Kadınların kız bebek sevdası nerden geliyor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Kadınların kız bebek sevdası nerden geliyor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Hemcinsini daha iyi anlayabileceği ve ergenlik çağında paylaşacak daha fazla şeyi olduğu düşüncesi olabilir. Ayrıca kız çocuğu anneye kol kanat olur evin içinde. Küçük yaşta sorumluluk üstlenir. Bizler gayet iyi biliyoruz ki, erkek çocuklar bundan biraz muaf tutulur (gerçi her şey eğitime bakıyor) ama erkek çocuğu sabahtan akşama kadar gezer, kız çocuğu misafir gelecekse anneye yardımcı olur. Klasik tablo budur.
Elbiseleri çok şeker oluyor, tokaları da öyle. Bir de erkek kıyafetine göre kız çocuk kıyafeti daha çeşitli. Tam bir prenses gibi oluyor bazı elbiseleri giyince. 👸Yumuşacık oluyor bir de çocukların saçları. Onlarla oynamayı da bu zevkli bir duruma getiriyor.
Kiz cocugun süsü püsü saci yapabilme olasiligi diye düsünüyorum
Insani cocukluguna görünüyor ve oyuncak Bebekle Oynar gibi oynuyorsun
kız çocuğa kendi yaşayamadıklarını yaşatmak için
Cevap
8Cevap
Kendi yapamadıkları şeyleri kız bebekleri yapmak için
Kız bebek daha güzel
Acik soylemek gerekirse cevremde kiz cocuklarini pek sevmedikeleri icin sevesim geliyordu, erkek bebekleri pohpohlayarak buyuttuklerinden hic sevesim gelmiyor, gerci artik su an ne kiz ne erkek bebek seviyorum oyle sadece tebessumle yetiniyorum
kız bebek isteyen kadın saftır, halbuki daha 3 yaşında babasına aşık olup annesinin 5 katı sevecek ve zamanla anneyle rekabeti tartışmalara yol açacak eğer baba da travma yaratmazsa 30-40 yaşına kadar babasına derin bir sevgi ve saygı besleyecek anne ikinci planda kalacak ajajajajaja
Kız bebek sevdam yok.
Fakat kız çocukları daha cana yakın, cilveli, kendini sevdiren bir yapıya sahip. O yüzden bazı erkekler de kız çocuk seviyor bence.
Erkek çocukları bildiğin odun oluyor 🙄😂
Sanırım küçükken istediklerini alamamalarından, içlerinde yapmak ve öğretmek istedikleri pek çok şeyin olmasından geliyor. Çok şükür ben bunları yaşadığım için hiç keşkem olmadı. Bu yüzden sadece kız çocuğum olsun gibi bir düşüncem de yok ☯
Kız çocukları annenin yoldaşıdır, erkek çocukları da babaların. Beğeni ve paylaşım alanları açısından durum böyledir. Her annenin bir kızı olmalı 😌
Kızlar küçükken çok tatlı olurlar onları sevmek dünyanın en güzel hislerinden ama bununda bedeli var büyüdüklerinde zor başa çıkılır
Süs püs meselelerinden. 😄
Kız bebekler ayrı bir tatlı oluyorlar.
Ben ise hep erkek bebek istemişimdir. 🖤
Kızlar daha hayırlı ve vefalı çıktıkları için. Erkekler evlendiğinde kadın tarafı oluyor Bu sebeple olabilir
Saçlarını güzel güzel yapmak güzel giydirmek hoşlarına gidiyor
Aslında çoğu erkeğin kız sevdası kadınlardan fazla bence
Aksine ben kız çocuğu istemem hayırlısı olsunda. Uğraşamam bitane benden daha
selam gadası aksine ben erkek çocuk seviyorum
Nerden gelir bilemiyorum ama cok isterim bi kızım olsun 🪷
Ataerkil toplum inadına ve kızlar daha tatlı oluyor ondandır.
Bebek bebektir evlat ayrımı yapan anne baba olmasın
Çocuk çocuktur bana fark etmez. Muhtemelen kız çocukları daha gözü açık diye saçıyorlardır ama. Oğlan çocukları baba top baba top diye ortada dolanırken kız çocukları bi cilve bi naz.
Kiz bebek degilde evlat istegi her kadinda var ve annelik arzusu guclu ve muazzam bisey
Bilemem benim öyle bir olayım yok :D Keyifli geceler..
Oyuncak meselesi istediği gibi boyamak giydirmek felan filan
Bende ilk bebek severken hep erkek bebek sevdim sonradan alıştım kız bebek sevmeye
Kız çocuğu daha vefalıdır, hele kıyafetleri oyuncakları her şeyleri bıcır bıcır oluyor :)
Çevrem de çok kız çocuğu var onları hep sevdim.
Erkek çocuğu nasıl sevilir bilmiyorum..
Bi kere severken kızz diye seslenmiştim sonra düzeltip sstt oğlan heeyy mey demiştim🙈😂
Kız çocuğunu kendim doğurmadığım sürece sevmem , erkek çocuğu severim
Kıyafetleri hareketleri tatlı oluyor kız çocuklarını biraz daha fazla severim
benimde tek hayalim şu an bir kız çocugumun olması onunla anasını kıskandırmak :)
Kız istemem ne kadar özgüvenli iyi yetişse de bu cinsiyetçi dünyada ezilecek o yüzden erkek olsun hayatını yaşasın
Kendileri gibi bir kız yetiştirme iç güdüsü tamamen
Erkeklerin erkek evladı sevdası nerden geliyorsa ta ordan
Kızı erkeği fark etmez, bebekler çok tatlı. Canlı oyuncak gibiler 😄
Ama çok tatlı ve nazlı oluyorlar erkek çocuklarına nazaran
Kız kıza takılırız diye ileride kızı büyüğünce
1 oğlanın olacağına 10 kızın olsun daha iyi
Cicili bicili giydirmek süslemek güzel olur
Seviyorum tüm bebekler benim olsun du
Ben erkek çocuk seviyorum daha çok ya.
Tatlı tatlı giydirmek saçını yapıp süslemek. Oyy
ben erkek bebek sevdasındayım sdfsfsf
Veliahtı yapmak için olabilir