Çocuk & Ebeveyn Arkadaşlar gebelik varmıdır sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Testin sonucu hafif ikinci çizgi çıktı 🤷🤷 ilk kez hamile oluyorum o yüzden bilmiyorum sizce gebelikte varmıdır? Arkadaşlar gebelik varmıdır sizce? Cevapla Gebelik Soruları Hamilelik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Soulforged Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Hamile değilsiniz gibi görünse de, iki gün sonra başka bir marka ile tekrarlayın testi... 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bir sonra ki anneler günü senin için çok anlamlı gibi geldi ikinci çizgi şüphesi 😀 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya bilmiyorum ki şimdi varla yok arasındayım 😅😂😂😂 Yorumla merakettimmişte +1 yıl kızım hastaneye git kan testi yaptır 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya enişteye sürpriz yapacağım ,😂😂😂 o yüzden hastaneye gidersem suprizden çıkacak 😂😂 Yorumla
LonelyWolf1071 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Muhtemelen hamilesin birkaç gün sonra bi test daha yap 2. çizgi daha belirgin çıkar 0 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 756 cevap paylaştı. 2. çizgi silikte olsa hamilesiniz 0 0 Yorumla
SiyahınPeriliçesi Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yokk 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hafif çizgi var ama , gün aldım 😅 Yorumla SiyahınPeriliçesi +1 yıl Hayırlısı olsun Yorumla Soran +1 yıl var mı sence? Yorumla SiyahınPeriliçesi +1 yıl Yok Yorumla
Milado_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kimyasal gebelik veya yeni hamilesin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kimyasal gebelik derken? Evet bı haftafir değişik bı şeyler hissediyorum Yorumla Milado_34 +1 yıl Evli misn Yorumla Soran +1 yıl Evet 3 aydır evliyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hamile değilsiniz gibi görünse de, iki gün sonra başka bir marka ile tekrarlayın testi...
bir sonra ki anneler günü senin için çok anlamlı gibi geldi ikinci çizgi şüphesi 😀
Ya bilmiyorum ki şimdi varla yok arasındayım 😅😂😂😂
kızım hastaneye git kan testi yaptır 😂
Ya enişteye sürpriz yapacağım ,😂😂😂 o yüzden hastaneye gidersem suprizden çıkacak 😂😂
Muhtemelen hamilesin birkaç gün sonra bi test daha yap 2. çizgi daha belirgin çıkar
2. çizgi silikte olsa hamilesiniz
Yokk
Hafif çizgi var ama , gün aldım 😅
Hayırlısı olsun
var mı sence?
Yok
Kimyasal gebelik veya yeni hamilesin
Kimyasal gebelik derken? Evet bı haftafir değişik bı şeyler hissediyorum
Evli misn
Evet 3 aydır evliyim