Yok be kardeşim aksine mukemmel bir durum bu. Ben de cocuklugumda sevdigim ne varsa olabildigince yasatma cabasindayim. Hatta en uzuldugum seylerden birisi 1100 tane pokemon tasom vardı taşınırken kayboldu. Halâ aklimda geldikce canim sıkılır.
Yok be kardesim muhtemelen oynanmayan çöp oyuncak zannettiler attılar bütün poşeti. Benden fazla tasosu olan yoktu. Ve hepsini oynayarak kazanmıştım. Bak yine hatirladim efkarlandim :)
Evet rakibe gore degisiyordu bazen 10 tane bazen 20 tane tasoyu esit sayida koyardiksonra yukardan vurarak ters dondermeye calisirdik. Kac tane ters dönderirsen döndürdüklerin senin olurdu. Ileride taso satın alarak koleksiyon yapmayi düşünüyorum. Insanin cocuklugunda cok sevdigi hatiralara ulasamamasi bi burukluk yaratiyor hakikaten. Sende en iyisini yapıyorsun kesinlikle.
Oynuyorsan oyuncak olur. Adı üstünde oyunCAK. Hee teknık olarak hepsı oyuncak sınıfında o ayrı. Halı üstünde oynamıyorsun degıl mı? Halının şeritlerinden çıkarmadan vın vın yapmaca falan 😂
2 renk taşlar oluyor ya aynı renklere basarak ilerlemeye calısacaksın. Kaldırımda aşağı düşmeden yürümeye calısacaksın hızlı hızlı 😂 Bunları nasıl yapmadın ya 😂