Çocuk & Ebeveyn Eski oyuncaklarımı buldum ileride çocuklarım oynasın diye yanıma alsam saçma mı olur? EresUnBebé Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yazık valla kıyamam tam takım duruyor 😂 Sevgilime dedim giderken alsam mı?Yenisini alırım boş ver dedi 🤣 Eski oyuncaklarımı buldum ileride çocuklarım oynasın diye yanıma alsam saçma mı olur? Cevapla Çocuk Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ühüğühğ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl sakla sakın atmaaa benimkiler gitti çok üzülüyorum 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Anılar... Bence çok anlamlı bir hareket olur bu yaptığınız. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim bi etek tişört takımım vardı. Onu sakladım hep kızıma giydiririm diye. Oğlum oldu😅 ama hala saklıyorum ☺️ 1 0 Yorumla
Melissakızıl Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl benimde oyuncakalarım hala var ama böyle masum oyuncaklar değil hahsa 1 0 Yorumla
LeylaBoz Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben saklıyorum bulduğum şeyleri. Kıyafettir oyuncaktır 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 361 cevap paylaştı. Yaaa bende istiyorummmm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sakla sakın atmaaa benimkiler gitti çok üzülüyorum
Anılar... Bence çok anlamlı bir hareket olur bu yaptığınız.
Benim bi etek tişört takımım vardı. Onu sakladım hep kızıma giydiririm diye. Oğlum oldu😅 ama hala saklıyorum ☺️
benimde oyuncakalarım hala var ama böyle masum oyuncaklar değil hahsa
Hayır, ne güzel işte. Değerlendirin. 🌸
Güzel bir düşünce
Ben saklıyorum bulduğum şeyleri. Kıyafettir oyuncaktır
Yaaa bende istiyorummmm
Olmaz bence gayette mantıklı
Yo sacma olmaz bence
iyi edersin