Ninni mi açarsın telefondan Yoksa kendin mi söylersin? Benim sesim biraz kalın olduğu İçin çocuk hepten uyanıyor noluyo diye 😂😂 Siz hangi yöntemi seçerdiniz? 

Dijital herhangi bir şeyi belirli yaşa gelene kadar yanında yöresinde tutacagimi sanmıyorum. O yüzden annesinin sesi zaten güzel beni dinler bol bol nasip olursa.😊
yeğenime çok söylerdim özellikle teyzesi çiçek her sözü gerçek kısmı ve halası yılan her sözü yılan kısmını (teyze benim)
😂😂😂skjfks
Ninni de söyledim, masal da uydurdum, klasik müzik kadar etkili olmadı 😂😂 ağladıkça müziği açıyordum telefondan çocuk geri uyuyordu nasıl etki ediyorsa.
Söylemek gerekiyor herhalde
Cevap
14Cevap
İlerde bir çocuğum olursa evet tabii ki ufak bir şeyler söylerim
Bunun yerine hikaye okurdum
#selamgençlik 🍀🍀
Klasik müzik dinletisi fazlasıyla faydalı ve etkili, gözlemlerim bu yönde. Ninniler umrunda bile olmuyor.. 🍀🍀🙄🙄
#tubasueda 🍀🍀
Kardeşim küçükken sadece benim kucağımda uyurdu, tüm evi tavaf ederdim o uyuyana kadar. Hatta her gün uyutmaktan beste bile yapmıştım))
Ikinci oglumu tamamen kendim buyuttum sayilir. Uslu bir bebekti.. ama koynumda uyuturdum film izlerken. :)
Klasik müzik çalar evimizde 24 saat onla büyüdü.
Şimdi Türkiyenin en iyi sanatçılarından biri.
Ben kendim sesim de güzel olduğu için hafif tonda uyutucu bir ses söylerim.
Sesim güzel değil ama olduğunda yine de söylerim djdjf
Amanda anasının kuzusu uyu lan derim ninni bana göre değil
Bebekken çok omuzuma alip şarkı bile soylemisliğim var o şekilde çok uyuttum.
olsaydı söylerdim. takardım diğer kulaklığıda onun kulağına kafa sallaya sallaya dalardık uykuya :D
Çocuklarımın bebeklikleri aklıma geldi. Çok salladık ayağımızda. Genelde İlahi tarzı söylerdim.
Elektrik süpürgesi, arabada Bi kaç tur, hızlı hızlı sallamak
uyurken değil uyuturken söylenmiyor mu
Uyuturken yazmışım Brn de :)
yaşlılık benimkisi 🥺
Olur öyle ya ben de çok genç sayılmam :)
Ah söylerim tabi ki
Bir bebeğim bile yok 💩
hikaye aciyordum ah ne tatliydi yâ
Masallar anlatırdım.
Yok ama olsa soylerdim
bekarım
Evet inşallah
Iyyy hayır sjxjekdje
Tabiki
evet
Evet soylerim bacaklarımda sallarım
Çocuğum yok