Bakıcı ile büyüyen çocuklarda sevgi eksikliği görülür mü? Bir arkadaşım böyle bir yorumda buldu ama ben katılmıyorum aslında, anne ve baba birlikte olduğu saatleri verimli geçiriyorsa çocuk da eksik hissetmez.

Bakıcı ile büyüyen çocuklarda sevgi eksikliği görülür mü? Bir arkadaşım böyle bir yorumda buldu ama ben katılmıyorum aslında, anne ve baba birlikte olduğu saatleri verimli geçiriyorsa çocuk da eksik hissetmez.

Sevgi eksikliği annenin çocuğa ilgi göstermeyip sevgisini esirgemesi ve ona yok gibi yaklaşması sonucu ortaya çıkar. Ve bu durum ev hanımı olup bütün gün evde fiziksel olarak çocuğuyla olan bir annede de olabilir. Anne çalışıyordur ama çocuğuyla beraber olduğu vakitte gayet sevgi dolu yaklaşırsa çocuk yine sevildiğini hisseder. Annesinin işe gittiği için yanında her zaman olamadığını ama aslında onu çok sevdiğini bilir ve idrak eder.
Bebeğin ilk yaşlardaki gelişiminde annenin varlığı herkesten önemli. Bu yüzden evet görülür. Belli yaştan sonrası için dediğin şey geçerli olabilir ancak. Ama ilk yaşlar kritiktir.
Tabii ki görünür anne baba hiç ilgi göstermiyorsa Sevgi vermiyorsa yani tutup da bakıcıya vermek ya da bir ihtiyacı olduğunda sadece parayla mutlu etmek bunlar Sevgi eksikliğine neden olur
Cevap
4Cevap
Bakıcıya karşı daha çok sevgi besleyebilir çocuk.
Anne baba birlikte olduğu saatlerde çocuğa pek vakit ayıracakları zannetmiyorum.
Bütün günün annenin geri dönmesini bekleyerek geçiyor. Annem öğretmen ve onun beni başka çocuklar için bıraktığını düşünürdüm.
Bakıcı bakacaksa niye cocuk yapıyolar abi sacma sapan
yani görülebilir çocuğunuzla sonrasında ne kadar ilgilendiğinize de bağlı akşamları ilgileniyorsanız çok da büyük bir sorun değil çalışıyorsunuz yapacakcbir şey yok ama dikkatli olmak da fayda var
Hiçbir şey anne ve babanın yerini tutamaz ki
Hiç kimse annenin göstereceği sefkati gosteremez
Hiç kimse annesi gibi olmaz
Aşırıysa evet
Görülür tabiki
tabi görülür bence
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?