Ne gibi sıkıntılar olabilir? Pikniğe falan gitsen mesela.

Ne gibi sıkıntılar olabilir? Pikniğe falan gitsen mesela.

Çok küçükse, alerjik bir bebekse, ortamın havasından, böceklerden, polenlerden sorun olabilir.
Serin gelebilir.
Uygun uyuma ortamı sağlamak zor olabilir.
Ben hepsini göze alıp götürüyordum. Duruma göre çözüm de bulunur. Mesela arabası, örtüsü, emmiyorsa maması, ara öğünü, bezi yedek kıyafetleri yanına alabilir, keyifli bir gün geçirebilirsin.
Cevap
26Cevap
Evet gidilir bence
Eğer küçükse sıkıntı yk zaten hep uyuyorlar sadece hava soğuk olmasn yeter onlar için ama biraz daha büyükse sıkıntı çıkabiliyor mizlanma ağlama kolik sıkıntıları falan
Pikniğe gidersen yanında ip ve örtü götür ağaca çingene salıncağı kurdun mu.
Çok rahat edersin.
Bence bebegi ses ve gürültü de uyumaya alıştırırsan gittiğin yerde zahmet çekmezsin.
Bebekle hiç bir yere gidilmez rahat olamıyorsun huysuzlasiyor sivri sinek böcek ohooo daha neler oğlum 2 yaşına girecek hala evdeyim çıkıyorum ama hiç rahat olamayıp geri geliyorum evime
Biraz büyüse daha iyi ya havalarda serin üşütmesin bebek
burası sıcak
O zaman olur
Ses gürültü olmayan bir yer tavsiye ederim
Sıkıntı olabiliyorlar ağlıyolar ki emzirmekte sorun açık alanda
biberon var 😅
Gidilmez, pişmanlıktır. Bebekle bütün gün gezeceğine, anane veya babaanneye bırak 2 saat gez gel. Kafanı dinle, dejarj ol, gezme burnundan gelmesin😄
Gezilir, pikniğe gidilir. Annenin sadece bebekle ilgilenmesi lazım ama.
Bebekle gezmeye gidecek ilk kisiniz sanırım 😋😋
Hayır bebeğe bir oyuncak verip o görmeden camdan atlayıp kaçılmalıdır
Bebekle rahat edilmez diye düşünüyorum onunla ilgilenmen gerek sürekli
Gidilir tabiyki.. cokta güzel olur temiz hava iyi gelir..
En fazla huzursuz olur uyuyamaz ise ağlar veya emzirme sikinti olabilir diye dusunuyorum
Çok stresli bebekle gezmeye gitmek en iyisi evde oturmak
Neşeli bir bebekse evet. Ama çok ağlayan bağıran bir bebekse günün zehir olma ihtimali de var.
Her yere gidebilirsin fakat havalar uygun degil su an bebekler icin
Gidilir bence neden gidilmesin. Hem de çok güzel olur bence🌸.
Gidilir onlarada güzel hatıralar olur fotoğraf filan çekmekte güzel olur 😍
getir ben piknikte severim bu tatliş bebeği. güzelde ilgilenirim
Evde bırakma durumun varsa evde bırak, yoksa zaten götürmek zorundasın, bebek 2 ayını doldurduysa çıkarmanda bir sakınca yok
Yani aglar eder ihtiyaclarini disarda halletmen gerekir. Ama anne olmakta boyle bisey degilmi zaten bu sorumlulugu alamicaklarin bebek sahibi olmamasi gerekli bence bebeğini yük goren annelere bu lafım
gider ya sonuçta babasıda var
😂 Orasini bilmem
bilemicek bişi yok görevi
Ben baba cocuk anne olarak bakmadim olaya. Sordugun soruya cevap verdim o benim gorevim o senin gorevin diye üzerinden yuk atmak. O cocuga eziyet. Yani kim yapiyosa yapsin görevini cocugu yipratmanin alemi yok
tamam işte yaptıysa ilgilenmek yardım etmekde zorunda yoksa tek başımada yaşarım ne gereği var
Bende diyorum ki yapmali ama yapmasa bile cocuga bu durumu yansitmaman lazim. Neticede ikinizinde cani kani. Ego savasi ugruna senin gorevin benim gorevim diyip ilgilenmemezlik yapma demek istedim.
öyle bişi olsa boşanırım zaten
:) bosan arkadasim hic durma basin goge erer belki
e tabi boşuna mı evleniyoz her işi ben yapcaksam erkeğe ne gerek var
Arkadasim yanlis konusuyosun hayat paylasiyosunuz, evet ama yuvanin bu kadar pamuk ipligine bagli olmasi uzucu.. Nolcak bosaninca daha mi rahat yasicaksin daha mi kolay ustesinden gelceksin herseyin. Biraz ailenizin yuvanizin kıymetini bilin. Yazik boyle dusunmen hic hos değil
erkekler ev işi, yemek yapan , çalışan kadın ararken iyi ama
erkekte görevini bilmeli ona göre yola girsin hem tek değilim ailem var arkamda
Sen evlenince aile oluyosn zaten artik kocan ailen oluyo boyle dusunuyosunuz yazik. O adamda ise gidiyor o xaman butun maddi yükü sen al o yapsin ev islerini oyle ya. Arkamda ailem var de yuvani yik en inceldiği yerden sonra niye evlenmiyosun diye erkeklere soruyolar sizin gibi dusunen kadinlar buna bir ornek iste
Allah Allah kadında çalışıyor çalışmayan kadın mı var bi de afra tafra yapıyor ev işi yapan erkek bile yok bak istatistiklere
:) kadinlara yaranmak zordur. Ev iside yaptim para da getirdim. Ne isterse onune de serdim. Annesinin evinde gormediig herseyi gosterdim gozum acildi dedi. Senin gibi ailem arkamda dedi. Bosanma davasi acti. Simdi 17 gun sonra davam var. Sorun kadinlarda bence ailem arkamda soyle boyle diyip iste yuvasini yıkıyorlar. Şu an senin su ozguvenin de oldugu gibi. Devam et arkadasik boyle davranmaya marifet degil bosanmak
anca öyle kadınlara değer verirsiniz zaten
Ben her kadina deger veririm de kadinlar kiymet bilmiyor a noktasindan b noktasona giderken degisiyorsa benim bilecegim bisey degil bu.
aynı erkek gibi işte evlenene kadar süper evlendikten sonra çoğu değişiyor neden çünkü amaçları belli işlerini yapacak 2. bir anne
yemeğini yap, çamaşırını yıka, çocuğuna bak, evi temizle, bulaşığı yıka sonra ilgi beklesin hee oldu
tek işe gidip geliyor onuda marifet sanıyor tek yaşasan bile işe gitmek zorundasın zorunda olduğun bir şey fedakarlık değildir
kadınların çoğu eşinden bi hediye bile almadığını söylüyor
şimdi neye yaradı evlilik aşk mı var heyecan mı var
Bence burada cozum arayacagina esini al karsina sorun neyse otur anlat. Anlamiyosa git evlilik terapistine. Cocugun var sorun varsa hemen yikma pesine dusme. Yapma pesine dus. Bosandiginda ailen arkanda dursada hayatin zindan olucak. Yuva kurmussun ne guzel yuvana sahip. Cik benim esim bana sahip. Cikmak yerine ailesiyle bir oldu yapmadığı kotuluk kalmadi. Yikilmadim yikamazda. Ama sen bu hatayi yapma evlenince kendin aile oluyosn herseyi ailene yansıtma evinin duvarlarinda tut disari ciksrtma
benim sevgilim öyle değil zaten her türlü işi yapıyor her türlü yemeği yapmasınıda biliyor Türk değil çünkü babam 60 yaşında yemek yapmasını bilmiyordu al bak bi de buna
Ben senin sikayet ettigin herseyi yapiyodum. Mutfaga girerim harikalar yaratirim. Evi temizlerm sizden guzel temizlerim. Duzenliyim tertipliyim. Hediyenin kralini alirdim gozunun ucuyla baktigi tek tasi sirf bakti diye goster diyip aldigimi bilirim. Yani bunlar bahane duzelcek seyler. Duzelir sen yikmaya degil sikayet ettigin seyleri konusmaya calis. Benim esimle ben oturup konusamadim bile annesi je dediyse bir bir onu yapti. Bence git bi evlilik tetapistine
Seni ekledim dilersen ozelden devam edelim bunlara. Yorumlarda konusmak istemiyorum boyle seyleri hatta gorusumu kaldirirsan cok mutlu olurum
sorun ben değilim zaten ben öyle birine bakacak kadar alçak değilim sorun erkekkerin çoğunluğu
Cogunlugu beni ilgilendirmiyo bir kadin bana zarar vrrdi diye hepsine de sirtimi cevirmem. Sende oyle dusun
👌👌👌👌
Annelik hormonun arttı sanırım bebeklerle ilgili paylaşımlar falan
Bi yerde unutmayacaksan why not
bebeği mi unutcan
Bazı zorluklari olacaktır ama gidilir tabii.
Bebeği koruduktan sonra sorun olmaz bence.
Gidilir ama biraz sıkıntılı
Çok küçük ise gidilmez
Bunu severken etler yanar, böyle tatlıysa 🙂
Benım bebeğim olduğunda gideceğim.
Hiç bir sıkıntı olmaz gidilir iyi olur
Sürekli ağlayıp zıçıyor bunlar
Çocuk olmadan gezmek lazım bence
onu yaptıysan bakacan aahahha
Gidilir ama yanındaki eşyalar çok kalabalık yapar.
çok küçükse risk
gidilir tabi ki
hayır
Gidilebilir
Gidilir
Evet😍
Gelmeyin de gidilmez de
Gidilir
Gidilir.
Çok mu küçük
Bemce gidilir
Bence gidilmez