Ailemin yaptığı işkenceler?

Annem bana iç çamaşırın altına kısa tayt şort giydiriyor hani şu elbisenin altına kızların giydiği iç çamaşırı o şort onun üstüne yaz kış fark etmez külotlu çorap onun üstüne çıtçıtlı body giydiriyor giymek istemedimi söyleyince ceza veriyor beni yatağa bağlıyor bebek püresi ve bez takıyor eğer hızlıca uyumazam ağzımi gözümü de bagliyor gece uyurken tabi bunca şeyi giydirmedigi zaman da oluyor böyle ten rengi tulumlar var altlı uslu bedene yapışıyor onları zorla giydiriyor o biraz rahatsız ediyor dar olduğu için tuvlaetim gelebileceği için bez takıyor onu giydiriyor artık alıştım ve rahat geliyor da bez olmadan duramıyorum tuvaletimi tututirum ama onsuz uyuyuamiyorum rahat etmiyorum bez rahat ettiriyor bazen kendim istiyerek bez takıyorum üstüne şort giyip külotlu çorap giyiyorum onun üstüne body giyip dar tayt giyiyorum annem sinirli olduğunda sabah akşam kendim yatağa gidip annemin beni bağlamasını bekliyorum o bağlıyor hafta sonu sadece baglanmiyrum ama yatak da uyumuyorum ceset torbasına benzeyen bir uyku tulumu var ona yatırıyor onu da evde beşik var benim bebklimden kalan ona koyuyor o şekilde beni sallıyor istemedimi soyledimde ceza veriyor yemek yeme de sabah meyve püresi öğlen ekmek dogranmis çorba meyve suyu akşam bebek maması ve süt en ilginci bebek maması bebek onluvumde bebek tabağı bebek Kasinda kendi yediriyor bebek masasına kucağına alıp oturuyor önlüğünü takıyor ağzıma biberon veriyor yemekleri yediriyor sırtıma vurarakda uyutuyor bir bebek gibi bunlara alıştım ama bazen istemiyorum şu an altımda bebek bezi külotlu çorap body var telefona karışiyor tabi saat 10:40 uyuma saatim birazdan yemek yiyiycem kıyafetleri giyip beşikte uyuyucam zor biraz hayatım bu kıyafetlee seni terletmiyor mu demeyin bizim sülale genetik hiç terlenemz ya da ter kokmaz bu ten rengi tulum da çok kötü gözüküyor ama annem anlamıyor bu külot üstü kısa tayt rahatssi ediyor bazen rahat ediyorum ama en rahatı bez bez ile ben çok rahatım ceza olarak bazen bana sınırlı ise o bez pis de olsa bir gün çıkmaz bana tasma taktiği bile var biraz psikopat tasma takıp evde gezdirip önüme koyduğu meyvei ağzınla yediriyor kalçama aski ile vurur o sırada dilim ile şu içirir tabak da ve o tasmayi petege takar beni akşama kadae orada bekletir kendi gider genlde evi temizlediyse ve kendi evde olmadinda kıyafetleri cikarmiyim diye ya yatağa ya da tasma taşıp petege baglae ağzıma ağız topu verir bagirmayim diye işte böyle

Ailemin yaptığı işkenceler?