“Ebeveynlerinizi, sizi yanlış yöne sevk ettikleri için suçlamanın da bir son kullanma tarihi vardır;
Dümene geçecek yaşta olduğun an, sorumluluk sana aittir.”
J. K. Rowling
Sizce dümene geçmek mümkün müdür?

“Ebeveynlerinizi, sizi yanlış yöne sevk ettikleri için suçlamanın da bir son kullanma tarihi vardır;
Dümene geçecek yaşta olduğun an, sorumluluk sana aittir.”
J. K. Rowling
Sizce dümene geçmek mümkün müdür?

suçlamıyorum. ellerinden bu kadar gelmiş demek ki. yani şimdi doğmasaydım triplerine girmicem ama herkes çocuk sahibi olamamalı :d gene de dünyayı görebilme fırsatı verildiği için seviniyorum bazen.
Cevap
3Cevap
Ben kendimi yönlendiriyorum her zaman. kendi kararlarımı vererek
Evet suçluyordum bazılarını ama hayatımız boyunca onları suçlayarak yaşayacak değiliz farkında olup dümeni elimize almamız gerekiyor. Söz iyimiş👍🏻
Yanlış yönlendirilmedim , fazla fedakarca davrandığımdan onların da buna izin verdiğinden hem kendimi hem onları suçluyorum
Hiç hayatıma müdahale etmediler. Sadece fikirlerini söylediler , devamlı destekcı oldular.
Yanlışları çok oldu ama onlar da insan başka turlusunu bilseler onuda denerlerdi. Allah başımdan eksik etmesin ben beceremem sanırken dumene gectigimde cok buyuk destek oldular kendi hayatimin stariyim 😍😀
dümene geçtiğimde sorumluluk alacak kadar olgun değildim hayat ne getirirse o yöne doğru bilinçsizce kaydım
Evet suçluyorum tabii ki
Hayır, suçlamıyorum onları.
Artık takmıyorum bende çok saf olmasaydım.
acik acik soylemesem de icten ice kesinlikle evet
Evet sucluyorum
J. K. Rowling'e katılıyorum, kadın haklı..
Elden bir şey gelmiyor ki suçlasan ne yazar
Hayir
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?