Bebeğim erken doğdu (35. haftada). Şimdi kuvözde, ben taburcu oldum hastanede bırakıp geldim. Daha hiç kucağıma alamadım, emziremedim. Çok üzülüyorum. Siz olsanız nasıl baş ederdiniz? Sürekli fotoğraflarına bakıyorum miniğimin... 🥺
Bebeğim erken doğdu, ben taburcu oldum o kuvözde. Nasıl baş edebilirim?
Sizinle aynı duyguları paylaşıp aynı yollardan yürümüs prematüre ikiz annesi olarak yıllar sonra bile şu an ki hislerinizi bir gram eksilmeden yüreğinizde hissedeceğinizi, ancak bunların hepsinin bir süreç olduğunu size söylemek isterim. Benim bebeklerimden biri çok zor durumlardan geçti, doktor ümit bile veremiyordu. Şimdi ikisi de afacan oldu☺️
Sanırım bebeğiniz entübe değil, ve bunun çok güzel bir durum olduğunu bilin öncelikle. Fanusdan kendisi alıyor gibi gorunuyor oksijeni, bu bebeginizin cigerlerinin tamam ya da tamama yakin olduğunu gosteriyor. Hizli toparlanacaktir dilerim🙏
Bebeğinizin yanına gittiğinizde eger izin verirlerse dokunun, konuşun mumkunse aglamadan. Çünkü hissediyorlar. Kanguruya başladığınızda hersey daha hızlı toparlanacak ☺️ miniğiniz emin ellerde, bunu unutmayın. Bol bol süt sağin, ona şifa olacak 🙏 ilk gunler sütünüzün olmamasi da cok normal, kendinizi üzmeyin bu duruma. 1 kasik bile gelse goturun bebeginize. Kolostrum en büyük ilaci😉
Sütünüzü sağıp biriktirin ziyarete gittikçe verirsiniz, bu üzücü günlerde geçecek, o da size yuvasına kavuşacak, erken doğan bebekler daha çabuk toparlıyor, yeter ki sağlığı yerinde olsun, her gecenin sabahı var birkaç gün sonra öpüp koklayacaksını,, eve gelince sizi uykusuz günler bekliyor, bu sürede gece uykularını depolayın
Gözün aydın.. üzülme stres yaparsan sütun kesilir bol bol sütünü sağıp dolaba koy görmeğe gittiğinde içirirsin geçici günler inşallah bir an önce kavuşursun meleğine🧿 sadece ilşemene bak üzülüp kafana takarsan toparlanamazsın onun sana senin sütüne İhtiyacı var😊bunu düşün olur mu..
35. hafta olduğu icin ciğer gelişimi de tamamlanmiştir. İnşallah sağlikla kuvozden çıkacaktır. Bu süreçte devamlı ziyaret ederek yanında olmaya devam edebilirsin. Gelip geçecek ve hep senin yanında olacak prensesin, Allah size bağışlasın
Rabbim bana da nasip etsin hayırlısıyla. Emin ol en kısa zamanda bir araya geleceksiniz. Kucağına alacaksın , emzireceksin , geceleri sabaha kadar başında bekleyeceksin , beraber oyunlar oynayacak eğleneceksiniz. Anne demesini duyacaksın. Bu günler geçici unutma. Allah sana bağışlasın.
🧿 Maşallah ona. Her şey güzel olacak annesi.. Kavuşacaksın kuzuna. Biraz sabır gerekli... Sen çok güzel bir annesin. Tatlı bebeğine sağlıkla kavuşacağım gün yakındır. Sana sabır, dayanma gücü diliyorum, evladına da sağlık diliyorum. Sevgiler
Bizim arkadaşın da ikizleri oldu onlarda 20 gün erken doğdu. Onlar da sırası ile biri 10 gün, diğeri de ondan 5 gün sonra çıktı. Bir şey olmaz, normal süt getirin, götürün daha iyi olacak.. Allah bağışlasın.
Allah analı babalı büyütsün. Üzülmen kadar daha normal bir şey yok ama şu an güclü ve dirayetli olmalısın ayrıca ki sütün olsun şu an onun en ihtiyacı olan şey o