Çocuk & Ebeveyn Sizce gebelik var mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Reglime 5 gün var test yaptım 2 dk sonra böyle silik bi çizgi göründü sizce gebelik varmıdır sevinmelimiyim Sizce gebelik var mıdır? Cevapla Gebelik Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 515 cevap paylaştı. silik çizgiyi sanırım bi tek siz görüyorsunuz :) ben bi gebelik olduğunu düşünmüyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 2. resimde daha belirgin aslında ama görüntü kalitesinden dikkatli bakmak gerekebilir dediğimi gibi bende direk belli oluyo Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eşimde aynı sorunu yaşamıştım, 2 tane test kiti aldım biri sizinki gibi sonuç verdi diğerinde pozitif çıktı. Hastanede kan testi yaptırdığımızda da pozitif çıktıBana göre hamile olma ihtimaliniz var 0 8 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah öyledirr teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlilik yenimi çocuk için ilk beklenti mi? Yorumla Soran +1 yıl 8 aydır evliyiz biz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 8 aya kadar çocuk düşünmediyseniz az bir zaman değil Yorumla Soran +1 yıl Eşimin işinden dolayı düşünmüyodum sürekli uzaktık 4 5 ayda bir gelip gidiyordu bende Yanyana geldikten sonra olsun dedim ondan dolayı 8 ay bekledik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım 8 aydır beklenti içerisindeyseniz Yardımcı olmak isteyecektim onun için sordum Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir yardım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek ve kadın sağlığı ile ilgili Yorumla
sevdayadahil Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 756 cevap paylaştı. Hayır yok. tek çizgide olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 2. Resimde çizgi baya belli görüntü kalitesinden kaynaklı görünmüyor olabilir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl çizgi nerde 😂 😂 tek çizgi var burada 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 2. Görselde tam belli oluyo Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 855 cevap paylaştı. İnşallah vardır 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 953 cevap paylaştı. Belli olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
silik çizgiyi sanırım bi tek siz görüyorsunuz :) ben bi gebelik olduğunu düşünmüyorum.
2. resimde daha belirgin aslında ama görüntü kalitesinden dikkatli bakmak gerekebilir dediğimi gibi bende direk belli oluyo
Eşimde aynı sorunu yaşamıştım, 2 tane test kiti aldım biri sizinki gibi sonuç verdi diğerinde pozitif çıktı. Hastanede kan testi yaptırdığımızda da pozitif çıktı
Bana göre hamile olma ihtimaliniz var
İnşallah öyledirr teşekkür ederim
Evlilik yenimi çocuk için ilk beklenti mi?
8 aydır evliyiz biz
8 aya kadar çocuk düşünmediyseniz az bir zaman değil
Eşimin işinden dolayı düşünmüyodum sürekli uzaktık 4 5 ayda bir gelip gidiyordu bende Yanyana geldikten sonra olsun dedim ondan dolayı 8 ay bekledik
Anladım
8 aydır beklenti içerisindeyseniz
Yardımcı olmak isteyecektim onun için sordum
Nasıl bir yardım
Erkek ve kadın sağlığı ile ilgili
Hayır yok. tek çizgide olmaz
2. Resimde çizgi baya belli görüntü kalitesinden kaynaklı görünmüyor olabilir
çizgi nerde 😂 😂 tek çizgi var burada
2. Görselde tam belli oluyo
olmamış bi daha yapın
Yok ne yaziikk
Yok.