Ya ahdjd onlardan değil benim ördeğin göbeğine basınca vak vak vak diye ses çıkartıyor 😂suda yüzen ördekleri annem birilerine vermişti yanlış hatırlamıyorsam 🥲
Aslında bi 13 yaşıma kadar ayıcık ve ceylanimla uyudum. Ama bedenim büyüyünce üçümüz aynı yatağı paylașamaz olduk😂bu yüzden de bir gecs ceylanimla uyudum, bir gece de ayıcığımla. Sonra ikisini ansızın bıraktım 🥺
benim çuval çuval oyuncağım vardı. Peder plastik enjensiyon ustası. getiriyordu. Ne ararsan vardı ya. Piyasaya yeni bir ürün çıkınca ilk bana geliyodu :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çoğunu annem dağıttı sndn
Ama en çok sevdiklerimi hala saklıyorum
Hangilerini sakladın peki
Ceylan🦌
Ayıcık 🐻
Ördek 🦆
Barbie bebekleri 🎀
Bide koca bir bebek var
Coco cola da çıkan o fok balığı pelușu
Hatırladıklarım bu kadar
Hani şu küvete koyup yüzdürdüğümüz ödeklerden mii 😀
Ayıcıkla ceylanı hala yatağının kenarında tutuyormuşsun hissine kapıldım
Ya ahdjd onlardan değil benim ördeğin göbeğine basınca vak vak vak diye ses çıkartıyor 😂suda yüzen ördekleri annem birilerine vermişti yanlış hatırlamıyorsam 🥲
Aslında bi 13 yaşıma kadar ayıcık ve ceylanimla uyudum. Ama bedenim büyüyünce üçümüz aynı yatağı paylașamaz olduk😂bu yüzden de bir gecs ceylanimla uyudum, bir gece de ayıcığımla. Sonra ikisini ansızın bıraktım 🥺
Bangileriyle uyuduğunu tutturmuş hee
Yatak hala daha paylaşılabilir bence çok tatlı bi görüntü yaratır
Yok valla ben zor sığmıyorum 🤣
Sığıyorum*
Böyle atlarım geyiklerim ineklerin pek çok hayvanım vardı ama hepsi kayboldu
Bir bebeğimi saklıyorum hala
Barbie
Barbie değil ama benziyor
Evet varlar yatağımın altında duruyor
Sence de arada bi gün ışığını hak etmiyorlar mı
Çıkıyorlar be o kadarda değil babamın bana aldığı peluşlar kaldı bir daha çok şeyim vardı da annem dağıttı
Bizimkiler de verecekmiş de sanırım o zamanlar çok sahiplenici, bağlanan bi kişiliğim varmış, verdirtmemişim.
Aa bak iyi hatırlattın hee bir de peluşum var böyle beyaz irice, etine dolgun bi ayıcık. Onu da alıcam. Senin peluşlar nasıl
Ayıcıklar , civciv , deve , bez bebek , palyanco gibi şeyler
Devenin peluşunu düşünemiyorum. d
Çok güzel ya babam yurtdışından almıl çalışırken
hiç yok ya olsun isterdim
Hepsini attılar demek he
yalan oldu valla
Neler vardı peki
benim çuval çuval oyuncağım vardı. Peder plastik enjensiyon ustası. getiriyordu. Ne ararsan vardı ya. Piyasaya yeni bir ürün çıkınca ilk bana geliyodu :D
Jdkdjd vay bee vip bi çocukluk geçmişsin hee. En sevdiğin birkaç tanesini saklasalarmış anı olarak, tam olacakmış
Valla çocukluk vip ti harbiden. Gençlik bombok ama dengeledik :D
Her düşüşün bi de çıkışı olur elbet
çok şükür
Hepsini attım