Çocuk & Ebeveyn Erkek bebek için sizce hangi isim daha iyi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Atlas Deniz Toprak Onur Ata Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkek bebek için sizce hangi isim daha iyi? Cevapla Bebek Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. Atlas 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Deniz berekettir, deniz üretkendir, deniz denizdir!!!https://www.youtube.com/embed/qc3FWfng5rk 0 0 Yorumla
pismaniyehanim Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 71% +1 yıl Atlas aşırı cringe bir isim bana mı öyle geliyor? Gelme sebebi ise yenidoğanlarda çoğunlukla bu isim kullanılıyor. Aslına klas bir isim. Anlamı güzel isimlerden koyabilirsiniz. 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Sen en iyisi Kur'an'ı Kerim'de seç güzel bir tane Allah kulunu çağırınca ismiyle cagirsin en güzeli ☺️Benimki Kuran'da yok ☹️☹️☹️ 1 0 Yorumla
johnnyepp2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aralarından Deniz ama en güzel erkek isimleri bunlardir net.Ömer, Yusuf, Harun, Serdar, Kutay, Fuat 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Atlas aralarından en iyisi. İsim çok önemlidir. Kaderi öyle olur. Bu yüzden isim koyarken dikkat et. 0 0 Yorumla
Fairyliquid Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl Insanlarin sanki hero dogurmus gibi isim sormalari komigime gidiyo kb.Her yerde bu isimlerde cocuk var bence koyulabilir hepsi ayni. 0 0 Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Atlas ismine bayılıyorum ama şu anda aşırı popüler herkes çocuğuna koyuyor o yüzden eskisi kadar sevmiyorum ama yine de aralarında en güzeli Atlas. 0 0 Yorumla
yenikitapkokusu35 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl mahmut bence anlamli bi isim bana 2. mahmut ve onun devrindeki islahatlari animsatiyor eger bilmiyorsan arastirmani öneririm arastir 2 0 Yorumla
cherryladyy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Özgür ismi cok güzel. Ama bu seceneklerden bir ise Toprak 0 0 Yorumla
LadyMiranda687 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Atlas hoşuma gitti sanırım sizde Atlas ve toprak arasında kalmış olabilirsiniz 🌸 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim oğlumun adı ArasAma Deniz de güzel miş🫶🏻 0 1 Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Kaç yaşında oğlunuz? Bu site eski bir alışkanlık mi? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Deniz ismini çook seviyorum ileride bir erkek çocuğum olursa deniz koyacağım inşallah 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Toprak bence lakin Yavuz ismini de tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Hiçbirisi güzel değil. Ahmed Selim olsun 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Mustafa Kemal isme bak be endamı yeter 0 0 Yorumla
PoleStar00r Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hiçbiri ama sunduklarının en iyisi Onur ( bence ) 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 312 cevap paylaştı. Deniz 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı. atlas 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 385 cevap paylaştı. Duhan 🖤🖤 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Atlas
Deniz berekettir, deniz üretkendir, deniz denizdir!!!
https://www.youtube.com/embed/qc3FWfng5rkAtlas aşırı cringe bir isim bana mı öyle geliyor? Gelme sebebi ise yenidoğanlarda çoğunlukla bu isim kullanılıyor. Aslına klas bir isim. Anlamı güzel isimlerden koyabilirsiniz.
Sen en iyisi Kur'an'ı Kerim'de seç güzel bir tane Allah kulunu çağırınca ismiyle cagirsin en güzeli ☺️
Benimki Kuran'da yok ☹️☹️☹️
Aralarından Deniz ama en güzel erkek isimleri bunlardir net.
Ömer, Yusuf, Harun, Serdar, Kutay, Fuat
Atlas aralarından en iyisi. İsim çok önemlidir. Kaderi öyle olur. Bu yüzden isim koyarken dikkat et.
Insanlarin sanki hero dogurmus gibi isim sormalari komigime gidiyo kb.
Her yerde bu isimlerde cocuk var bence koyulabilir hepsi ayni.
Atlas ismine bayılıyorum ama şu anda aşırı popüler herkes çocuğuna koyuyor o yüzden eskisi kadar sevmiyorum ama yine de aralarında en güzeli Atlas.
Özgür ismi cok güzel. Ama bu seceneklerden bir ise Toprak
Atlas hoşuma gitti sanırım sizde
Atlas ve toprak arasında kalmış olabilirsiniz 🌸
Benim oğlumun adı Aras
Ama Deniz de güzel miş🫶🏻
Kaç yaşında oğlunuz? Bu site eski bir alışkanlık mi?
Deniz ismini çook seviyorum ileride bir erkek çocuğum olursa deniz koyacağım inşallah
Atlas da güzel fakat çok popüler ve bence ata:)
Atlas kulağa hoş gelen bir isim
Atlas bence güzel isim
Hiçbiri bence Çağatay
Toprak bence lakin Yavuz ismini de tavsiye ederim.
Hiçbirisi güzel değil. Ahmed Selim olsun
Atlas bence en iyisi
Mustafa Kemal isme bak be endamı yeter
Onur ismi daha güzel bence.
Atlas güzel bir isim
Atlas koyabilirsiniz bence
Toprağam iyi gibi😎😂
Atlas tercihim olur 🙂
Atlas ismi cok hos bi isim yaa
Atlas tabi ki efsane isimlerden
Şıklar içinde ONUR dedim :)
Onur ve ata kötü bence
Atlas ne...
Yunan mıyız Türk müyüz?
Hiç biri siz isim falan koymayin
onur güzel isim gibi geldi bana
Hiçbiri ama sunduklarının en iyisi Onur ( bence )
Fakircan
Toprak güzel
Deniz
Kamer çok güzel bir isim
Hepsi gayet güzel
Toprak daha güzel
Hepside güzel En çok bunu beğendim
Atlas daha bı kulağa hoş geliyor
Alp de güzel
Deniz
Onur bence
recep tayyip