Günaydın KS ailesi bu gün okulun ilk günü oğlumu okula bıraktım fakat beslemenin daha doyurucu daha sağlıklı olması adına evde neler yapabiliriz

#okulluoldum
Günaydın KS ailesi bu gün okulun ilk günü oğlumu okula bıraktım fakat beslemenin daha doyurucu daha sağlıklı olması adına evde neler yapabiliriz

#okulluoldum
Bence böyle onları tam olarak doyurmayacak ama hani karındaki boşluklara dolduracak şeyler vermek daha mantıklı eve gelince karnını da doyurması daha iyi
Evde yapılmış sandviç, hamburger, börek tarzı şeyler hem sağlıklı hem doyurucu olur. Tabi içine salam, sucuk gibi kokan yiyecekleri tercih etmezseniz hem kimseyi özendirmemiş olursunuz hem de zaten sağlıklı yiyecekler değil. Yeni eğitim öğretim yılında başarılar😊
Cevap
13Cevap
Selam gadası 🙃
Aynen çocuklar yollara döküldü. Yeşilliklerin olduğu bir sandviç yanında harika meyve suyu süper olurdu.
Şekerden uzak durmalılar.
Doyurucu olması adına börek. Haşlanmış yumurta veya yağsız omlet. Salatalık, domates, peynir, zeytin. Yemekten keyif aldığı yiyecekler.
Sabah okula gitmeden kahvaltı yaptırın beslenme olarakta tost veya sandviç kuruyemiş meyve yeterli
Bugün oğlum 5. sinifa başlıyor. Tost yer okulda eve gelince yemek yediririm artık. Meyva muz koyuyorum başka yemez.
Owen. han Instagram sayfasına baksana nefis sandiviçler yapıyor 🫠🫠
Ben hep ekmek arası peynir domates götürürdüm yerdim meyve suyuyla mükemmeldi :D
Gözümde canlandı ya ilk okul zamanlarım ne ara büyüdük zaman şu gibi resmen valla 😂😂
Aynen ana sınıfına bırakıp ise geldim😊
Poğaça, börek ev yapımı.
Meyve, kuruyemiş, meyve suyu ama 3v yapımı olursa tabi daha sağlıklı
Kuruyems birde 😂🖐
evden sandiviç en iyisi
Çocuklar okuyun memur olun
Süt çinko OMEGA 5 içeren her şey
Gözümde canlandı ya ilk okul zamanlarım sjsjawswjw
Meyve yeşillik ve protein
Bol bol zeytin peynir yesinler
meyve mutlaka olmalı beslenme çantasında
okul = eziyet işkence iyi ki üniversitedeyim
iğrenç düşünsene günde 6-8 saat haftada 5 gün bazen cumartesileri okul dershane gidiyon tam bir köle hayatı
romalı köleler bile daha rahattı
Cumhuriyet mi Gaziahmetmuhtarpasa mi
Hayırlı uğurlu olsun. Başarılar diliyorum.
Yeşillik
Herkese basarilar
Başarılar diliyorum hepsine teker teker 😊
Devlet okullarında ücretsiz yemekhane olmalı
Nedemek bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?