Çocuk & Ebeveyn Testler pozitif mi ben mi yanlış görüyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Allah'ım yeniden hamile miyim, yoksa ben mi yanlış görüyorum? Testler pozitif mi ben mi yanlış görüyorum? Cevapla Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Hiç Tetris oynayan kadın görmemiştim şanslısın hep mi düz geliyor 😂 hayırlı olsun işin şakasıydi tabiki biliyorsunki en garantisi kan testi Allah analı babaybuyutsun o zaman sağlık dogurmani nasip etsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim. Yorumla
Abdullahankara06 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Git poliklinikte kan testi yaptır bu ilkel testlerle neden uğraşıyorsun?Vereceğiniz 3 5 kuruş para garanti iş yapıp erken önlem alın bu kadar basit. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Haklısınız ama hamile olmazsam doktor güler diye endişe ediyorum. Yorumla Abdullahankara06 +1 yıl doktorluk bir işin yok git özel polikiliniğe ver 150 lira doktor felan görmüyorsun hemşireler yapıyor zaten kan testini ve kayıtlarada geçmiyor Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Dünde aynı soruyu sormuştun, arkadaşım hamile olduğu gözüküyor işte neyini anlamıyorsun? %100 doğruluk istiyorsan git kan tahlili yaptır. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hamile değilsem eğer boşuna gitmek istemiyorum. Doktor demesin koştur koştur gelmiş. Yorumla SadrazamPower +1 yıl Doktor öyle bir şey diyemez mesleği sonuçta. Yorumla
gizliliğeönem Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Değilsin her testte yarım saatten sonra baktığında ikinci çizgi silik çıkar. Ben işesemde öyle çıkar yani skdj 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 394 cevap paylaştı. Öyle görünüyor gibi ama kan testiyle belli olur 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İkinci silinik gibi tam anlayamadım ama muhtemelen negatif. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl yenidenmi🙄ilki ne zamandı? sende üzerine hapşırınca hamile kalıyosun sanırım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Seneler önceydi. Daha önce 3 kez hamile kaldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne kadar dikkatsizsin.. çocuk? var mı? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hamilesin öhöm :) tatlım nerede? İsterim baklava mi 0 32 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi? Ben yanlış görmüyorum dimi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görmüyorsun aaaa sende ya Yorumla Soran +1 yıl Hafif kanamam var bu ne peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mmmh doğum öncesi kanama normal degil mi? Yorumla Soran +1 yıl Neee? Yok artık dalga geçme. O kadar mi büyüdü de haberim yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :) belki de nereden biliyorsun Yorumla Soran +1 yıl 😳 dalga geçme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddiyim ya aaaa Yorumla Soran +1 yıl E ne yapacağım peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dogum icin bi hastaneye gitsen? Yorumla Soran +1 yıl Ya hamile değilsem ve gülerlerse 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Doktor gülerse 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar ciddiyetsiz değillerdir herhalde :) Yorumla Soran +1 yıl Hahaha 😂 Evde dogursam olmaz mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eben olurum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Dalga geçme ,😂 Şaka bir yana bu testler pozitif mi? Çıldıracağım artık Yorumla Soran +1 yıl Acaba uçakta mı dogursam? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dalga geçmiyorum bu arada aaa 😂Evet pozitif canım ya aaa 😂Uzay boşluğunda felan doğur 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😀👍🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 nasıl fikir Yorumla Soran +1 yıl Kendi kendime gelin güvey okuyorsam ya?😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben mi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben tabiki Yorumla Soran +1 yıl Ya sadece regl sancısı ise Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neye gelin güvey oluyorsun 😀 Yorumla Soran +1 yıl Bi de şey ben sevgilimi aldattım defarlaca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hımm ya en azından o mutluluğu hissedersin Regl isen bide sjsososjjss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir kararın baya iyi her zman aynı tad aynı zevk kotu kswosnxi Yorumla Soran +1 yıl Defalarca boynuzladim adamı sinir oluyor bu duruma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliliğimi açsam gelir misin uzun uzun konuşalım :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açıp seni bekleyeyim mi :) Yorumla
Hemsirrbey34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Emin olmak için kan tahlili yaptırman daha sağlıklı olur 0 0 Yorumla
ScoobyyDooo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Umarım sağlıkla kucağınıza alın 🥰 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ama kanamam oldu. Regl oldum galiba ya da düşük Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Doktora gitmenizde fayda var. Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Kanamayı durdurabiliyorlar eğer çok geç kalınmadıysa Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yüksek ihtimal hamilesin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben yanlış görmüyorum dimi? Yorumla Elfida277 +1 yıl hayır.. silik görüyor olması bile hamilelik belirtisi Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla Elfida277 +1 yıl rica ederim 🤗 Yorumla
Akile7788 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Geçmis olsun. Coronasin 0 6 Yorumla Akile7788 +1 yıl Pardon hamilesin diyecektim.O kdr covid testine alismisimki artik 😂Hepsi öyle geliyor artikTebrik ederim bu arada Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻 ama hala inanamıyorum hamile olduğuma. Test yanlış mı acaaba diye düşünüyorum Yorumla Akile7788 +1 yıl Genelde negatif oldugunda kesin sonuc olmaz ama iki cizgi varsa yanilma ihtimali olmuyor.Allah anali babali büyütsün InsAllah 🥰 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim. Ama kanamam oldu biraz. Bu nedir peki? Yorumla Akile7788 +1 yıl Bilmiyorum ve yanlis bir bilgi vermek istemem. En saglikli bilgi doktorun verir. Ilk hamileligin mi? Yorumla Soran +1 yıl Hayır. 3 defa hamile kaldım. Bu 4 üncü Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu testin sahibi hamile değil demek istiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha önce 3 kez hamile kaldım. Ve bu şekilde öğrendim hamile olduğumu. O yüzden yine mi hamileyim acaba diye test aldım bu şekilde çıktı. Yorumla novel +1 yıl 2. çizgi yok ki. Böyle ise bir aksilik olduğu kesin. Şüpheler ağır ise kan testi şart. Daha önce 3 kez kaldığınızda doğurmuşmuydunuz. Yorumla
Okan-yıldız Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Sana hamilelik testinde kopya vermeliydiler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Daha önce 3 kez hamile kaldım. Bu şekilde öğrendim hep. Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Pozitif 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🙏🏻 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Yeniden derken :))) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Daha önce 3 kez hamile kaldım ve bu testler sayesinde öğrendim Yorumla
Teesir Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Hamilesin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi? Ben yanlış görmüyorum dimi? Yorumla Teesir +1 yıl Net sonuç için Beta HCG kan testi yaptır Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 342 cevap paylaştı. Hayırli olsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Negatif diyorlar Yorumla Soran +1 yıl Ama daha önce bu testlerden yapmıştım doğru çıkmıştı Yorumla bunasııladam +1 yıl Silik çıkmış sanırım yeni biraz zaman geçsin yine yap Yorumla
gizemlibyn1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Pozitif 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi? Ben yanlış görmüyorum dimi? Yorumla gizemlibyn1 +1 yıl Hayır biri silik çıkmış pozitif gibi duruyor sen yinede emin olmak için bir kan testi yaptır Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 396 cevap paylaştı. pozitif knkas 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hiç Tetris oynayan kadın görmemiştim şanslısın hep mi düz geliyor 😂 hayırlı olsun işin şakasıydi tabiki biliyorsunki en garantisi kan testi Allah analı babaybuyutsun o zaman sağlık dogurmani nasip etsin
Çok teşekkür ederim.
Git poliklinikte kan testi yaptır bu ilkel testlerle neden uğraşıyorsun?
Vereceğiniz 3 5 kuruş para garanti iş yapıp erken önlem alın bu kadar basit.
Haklısınız ama hamile olmazsam doktor güler diye endişe ediyorum.
doktorluk bir işin yok git özel polikiliniğe ver 150 lira doktor felan görmüyorsun hemşireler yapıyor zaten kan testini ve kayıtlarada geçmiyor
Dünde aynı soruyu sormuştun, arkadaşım hamile olduğu gözüküyor işte neyini anlamıyorsun? %100 doğruluk istiyorsan git kan tahlili yaptır.
Hamile değilsem eğer boşuna gitmek istemiyorum. Doktor demesin koştur koştur gelmiş.
Doktor öyle bir şey diyemez mesleği sonuçta.
Değilsin her testte yarım saatten sonra baktığında ikinci çizgi silik çıkar. Ben işesemde öyle çıkar yani skdj
Öyle görünüyor gibi ama kan testiyle belli olur
İkinci silinik gibi tam anlayamadım ama muhtemelen negatif.
yenidenmi🙄ilki ne zamandı? sende üzerine hapşırınca hamile kalıyosun sanırım.
Seneler önceydi. Daha önce 3 kez hamile kaldım
ne kadar dikkatsizsin.. çocuk? var mı?
Hamilesin öhöm :) tatlım nerede? İsterim baklava mi
Gerçekten mi? Ben yanlış görmüyorum dimi?
Görmüyorsun aaaa sende ya
Hafif kanamam var bu ne peki?
Mmmh doğum öncesi kanama normal degil mi?
Neee? Yok artık dalga geçme. O kadar mi büyüdü de haberim yok
:) belki de nereden biliyorsun
😳 dalga geçme
Ciddiyim ya aaaa
E ne yapacağım peki?
Dogum icin bi hastaneye gitsen?
Ya hamile değilsem ve gülerlerse 😀
Kim 😂
Doktor gülerse 😀
O kadar ciddiyetsiz değillerdir herhalde :)
Hahaha 😂
Evde dogursam olmaz mı?
Eben olurum 😂
Dalga geçme ,😂
Şaka bir yana bu testler pozitif mi? Çıldıracağım artık
Acaba uçakta mı dogursam?
Dalga geçmiyorum bu arada aaa 😂
Evet pozitif canım ya aaa 😂
Uzay boşluğunda felan doğur 😂
😀👍🏻
😂 nasıl fikir
Kendi kendime gelin güvey okuyorsam ya?😂
Ben mi 😂
Ben tabiki
Ya sadece regl sancısı ise
Neye gelin güvey oluyorsun 😀
Bi de şey ben sevgilimi aldattım defarlaca
Hımm ya en azından o mutluluğu hissedersin Regl isen bide sjsososjjss
Olabilir kararın baya iyi her zman aynı tad aynı zevk kotu kswosnxi
Defalarca boynuzladim adamı sinir oluyor bu duruma
Gizliliğimi açsam gelir misin uzun uzun konuşalım :)
Açıp seni bekleyeyim mi :)
Emin olmak için kan tahlili yaptırman daha sağlıklı olur
Umarım sağlıkla kucağınıza alın 🥰
Teşekkür ederim ama kanamam oldu. Regl oldum galiba ya da düşük
Doktora gitmenizde fayda var.
Kanamayı durdurabiliyorlar eğer çok geç kalınmadıysa
yüksek ihtimal hamilesin
Ben yanlış görmüyorum dimi?
hayır.. silik görüyor olması bile hamilelik belirtisi
Teşekkür ederim 🙏🏻
rica ederim 🤗
Geçmis olsun. Coronasin
Pardon hamilesin diyecektim.
O kdr covid testine alismisimki artik 😂
Hepsi öyle geliyor artik
Tebrik ederim bu arada
Teşekkür ederim 🙏🏻 ama hala inanamıyorum hamile olduğuma. Test yanlış mı acaaba diye düşünüyorum
Genelde negatif oldugunda kesin sonuc olmaz ama iki cizgi varsa yanilma ihtimali olmuyor.
Allah anali babali büyütsün InsAllah 🥰
Teşekkür ederim. Ama kanamam oldu biraz. Bu nedir peki?
Bilmiyorum ve yanlis bir bilgi vermek istemem. En saglikli bilgi doktorun verir. Ilk hamileligin mi?
Hayır. 3 defa hamile kaldım. Bu 4 üncü
Bu testin sahibi hamile değil demek istiyor
Daha önce 3 kez hamile kaldım. Ve bu şekilde öğrendim hamile olduğumu.
O yüzden yine mi hamileyim acaba diye test aldım bu şekilde çıktı.
2. çizgi yok ki. Böyle ise bir aksilik olduğu kesin. Şüpheler ağır ise kan testi şart. Daha önce 3 kez kaldığınızda doğurmuşmuydunuz.
Sana hamilelik testinde kopya vermeliydiler
Neden? Daha önce 3 kez hamile kaldım. Bu şekilde öğrendim hep.
Pozitif
Teşekkürler 🙏🏻
Yeniden derken :)))
Daha önce 3 kez hamile kaldım ve bu testler sayesinde öğrendim
Hamilesin
Net sonuç için Beta HCG kan testi yaptır
Hayırli olsun
Negatif diyorlar
Ama daha önce bu testlerden yapmıştım doğru çıkmıştı
Silik çıkmış sanırım yeni biraz zaman geçsin yine yap
Pozitif
Yooo negatif
negatifff
negatifsin
Pozitif
Hayır biri silik çıkmış pozitif gibi duruyor sen yinede emin olmak için bir kan testi yaptır
pozitif knkas
Anlamadım
Negatif