0 ile 1 arasında çıkan her sonuç negatif 0,001 ile 0,999 arası negatif 1,000 ile 9999 ve üstü pozitif pozitif çıktığı zaman "değer referans dışı" yazar yani pozitif veya negatif yazmaz değer referans dışı yazıyorsa pozitifsiniz demektedir yazmıyorsa negatifsiniz..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Referans değerine göre negatif gibi ama neden yazmıyor orada yazması gerekiyor
Baska bir degerde farkli bir degerde negatif yaziyor ama bunda hicbisey yazmiyor neden?
Bilemiyorum normalde yazması gerekir
Negatifsin sıkıntı yok
Nerden anladiniz neden yazmiyor negatif diye
değeriniz 1 den küçük pozitif olsanız oradaki rakam 100 ve üzeri olurdu
Peki daha oncede 0.174 cikmisti odami poztifmi negatifmi
0 ile 1 arasında çıkan her sonuç negatif
0,001 ile 0,999 arası negatif
1,000 ile 9999 ve üstü pozitif
pozitif çıktığı zaman "değer referans dışı" yazar yani pozitif veya negatif yazmaz değer referans dışı yazıyorsa pozitifsiniz demektedir yazmıyorsa negatifsiniz..
Sagolun efendim cok tesekkur ediyorum hakkinizi helal edin icimi rahatlattiniz bu test eşimindir efendim benim degil kontrol amacli yapmislar siğillerinden dolayi
Rica ederim sağlıklı günler diliyorum
🙏
Negatif
Nereden anladiniz?
Referandms deger 1 senin 0005
0.050 ama negatif niye yazmiyor baska bisey icin negatif yazmislar buna niye bisey yazmamislar?
Negatif
Nerden anladin?
Bende yaptırmıştım kağıtta verdiglerinde negatif diye yazar zaten
Yok yazmiyo negatif diye? Hicbise yazmiyo? Ama baska bir sonucda negatif yaziyor baska bir degerde mesela hıvda niye negatif yazmamislarki? Şüpheli durummu var?
E nabızda negatif yazmaz kan testlerini almaya gittiğin doktor bir kağıt veriyor onda yazıyor negatif
Ama e nabizda baska bir değer icin fakli bir degere negatif yazmislar buna niye yazmamislar hcbise
Negatif
Nereden anladiniz?