluyorum merak etme.
Cocuk
Çocuk yaa 17 ne?
velet :D
yetişkindir
Cocuk daha
ergen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?