İki isimli olacak ama seçenekler arasında kararsız aldım. Diğer fikirlerinize de açığım
Kutay Efe
Yağız Efe
Diğer ( görüşte önerimi yazacağım)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İki isimli olacak ama seçenekler arasında kararsız aldım. Diğer fikirlerinize de açığım
Adı neyse kaderi o olur unutma. Araya kaynamayacağı ama dalga konusu da olmayacağı bir isim bulmak önemli olan. Ayrıca çocuk gelişiminde öğrendiğim kadarıyla iki isimli çocukların psikolojileri, tek isimli olanlara kıyasla bozulmaya daha yatkın. Yani tek ve az bilinen bir isim bulmanızı öneririm.
B, k, t, z, h, i, d gibi harfleri olursa isminde karakter kişilik olarak çok olumlu etkiler u, l, c harfleri en az 1 en çok 3 tane olmalı, e harfi olmasa daha iyi.
Cevap
14Cevap
Kutay Efe hoş görünüyor ama görüşlerde güzel öneriler gördüm. Çınar, Oğuz gibi
İki isim değil tek isim daha güzel olur bence. Barkın, Baybars gibi mükemmel cool isimler de koyabilirsiniz.
Çık balkona bağırarak isimleri soyle, hangisi kafana yattigini kendin secebilirsin , bu isimler biraz ağır çünkü bağırırken zorlanabilirsin 👌🏻😇
Oğlum olacak 2 ay sonra ismi Kutay olacak💙
Tabiki Kutay Efe🧸 Sağlıkla kucağınıza alın🤲🏻
Ya sade Yağız olsun ya da Yiğit Aras
Bide Deniz de olabilir
Toprak ismi çok güzel bir isim her canlıya hayat veren onu besleyip kol kanat geren yaşam kaynağı toprak ve su olmadan hayat olmazdı ben kızım olursa su oğlum olursa toprak koyardım
Kutay isminin anlamını bilmiyorum ama kulağa hoş geliyor. Siz hangisini sevdiyseniz o ismi koyun.
Muhammet Derman koyacağım allah izin verirse nasip olursa
Aras
Doruk
Bilgin
İnanç farklı isimlerde var
İki isim istiyorsan İsmail Oktay, Doruk Efe olabilir Yağız Efe'de güzel Berat ve Celal var kuzenlerimin adı onlarıda beğeniyorum
herşeyin sonuna efe koymayın yaa sade olsun bence mesela ben timothee chalamet hayranı olduğum için timuçin koymayı düşünüyorum :p
Gerçekten çok yaratıcı isimler düşünmüşsün tebrik ederim. :D Ayrıca Kutay adi herkese verilmez asıl bir Türk adı.
iki isime pek sıcak bakmadım. sen seç bence :) ilk oğlum Berat, 2. ci doğarsa sağlıcakla inşallah Burak istiyorum :))
@dilhun328 😊😊
Bı devirde mert delikanlı bulmak zor. Mert koy adını, adı gibi mert olsun
Bence daha iyi isimler olabilir
Berkecan ksksjdkdjdjs
Hayırlı olsun bebişin🙃
Deniz olmalı😃
Eren can falan olabilir ya da emir Kaan
Efe tam bi yaramaz çocuk ismi 😄
Yağız efe güzelmiş
lider ismi ver çocuğa Fidel Castro
Yiğit emir de olabilir
Kutay Efe şeker olur.