Çocuk & Ebeveyn Sizce gebelik var mı yok mu? anothernightout Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Içimden bir ses test al dedi. Soldaki birinci yaptığım. iki gün sonra da sağdaki. Benim gözler mi bozuk yoksa hamile miyim? Normalde 4 gün adet kanamam olur. Ama sadece 1 gün süren lekelenme tarzında bir şey oldu o kadar. Sizce gebelik var mı yok mu? Cevapla Gebelik Soruları Hamilelik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Zeynepandcookie Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Hamilesin hayırlı olsun 🍼🍼 0 1 Yorumla anothernightout +1 yıl Teşekkürler 🙏🏻 Yorumla
MasalAtasoyyy Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hamilesin tebriksss 0 2 Yorumla anothernightout +1 yıl Gerçekten mi ben yanlış görmüyorum dimi? Yorumla anothernightout +1 yıl Teşekkürler 🙏🏻 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı. Var gibi görünüyor gadası 0 1 Yorumla anothernightout +1 yıl Ben yanlış görmüyorum dimi? Sadece 1 gün lekenlenme tarzında oldu o kadar Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 396 cevap paylaştı. Adet kanamasınıo normal yaşamadıysan hamilesin demektir.. Fakat o test de bazen aksi çıkıyor. 0 6 Yorumla anothernightout +1 yıl Hayır normal olmadı. Normalde 4-5 gün adet oluyorum Yorumla mehcab +1 yıl O zaman git bir sağlık ocağında yap testi Yorumla anothernightout +1 yıl Biraz daha bekleyip direkt ultrasona istiyorum Yorumla mehcab +1 yıl O zaman hamile isen geri denüşü olmaz. Yorumla anothernightout +1 yıl Evet hala regl olmadım Yorumla mehcab +1 yıl gecikmeler bazen normal ama sen üsütne git Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Pozitif çıkmış. Ama yinede kan testi yaptır. Bazen yanlış cikabiliyor 1 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Birinci gorseldeki ikinci cizgi ilk on dakika içerisinde belirdiyse evet hamilesin 0 0 Yorumla
ScoobyyDooo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hayırlı olsun 0 1 Yorumla anothernightout +1 yıl Teşekkürler 😊🙏🏻 Yorumla
tuğbaatuğba Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Var... 0 3 Yorumla anothernightout +1 yıl Teşekkürler 🙏🏻 Yorumla tuğbaatuğba +1 yıl Rica ederim evlimisn Yorumla anothernightout +1 yıl Değilim Yorumla
En İyi Cevaplar