Çocuk & Ebeveyn Bu testler pozitif mi, ben mi yanlış görüyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Içimden bir ses test al yap dedi. Aldım ve böyle çıktı. Gebelik var mı yok mu? Bu testler pozitif mi, ben mi yanlış görüyorum? Cevapla Gebelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl İlk resimdeki testte, ikinci çizgi ilk 10 dakika içerisinde belirdiyse, gebelik pozitif olarak degerlendirilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pompayı yediysen hamile olman normal değil mi. Niye şaşırdın Nur topu gibi bebek geliyor 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Bu testler bazen yanlış gösteriyor ya hani ondan dedim. Ayrıca testler pozitif mi? Ben yanlış görmüyorum dimi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkekle o işi ettiysen hamile olman normal değil mi niye şaşırıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Içime boşalmadı ki. Dışarı boşalıyordu hep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevk suyuyla gitmiştir Yorumla Soran +1 yıl Vay be. Hamileyim demek ha? E peki bu kanama nedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kanaması Yerleşme kanaması mi Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum. Regle benzer kanama var. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekle 2 ay sonra görürsün her şeyi Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani? Kesin hamilesin diyorsun ha? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Allah'ım 🙏🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırlı olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim. Ama yine de hala inanıyorum hamile olduğuma. Yorumla
Bahtsızzbedeviiiii Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çift çizgi. Hamilesin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi? Ben yanlış görmüyorum dimi? Yorumla Bahtsızzbedeviiiii +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Ama kanamam var. Bu ne peki? Yorumla Bahtsızzbedeviiiii +1 yıl Yerleşme kanaması. En yakın zamanda kan tahlili yaptır. Kesin sonuç öyle oluyor Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim. Sadece egerl hamile değilsem reglsem diye çekiniyorum. Hani doktor güler falan diye. Yorumla Bahtsızzbedeviiiii +1 yıl Hayır, kimse gülmez. İlk kan tahlili yaptır. Sonra doktora gidersin Yorumla Soran +1 yıl Ultrasonda baksam olmaz mı direkt? Yorumla Bahtsızzbedeviiiii +1 yıl Doktor kan tahlili ister mutlaka Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Hamilesin hayırlı olsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kanamam var ama. 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Düşük tehlikesi olabilir hastaneye gitmelisin Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kanki hayırlı olsun olmuş 🤣 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani hamile miyim? Yorumla Ghost_King +1 yıl Evet müjde Yorumla Soran +1 yıl E ama kanamam var o nasıl oluyor? Yorumla Soran +1 yıl Düşük mü yapıyorum? Bazı programlar izlemiştim kadın hamile olduğunu bilmeden doğuruyor Yorumla Ghost_King +1 yıl Yerleşme kanaması olabilir doktora git Yorumla Ghost_King +1 yıl Doktorlar böyle bilinmezlikler için var 😀 yasal ilişki ise hemen git Yorumla Soran +1 yıl Doktor sonra gülmesin? Hamile değilsem eğer. Yorumla Ghost_King +1 yıl Bir test daha yap sonra kan tahlili için git kan tahlili kesin cevap olur Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı. gebe değilsiniz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hiç anlamadığım şeyler 😂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 😊. Öylesine söyle o zaman sende Yorumla Soran +1 yıl Içinden geçeni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne olmasını istiyorsan o olsun o zaman 😊 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Babasına selam söyle kdkdk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne yani pozitif mi testler?😀 Yorumla
Geçiciüyeğ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evli misin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden sordunuz? Yorumla Geçiciüyeğ +1 yıl Başka türlüsü serefsizlik Yorumla
tuğbaatuğba Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Pozitif 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kanamam var ama o nasıl iş? Yorumla tuğbaatuğba +1 yıl Sıkıntı olabilir doktora gitmelisin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler. Ben şeyden çekiniyorum eğer hamile değilsem ve doktor boşuna gelmişsin aslında reglsin dersin diye Yorumla Soran +1 yıl Testleri acaba ben mi yanlış görüyorum? Yorumla tuğbaatuğba +1 yıl Cift neyi yanlıs Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🙏🏻 Yorumla tuğbaatuğba +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hamilesin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben yanlış görmüyorum dimi? Peki kanama neden oluyor? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yerleşme de olabilir sıkıntılı bir durum da. İhmal etmeyin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🙏🏻 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hamilesn 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi? Ben yanlış görmüyorum dimi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allahin izniyle tabi Yorumla Soran +1 yıl Kanamam var ama bu ne peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ilk zamanlarda oluyor zaten, esimde ayniydi Yorumla Soran +1 yıl Anladım. Ben doktor kontrolüne gitmeye korkuyorum. Hani hamile değilsem gülerler falan diye. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gülmek, ne alaka Yorumla Soran +1 yıl Hani hamile değilsem diye. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz oyle sey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İlk resimdeki testte, ikinci çizgi ilk 10 dakika içerisinde belirdiyse, gebelik pozitif olarak degerlendirilir
Pompayı yediysen hamile olman normal değil mi. Niye şaşırdın Nur topu gibi bebek geliyor
Bu testler bazen yanlış gösteriyor ya hani ondan dedim. Ayrıca testler pozitif mi? Ben yanlış görmüyorum dimi?
Erkekle o işi ettiysen hamile olman normal değil mi niye şaşırıyorsun
Içime boşalmadı ki. Dışarı boşalıyordu hep
Zevk suyuyla gitmiştir
Vay be. Hamileyim demek ha? E peki bu kanama nedir
Ne kanaması
Yerleşme kanaması mi
Bilmiyorum. Regle benzer kanama var.
Bekle 2 ay sonra görürsün her şeyi
Nasıl yani? Kesin hamilesin diyorsun ha?
Evet
Allah'ım 🙏🏻
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim. Ama yine de hala inanıyorum hamile olduğuma.
Çift çizgi. Hamilesin
Gerçekten mi? Ben yanlış görmüyorum dimi?
Hayır
Ama kanamam var. Bu ne peki?
Yerleşme kanaması. En yakın zamanda kan tahlili yaptır. Kesin sonuç öyle oluyor
Teşekkür ederim. Sadece egerl hamile değilsem reglsem diye çekiniyorum. Hani doktor güler falan diye.
Hayır, kimse gülmez. İlk kan tahlili yaptır. Sonra doktora gidersin
Ultrasonda baksam olmaz mı direkt?
Doktor kan tahlili ister mutlaka
Hamilesin hayırlı olsun
Kanamam var ama. 🙄
Teşekkür ederim 🙏🏻
Düşük tehlikesi olabilir hastaneye gitmelisin
Kanki hayırlı olsun olmuş 🤣
Nasıl yani hamile miyim?
Evet müjde
E ama kanamam var o nasıl oluyor?
Düşük mü yapıyorum?
Bazı programlar izlemiştim kadın hamile olduğunu bilmeden doğuruyor
Yerleşme kanaması olabilir doktora git
Doktorlar böyle bilinmezlikler için var 😀 yasal ilişki ise hemen git
Doktor sonra gülmesin? Hamile değilsem eğer.
Bir test daha yap sonra kan tahlili için git kan tahlili kesin cevap olur
gebe değilsiniz
Hiç anlamadığım şeyler 😂
😊. Öylesine söyle o zaman sende
Içinden geçeni
Sen ne olmasını istiyorsan o olsun o zaman 😊
Teşekkür ederim :)
Rica ederim 😊
Babasına selam söyle kdkdk
Ne yani pozitif mi testler?😀
Evli misin
Neden sordunuz?
Başka türlüsü serefsizlik
Pozitif
Kanamam var ama o nasıl iş?
Sıkıntı olabilir doktora gitmelisin
Teşekkürler. Ben şeyden çekiniyorum eğer hamile değilsem ve doktor boşuna gelmişsin aslında reglsin dersin diye
Testleri acaba ben mi yanlış görüyorum?
Cift neyi yanlıs
Teşekkürler 🙏🏻
Rica ederim
Hayır yokk
Hamilesin
Ben yanlış görmüyorum dimi?
Peki kanama neden oluyor?
Yerleşme de olabilir sıkıntılı bir durum da. İhmal etmeyin
Teşekkürler 🙏🏻
Hamilesn
Gerçekten mi? Ben yanlış görmüyorum dimi?
Allahin izniyle tabi
Kanamam var ama bu ne peki
Ilk zamanlarda oluyor zaten, esimde ayniydi
Anladım. Ben doktor kontrolüne gitmeye korkuyorum. Hani hamile değilsem gülerler falan diye.
Gülmek, ne alaka
Hani hamile değilsem diye.
Olmaz oyle sey