Anne robot mu? Ben bir anneyim. Oğlum 3 yaşında Rabbim çok isteyene versin. Bugün eşimle bu yüzden kavga ettik daha doğrusu o bana şiddet uyguladı. Elimde iş vardı çocuğu tuvalete götürür müsün dediğin için şiddet gördüm. Kolum çok ağrıyor. Gidecek yerim durumum yok bu arada. Çocuğu hastaneye goturmemiz gerekiyordu 12 olmuştu saat uynamasini soyledim kahvaltı hazirlamisism. O kahvaltı yaparken bende hazırlanırim dedim. Neden uyandirdim diye sinirli sinirli kalktı. Her pazar böyleyiz. Ben artık onu uyandırmak istemiyorum. Kavga etti neyse çocuğu neden o tiavelet götürdü diye. Ama elimde işim vardı. Başkasının çocuğu değil ki kendi çocuğu. Öyle işte dayağınida yedim oturdum mal gibi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGerçekten çok ama çok üzüldüm yaa insan nasıl olurda kiyabilir anlamıyorum. Eşim üzülmesin , kaşı eğilmesin , onu mutlu edeyim mutlu göreyim diye düşünüp uygulaması gerekirken , aynı zamanda çocukla en azından kısmı olarak ilgilenmesi çocuk üzerinde kendi ilgilenme isteği olmasa bile insan , çocuğun psikolojik ve kişisel gelişimine olumlu katkı sağlamak için bari, çocukla ilgilenir. Eşinin yükünü severek hafifletmeye çalışır. Çocuklarıyla ilgilenir tuvaletede götürür. Oyunlarda oynar. Niye böyle olur, en güzel yıllarını mutlulukla yaşatmaya çalışmak varken. Kıyamamak varken nasıl üzer nasıl dövebilir gerçekten anlamıyorum. Allah sana sabır eşine vicdan merhamet versin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle ona eşim demekten vazgeç. Hayatına, sıkıntılarına, sorunlarına eşlik etmeyen birisi senin eşin olamaz. Senin derdini, sıkıntılarını paylaşmayan, hafifletmeyen bu adam senin eşin olamaz.
Çoğu kişi boşan diyecek kesin ama bu pahalılıkta hem boşanmak, hemde yeni bir hayata başlayabilmek kolay değil, en önemlisi çocuk varken boşanmak çok zor. Çoğu evlilikler çocuk/lar için devam ediyor, bir çocuğun olsa da bu durum değişmiyor.
Çalışmıyorsan bir işe gir çalış, çalıştığın zaman da bu adam senin maaşını alır. Ailene sığın eğer boşanmana razılarsa. Bütün sorumlulukları sen tek başına sırtlanamazsın onun da sana EŞLİK etmesi gerekiyor ama boşanamıyorsan da Allah'a sığın ve hep dua et. Onun her şeye gücü yeter. Hangi durum içinde olursan ol dua et.
Ve bu adamdan bir çocuk daha yapma, önlemini al. Onunla daha az iletişim halinde ol. Kendinden güçsüze eziyet etmek zulumdür. Zulm eden zulme uğrar, üzülme. Ne zaman derdin, sıkıntın olursa çocuğuna git sarıl, sımsıkı ve çocuğunuzun yanında tartışma şu adamla, anne ve baba çocuğunun yanında tartışmamalı
30 Yorumla
+1 yılTatlım böyle hocalara dersini vereceksin
Hatasını anlamadan hiç özürün bir önemi yok zaten düzelmeden İki gün sonra saçma sapan sözde güzelmiş sözlerine kanmıycaksın
Çok da güzel tavrını koyacaksın
Gidecek bir yerin yoksa da elinden geldikçe oldurmaya çalışacaksın gözdağı vermen lazım ki kaybetme korkusu olsun11 Yorumla- +1 yıl
Kocalara
Evlenin arkadaşım. Erkenden evlenin. Sokakta kalcam korkusu ile veya ananızdan babanızdan kurtulmak için evlenin. Sonra böyle çaresiz kalın.
Yapmayın şunu kendinize arkadaş. şu an yapman gereken şey kenara gizlice birikim yapıp iyice sabretmek. Sonunda çocuğu alıp boşan gitsin. Şu çocuk yapma olayınıda anlamıyorum bir canlıya bu hayatı nasıl layık görürsünüz. Çok bencilsiniz.
Yaptığınız bencillikler ve hatalı ani kararlarınızı şimdi düzeltmek için elinizden geleni yapmalısınız. Ben daha fazla haberlerde cansız bedenlerinizi görmek istemiyorum. Yapmayın bunu kendinize ya.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
42Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u +1 yılŞiddet gördüysen ayrıl böyle hayat geçmez
00 Yorumla Çocukla ilgilenmediğin için değil, senin arkanda ailen olmadığı için, zor anında sana destek olacak birileri olmadığı için dayak yedin. Şiddet olaylarının büyük bir çoğunluğu ailesiyle iletişimini koparmış veya ailesini kaybetmiş kadınların başına geliyor. Şiddet uygulasa da gidecek yerin olmadığının farkında ve seni bastırmaya sindirmeye çalışıyor. Kendini yok sayma, çocuğun için de buna katlanma. Atabileceğin bütün adımları araştır. Kaybetme korkusu ve dik durmak bu tip çakalları hizaya getirir.
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBosanmak cozum degil.. Brkara kadin bosamak kolay derler.. asagidaki yorumlara aldanma.. Disarda insanlar aç, bedava et bulsak ta nemalamsak diye birbirlerini eziyor.. Napacaksin, adam etmeyr ugrasacaksin covugun icin.. Ben bosandim, ayri eve ciktim, c9cugum kucuk calisamadim, eldeki par asuyunu cekti, tasindigim apartmanda yalniz oldugumu anlayan sapiklar kapimi rahatsiz etti... aileme sigindim, onlarda bekarliktaki hinclarini cikardilar ama yine de disarisinin tehlikesini bildigim icin aglaya aglaya onlari vektim
24 Yorumla- +1 yıl
Canım benim zorluk çekmişsin ama eşinde kalsaydın nolucaktı.. çocuğu için evli kalması ne kadar sağlıklı kaldı ki adam çocuğunu tutmaktan, sevmekten aciz öyle baba mı olur insan evladını öpmeye kıyamaz kucağına bebek verildi iki tane şey yapılması söylendi diye kadını döven adamdan ne beklersin ki ondan ne baba olur ne de eş.. Allah size hayırlı bir kapı açsın tüm işlerinizi hayırlısıyla kolaylaştırsın inşaallah
Cevap sahibi+1 yıl@Fearlesgirll canim esimle kalsaydim, adam etmeye ugrasacaktim.. Disaridaki serefsizlerle ugrasasiya, bu daha mantikli degil mi.. el senin cocuguna acir mi? o en azindan babasi. sevmiyor gibi gorunse de bakma sen.. kendi caninin parcasi.. soran onun sinirlendigi konulari anlayip sinirlendirmemeye calisacak, akilli kadinlar bunu yapiyor.. Gecinmeye calisiyor.. Aptal olan da bosaniyor, sonra tek basina cocugu korumaya calisiyor boyle erkek egemen bir ulkede
- +1 yıl
Haklısın abla doğru demişsin eyvallah ama eşimi nasıl yola getirebilirim ki? Nasıl değişebilir ki? Birde dediği şey bu ben böyleyim işine gelirse kapı orada onu o zaman sürekli altan alıp kendimi ezdirmem mi gerekiyor? Dediğin gibi ortalık sapık kaynıyor evli olduğunu bildikleri halde babam yaşıtta adamlar parka cocukla gidince muhabbet etmeye çalışıyorlar ama ağızlarının payını verdim
Cevap sahibi+1 yılcanim , asla... sana saygisini kaybetmemeli.. kaybederse bu durum felakete gidiyor.. Simdi sana vurmus heralde, baya bir mesafe koy bir sure.. br daha yapamayacagini anlasin. degilse eli alisir her kizdiginde seni hirpalar saygi duymaz.. bana gore zeki kadinlar nasil yapip edip kocalarini idare ediyorlar. Nasil yapiyorlar mesela adamlarin sevdikleri seyi yapio sevmediklerini yapmiyorlar.. Bu kisiden kisiye degisiyor, yani sen kocana soyle yapmalisin diyemem, sen kocani gozleyip analiz etmelisin...
ve gercekten ortam berbat.. ben aileme dondum, daha dobdugum gun erkek kardesim o. pu diye hakaretlere basladi, evde sigamadim.. Ayri eve ciktim.. canim bu ulke erkek egemen bir ulke.. maalesef erkekler bile birbirinden korkarken ben dort duvar arasinda kucagimda bebegim titreyerek kalakaldim. Ben o cocuga nasil guclu anne olacaktim, yalniz kaldigimi goren illaki sapik komuslar cikti, rahatsiz ettikleri icin aileme sigindim.. Ne eziyetler ne hakaretler cocugumun ganinda.. ne o. pulugum kaldi ne birsey erkege dondum aman kardeslerim yalniz anlayacak hakaret edecekler diye. insan cig sut emmis.. onlar da buldular eziyet ustune eziyet.. yani demem oki, kocana sahip cik.. onum huyuna git, kendini begendirmeye calis, asla zitlasma..
+1 yılAy valla ben direk polisi arardım yani illa tartısma felan olur ama şiddet bence kırmızı çizgin olmalı. Hem o cocugu tek senmi yaptında sen bakcan sadece benm de cocugum var bi ben bakmıyorum eşime zorla baktırıyorum diyorum bu cocugu babamın evinden getirmedim sonucta bakmakla hükümlüsün. Her baba bakmalı snn elinde iş oldugu için değil sen yorulmuşsundur dinlen diye de bakmalı
12 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakmada rezil olan o olur sadece snn burada sucun yok. Onun utanması gerekiyor. Hatta bırak rezil olun ne olcak ya sen böyle acı cekmenden daha iyidir
Oturma mal gibi ben boşandım benimde gidecek yerim yoktu işime ara vermiştim umru değil çocuğu iki gecedir ayaktayım bir yıldır tek başıma bakıyorum boşandık ilgilenmedi umursamadı şiddet uyguluyodu boşadim kadın sığınma evleri var illa gidilecek biyer bı çözüm var alırsın nafakani oturursun aşağı dayak yiyip oturmaktan çok daha iyi haberin olsun aynı şeyleri yaşayan biri olarak söylüyorum öyle kafamdan farazi laf saymıyorum yani böyle erkeklerin inşallah çünkü kipsunda kimseyle evlenmedim cocukda yapamadım insallah
10 YorumlaElif hanım boşanmaya ne dersiniz? Susmayın rica ediyorum. Ne demek dayağı yedim oturdum şikayette bulunun, ailenizin evine gidin veya sağlığınız iyiyse çalışın kendi ayaklarınız üzerinde durun. Neden ezilmeyi, aşşalanmayı bu kadar alttan alıyorsunuz bunlar normal şeyler değil. Eşiniz bunun için vuruyorsa yarın başka şey için sizi bile öldürür. Ve Cocuğa o da bakmak zorunda kadınlar bir köle bir hizmetçi değil. Yapmayın bunu kendinize ezdirmeyin kendinizi.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTerk edip çocuğunu da alarak devlet korumasına girebilirsin. Çocuğuna bakmak bir iş değil babalık yapacak altı üstü ve bir de şiddet içeren bir durum var ortada ondan sana hayır gelmez bırak git devlet korumasında yaşa bir süre sonra işe girer çalışırsın çocuğunla kendine güzel bir hayat sunarsın. Bu ortamda büyüyen çocuk sağlıklı olmaz hem kendi çocuğuna hem de kendine acı
11 Yorumla
+1 yılÖncelikle durumunuza çok üzüldüm hiçbir şekilde şiddet göstermek haklı bir neden olamaz Gerçekten böyle arıza tip insanlar çok fazla Allah sabır versin yani tabii ki insan evladına bakması gerekiyor Bu anne baba fark etmez sonuçta annelikte sorumluluk ister babalık da sorumluluk ister her şeyi babayı yüklemeye gerek yok
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 756 cevap paylaştı.
+1 yılBakmak istemese de kucağına bırak mecbur tutacak. Bazı babalar çok düşkün oluyor çocuklarına bazıları da maalesef sanki dışardan bir getirmişsin gibi tutmak bile istemiyor. Vurması çok yanlış 😑
10 Yorumla
+1 yılCocugu olumsuz etkiler bu durum kucuk yasta cocugun aklina girer sesler vurmalar falan boşan derim ben ileride o cocugun yasayacgi sorunlarin gercekten haddi hesabi yok babasina da kin kusacak ve bunun sorumlusu yine sensin sanancak o kisi beni cocugumdan da sen soguttun demeye getirecek ondan hic uzatmadan boşan
10 YorumlaAma yazık. Sen de bir insansın arada 1:10'un da ilgilenmesi bakması gerekiyorsa bakacak. O da onun babası. Eşinin maalesef ki duygusuz bir karakteri düzgün olmayan birine benziyor. Sadece çocuğuyla bir yarım saat ilgilenecek diye sana şiddet uygulaması çok saçma öyle bir adamla ömrünü çürütür sen kendine yazık edersin
10 Yorumla
+1 yılDoğruyu diyorsun babada ilgilenmeli ilgilenmiyorsa ona ne gerek var gitsin kendim büyütürüm o çocuğun hem anneyede babayada ihtiyacı var baba babaligini yapamıyorsa yapmıyorsa ondan hayır gelmez belki piskolojisi bozuktur bilemiyorum ben detayı okumadım okuyup tekrar yorum yapacagim
11 Yorumla- +1 yıl
Ablacim bazı erkekler çocuğu tuvalete götürmeyi gururuna yediremez hoşuna gitmez öyle şeylerle ilgilenmek zor gelir onlara ama eşine diyecek bir kelime bulamadım böyle davranmamasi gerekirdi böyle olmaz bir baba anne gibi asla bakamaz çocuğuna anne başkadır ama yeri geldiğinde yani bir baba anne gibi olmasada ilgilenmeli ilgilenmek zorunda çünkü o çocuk hem onun hem senin
Babanin evi yok mu? Esyalarinizi alip oraya gidin. Ya da gidebilecegin bir dost falan. Siddet iceren bir evlilik normal degil. Durumun oldugu bir zamanda bosanmalisin bence.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır tabikide sürekli anneler ilgilenicek diye bi kural yok sizinde hakınız biraz dinlenmek yardım etmek zorunda asla böyle bi durumda sessiz kalmayın sidete meyilenmiş bi ilişki artk cıgrından cıkar hayatınız size eziyet olur bu durumdan en cokta cocugunuz etkilenir düzelir diye beklemeyin düzelmez en kısa zamanda kırtulmalısınız
10 Yorumla
+1 yılŞiddet uygulaması ayrı bir sorun çocukla ilgilenmemesi ayrı bir sorun. Keşke ilk şiddette bitirseydiniz ben olsam bırakırım o adamı
11 Yorumla
+1 yılO adamdan bir şekilde boşan darp raporuda al ve gerekli davaları aç ailen varsa ailene sığın bir şekilde kendine göre ayarla o adamdan sana hayır gelmez o ne öyle ya yaparken iyi şrfsiz yapmasaymış bu kadar üşenicekse defedin onu hayatınızdan
20 YorumlaO eşini kalbur niyetine sallasam daha iyi baba olur emin ol kardeşim. Tövbe ya yine sinirlerim zıpladı. Sanki başkasının çocuğu bir de üstüne şiddet öyle babanın kalıbına tüküreyim. Kusura bakma kardeşim sende.
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk olmasa hiç arkana bakma çek kapıyı boşa derdim ama çocuk olduğu için biraz zor. Bu yüzden yapılacak en iyi şey darp raporu al, kesinlikle ihmal etme. Eğer dayağı yedim oturdum dersen bu şiddet devam eder. Oğlun büyüsün ve ikinci çocuğu kesinlikle düşünme, her türlü şiddet, aldatma vs vs kanıtları biriktir ve zamanı geldiğinde baş tekmeyi. Aksi halde hayatın cehenneme döner. Bu arada geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılNalet gelsin boyle kocalara adamim diye gecinenlerden. Karisina siddet uygulayip kendi cocugunu dahi sevemeyenlerden. Birde boyleleri evlenip cocuk sahibi olur ya kafayi yememek elde degil.
30 YorumlaTabii ki de hayır asla o çocuk sadece anneye ait değil sorumluluklar eşit şekilde olması lazım aksine anneden çok babanın ilgilenmesi lazım çocukla doğurması kadınlardan bakması babalardan olsun Bir zahmet
11 YorumlaBöyle evliliklere üzülüyorum çünkü, aile ve evlat kavramına hazır ve layık liyakat olmadan evlenmek için evlenen insanlar, böyle dram sorunlar oluşturuyorlar.
Evlilik ehliyeti yasası acilen çıkmalı.10 YorumlaTuvalete gotur dedigin adam sana bunun icin siddet uyguluyorsa, o cocukla adam hic ilgilenmesin. Cocuk da babasindan gordugunu yapacak cunku. Sen ilgilen mjmkun oldugunca. Adamdan da ayrilmaya bak. Nereden buluyorsunuz boyle sığırları ya.
11 YorumlaHayvan gelmiş konuşmak ile anlamaz keşke annen baban olsada gitsen de anlasa neyin ne olduğu bir dakine soyle şikayetçi olurum hakkımı ara sor hiç birsey yapamazsan sana vurunca sende birseyleri al at Altta kalma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma da sende yüksek cahillik görüyorum, O yüzden buradakilerin boşan demelerini takmayacaksın, şikayette bulun diyenleri takmayacaksın, net eminim.
Ne diye soru soruyorsanız
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçekmek zorunda değilsin, neden anlamıyorsun bunu
Cevap sahibi+1 yılwalla gidecek yerin var ise al çocuğunu git derim, gerisi sana kalmış, hadi iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılda ben ne sebeple olursa olsun giderdim
+1 yılBöyle adamla yaşanmaz kimseyi katlanmak zorunda değilsin boşanma davası aç hakimi onun yaptıklarını söyle boşan hem kendini hem de çocuğunu böyle bir insandan kurtar çocuğun babasız büyüyecek ama böylesi Onun için daha iyi
10 Yorumla
+1 yıldayağı yiyip de halen hiçbir şey olmamış gibi köşene çekilip oturuyorsan bu senin hatan
15 Yorumla- +1 yıl
her yer o evden iyidir. git şikayetçi ol ve darp izlerini kanıt olarak göster. Ve bir iş bulup çalış, kendi düzenini kur
- +1 yıl
saçmalama. zaten şu dönemlerde kadına şiddet almış başını gidiyor. hiç affetmezler sana bunu yapanı. Kendine biraz saygın olsun. O adamın malı mısın? gerçi böyle herifleri de bile bile gidip seçen sizsiniz yani bu da ayrı bi konu fakat neyse şu durumda yapılacak en iyi şey şikayetçi olup boşanmak.
+1 yılBir evliliğin içine şiddet girdiyse o evlilik çoktan yıkılmıştır. Çaba harcamanız sadece hazin sonu geciktirir değiştirmez. Akıl sağlığınız için ayrılmayı düşünün. Allah yardımcınız olsun.🍃
20 Yorumla
+1 yılDarp raporu al sikayetci ol tazminat felanda iste boşan gercekten çekilmez bu tip insanlar yasliliginda daha kotu oluyor lütfen kendine bu eziyeti yapma
10 Yorumla
+1 yılÇocuk sadece anneye ait değildir, cocuğun babası da vardır. Bir babanın cocukla ilgilenmesi için birisinin bir şey söylemesi gerekmiyor. Babanın kendiliğinden ilgilenmesi gerekiyor
10 YorumlaBunlara katlanmak zorunda değilsin kendini düşünmüyosan çocuğunu düşün şiddetin olduğu bir yerde büyümemeli o kişiden ayrılıp kendine yeni bir hayat kurmalısın
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılSen aslında yoksun. Kocan için yok hükmündesin. Evde çocuk bakımında çok yardımcı olurum. Ulan herif! Madem yardımcı olmuyosın bari gölge ihsan eyleme
10 Yorumla Darp raporu al ve boşan. Yapabiliyorsan çalış zaten her şey anlattığın gibiyse nafaka alırsın. Ailesiz büyürse sıkıntı olur evli kalayım diye sakın düşününme şiddetli bir ailede büyümek çocuklar için daha kötü.
10 Yorumla
+1 yılYazıklar olsun öyle kocaya da erkeğe de öyle bir sistem gelecek ki bir gün adam olmayanı adam edicek ben inanıyorum sana da tavsiyem boyun eğme
10 YorumlaHer pazar da çekilmez bu dert be, tabiki anne de ilgilenir baba da. Senin işin varken eşinin bakması gerekir.
10 YorumlaBöyle adamlara niye çocuk doğuruyorsunuz bari 2. Yi yapma sakın
21 YorumlaMal olan sen deilsin kocan evlenmeseydi senle çocukda yapmsaydı kendi zavallılığı içinde mallıklarıyla boğulsaydı böyle adamları hastanelik edene kadar dövmek istiyorum
20 YorumlaGözünü korkutmalısın yoksa daha fazlasını yapar.
10 Yorumla
+1 yılAnnenin ilgisi ayrı babanın ilgisi ayrı tabi ki , çocuk ikisi tarafından da ilgi görmeli.
10 Yorumla
+1 yılHayır çocuk ikinizede ait ikinizde ilgilenmelisiniz
11 Yorumla- +1 yıl
Bemce terk et dağ ayısıymış baya
+1 yılNe demek ya şiddet kafasında küçük tüple Vursaydın Bakacak tabii çocukları sen mi yaptın
10 Yorumla
+1 yılKusura bakma senin o eşinin taaaa a... na koyayım. soyleyeceklerim bukadar ,! 🚬
10 Yorumla
+1 yıltencereyi al kafasına bi geçir otursun yerine olmazsa sopayla serçe bacağına vur
13 Yorumla- +1 yıl
Çok komik
- +1 yıl
yapmadığım bişi değil
- +1 yıl
Şiddet kötü bir seçimdir
+1 yılAllah huzur versin ne diyelim, uzuldum sizin adiniza.
10 YorumlaÇok mu aradın bu adamı diyeceğim de. Evlenene kadar kimin ne çıkacağını tahmin etmek zor.
10 YorumlaÖyle bir şey olamaz ya yanlış anlama ama direk terk et cidden bak
10 YorumlaO adamla yaşamak için ömrünü çürütme sakın kurtul onda
10 Yorumla
+1 yılÇocuğu tuvalete götürür müsün dedin ve bunun için şiddet mi uyguladı Allah akıl fikir versin
10 Yorumla
+1 yılYa bilmiyorum ama şiddetin hiç bir türlüsü kabul edilemez bence, seven insan sevdiğine kıyamaz çünkü. Evet bi çocuk var ama bence bu evlilik ömür boyu sürecek gibi de değil, zararın neresinden dönerseniz kârdır gibi
20 Yorumla
+1 yıllütfen boşanma fikrini biraz düşün bu ortamda büyüyen çocuk da ruhsal anlamda sağlam olmayacak. bunlar normal şeyler değil sen ve çocuk adına bir iyilik olabilir.
00 YorumlaMeslek yapmadan çalışmadan birnin yapmadan karşındaki erkeki iyi tanimasan evelnirsne ne gidcek yerin olur böyle maff olursun of üzüldüm sakın başka çocuk yapma o siddetci karekteriszden çocuğunu al devlet sığınma evi vardır Türkiye'de yaşamadım için bilmiyorum sigin hemen iş bul kendi evin olsun kendi ayakalr üzerinde dur kesin sendne 10-20 yaş da buyuktur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi ki hayır. Her daim anne ilgilenecek diye bir kural yok , baba da sorumlu ve ilgilenmeli. Allah eşinizi Islah etsin , amin.
10 Yorumla
+1 yılAklın varsa boşanırsın çalışmak bu kadar zor değil evet sıkıntı yaşarsın ama böyle cahil bir insanla yaşamaktansa ben 24 saat çalışırım daha iyi
10 YorumlaMal olan o hayatım sen normal bir istekte bulunmuşsun senin yanlızlığını kullanıyor mk böyle adamın ben
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜzüldüm benim kızımın da oğlumun da popislerini çok yıkadım ama kötü biz olduk bazen kadınlara iylik yaptığında da değerini anlamiyorlar
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 318 cevap paylaştı. Dedin ya gidecek yerim yok diye; iste genelde bunun fRkinda olan sere. fsizler yapiyor bunu.
20 Yorumla
+1 yılBen çocuğun altını da temizlerim, duşunu da aldırırım, yemeğini de yediririm. Annesi varsa babası da var çocuğun. Baba ne eşek mi?
00 Yorumla
+1 yılGercekten cok uzucu... boyle erkekleri duydukca sinir oluyorum. İnsan emanetine esine bunu yapar mı. Karaktersiz
00 YorumlaHayır ama erkekler de ne yazık ki bu algı var çünkü anneleri onları öyle bir pişpişlemiş ki biz hep koşturmak zorundayız.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen hep anneleri yüzünden. Benim eski sevgilim hiç bir şey yapmıyordu bunu bana dedi. bende dedim ki git annene kız kardeşine yardım et. Çocuk şok oldu. yok erkek yaparmıy mış? Bende dedim benim babam abim yapıyor. babam yemekte yapardı sofrada kurardı. Her şey yetiştirme tarzıyla alakalı.
Tabiki birlikte. O cocugu sen yanliz yapmadin ikinizinde sorumluluklari var!!!
10 Yorumla
+1 yılterbiyesiz sorumluluğunu alamayacağı çocuğu yapmayacak o zaman böylelerinden nefret ediyorum hem sana hem çocuğa yazık gidecek yerim durumum yok dedin ne önerebilirim gereçekten bilmiyorum çok üzgünüm
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Çocukla ilgilenmesini söylediğim için eşimden şiddet gördüm. Çocukla sürekli annenin mi ilgilenmesi gerekir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler