Zorlu bir aileyle hayatta kalmaya çalışıyorum biraz destek lazım yardım edebilecek olan birileri var mı?

Merhaba, Ben 22 yaşındayım işsizim bir kız kardeşim var ve annem babam.

şu an işsizim iş olanakları çok az olan bir şehirde yaşıyorum iş bulamıyorum. Çok araştırıyorum iş ama halen daha bulamadım ailemden para almıyorum onlar vermiyorlar zaten günlük harçlığımı en azından sigara paramı kullanmadığım ürünleri özel uygulamalarda satışa sunuyorum. Kendimi bildim bileli dayak yiyen bir çocuktum şiddetli geçimsizliğin dibinde yaşadım. Haksız yere atılan dayaklar, istenilen gazeteyi neden almadın diye atılan dayaklar. En son şiddetimi 15 ocak 2022 tarihinde yaşadım. O gün malum bilinen bir uygulamadan iş bakıyordum cv gönderiyordum. Ansızın eve babam geldi iğneleyici laflara başladı aşağıladı beni. Ben babama sürekli "sakinleştiğinde konuşalım" demekten başka ağzımdan bir şey çıkmıyordu.

En sonunda babam üstüme çok geldi bende sinirlenip defola git kelimesinin küfür versiyonunu kullandım. O gün kardeşimin doğum günüydü üstüme saldırdı ben odama gidip giyinmek istedim.

Evden kaçmak istedim arkamı döner dönmez enseme bir yumruk indirdi.

Hala aşağılamaya devam etti ve vurmaya. Yanlış anlaşılmasın ama öldürmek istedim o gün onu. Benden hıncını aldı ve bir anda gel sana yemek ısmarlayayım dedi.

İçten içe o kadar kızmıştım ki o öfkeyle onu öldürebilirdim. burnumdan ayağıma damlayan kan damlaları daha da öfkelendiriyordu. Kibarca "hayır baba halimi görmüyor musun? Duş almam lazım." dedim.

Başım çatlıyordu ama bir şekilde çıktım dışarı çorba ısmarladı. Çorbayı içtikten sonra "annenin yanına uğrayalım" dedi bende "olur baba" dedim. Gittik annem boynumdaki morlukları gördü. "Bunlar ne dedi" (afbuyrun) "eve kız attım" dedim. Annem şaşırdı falan hatta. Babam da uzaklaştı ordan aile saadetini bozmamak için anneme babamın beni dövdüğünü söylemedim. Hala daha bilmez, bilmesine de gerek yok bilse bir faydası olmaz.

Kardeşim var. Ailemin senelerdir bana uyguladığı sözlü şiddeti örnek alan bir kardeş. İşsiz olduğum için bana vasıfsız diyen bir kardeşim var. Kısaca yaşından büyük konuşur.

Geceleri uyanık olurum genelde uyku düzenim yok bazen canım kardeşimin aburcuburlarından ister oradan almak isterim ama kardeşim beni takip eder. "Hep ye zaten zıkkımlan" der yemem gider yatarım. Bana harçlık vermezler veya hal hatır sormazlar.

Şimdi ben napayım? Çok yorgunum vallahi. Anlattıklarım yaşadıklarımın %1'i dir. Arkadaşlarım olsa da statümü düşürmek istemediğim için paylaşacak kimsem yok sizden başka belki birkaç tavsiye veya birkaç motivasyon elinizden ne gelirse yardımcı olur bana.

Zorlu bir aileyle hayatta kalmaya çalışıyorum biraz destek lazım yardım edebilecek olan birileri var mı?