Ben ıslak mendille siliyorum. Gayet hijyenik ve yeterli oluyor. Hem de bu sayede daha pratik oluyor.
Islak mendille silerim
Yıkarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben ıslak mendille siliyorum. Gayet hijyenik ve yeterli oluyor. Hem de bu sayede daha pratik oluyor.
Merhaba,
Ne yazık ki rabbim bana henüz evlenebilecek düzeyde bir kadın ve böyle bir ortam nasip etmedi şu an için herhangi bir evlilik durumu ve çocuğum olmadığı için net Bir açıklamada bulunamıyorum ancak şöyle bir şey yapabiliriz mesela örnek veriyorum çocuğum oldu oyuncaklarıyla oynuyor hani onu silmek yerine yıkamak bence daha güzel ama bunu yıkarken de kullandığınız sabunu ve deterjan ürünlerine çok iyi dikkat etmeniz gerekiyor özellikle bazı oyuncakların özelliklerini yitirmesi nedeniyle çocuklarda hastalıklar meydana getirebilir.
Şahsen yıkardım ama bunu yıkama yöntemini de öğrenerek bu şekilde hareket etmeyi tercih ederdim eşime de bu şekilde yapmasını söylerdim.
Teşekkür ederim
Çocugum yok ama olsaydı o uyurken banyoda yıkardım daha sonra balkonda kuruturdum bence olması gereken bu tabi ki yıkanmayacak oyuncakları bir bezle siler kurulardım
bir süre sonra hepsini yıkamaya çalışmak yorucu oluyor o yüzden ben hafta bir siliyorum.
Olabilir belirttiğim gibi çocuğum yok🤷♀️
tabi bende önceden sizin gibi yıkamayı düşünüyordum ama çocuklar ikiz olunca oyuncaklarda artıyor diğer işler derken cidden vakit kalmıyor. Ama mendille silmekle de yeterli oluyor en azından bence. Belki ileride sizinde işinize yarar <3
Umaarım😍
<3 güzel günler dilerim
Mutluu günler bebişlerlee💖🥳
Cevap
2Cevap
Yıkarım tabii ki daha temiz olur
aslında silince de aynı hijyen sağlanıyor. Önemli olan kullanılan ürünlerin yeterli hijyen sağlaması ve bebeklere zarar vermemesi
Materyale göre değişir aslında. Yıkanacak materyal ise yıkanmalı, ıslak bez ile de temizlenebilir materyale uygun.
evet peluşları mesela makineye atıyorum ama geri kalan her şeyi silerim
Yıkanacak oyuncakları sirekli su ile yıkarız. Silinmesi gerekenleri de sileriz.
Ben olsam yakardım çünkü yıkamak daha hijyenik bence
Islak mendille silerim gayet pratik
evet, başta yıkarım gibi düşünsemde başa çıkılmıyor o yüzden siliyorum her seferinde kolay oluyor
Islak mendille silerim
Ana bence yıka daha temiz olur
islak mendile sillen anne baba olmasin mk