Hamile olduğum için 10 kilo aldım. Bir yandan taşınıyoruz, ev topladığım için kendime pek bakamıyorum bu aralar. İşim başımdan aşkın. Eşim tosuncuk, maymuncuk gibi şakalar yapıyor. Sabah sinir etti beni. İş yerinde de beraber çalıştığı kadınlar var. Onlarla konuşurken gayet güzel konuşuyor, bana gelince de sinir sinir hareketler... Sizce gözü dışarı kayıyor olabilir mi? Şaka yapıyorum, seni sinir etmek için söylüyorum diyor ama ne bileyim sonuçta bunca işin gücün arasında kendimi saldım ben de biraz. Bir yandan da ben her gün işten gelince onunla olmak istiyorum, neden her gün istiyorsun her gün yapmak zorunda mıyız diyor. Acaba canı mı istemiyor yoksa benden mi soğuyor? Sizce durum nedir, yorum alabilir miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCanım öncelikle kaç aylık hamilesin? Hamilelikte 12 kiloya kadar alman normal. Kişisel temizlik ve bakımına dikkat ediyorsan çok da fönlü makyajlı gezmen gerekmez. Ama eşin kadınlar ile iç içe çalışıyorsa hafif bir makyaj güzel bir giyim güzel koku sürünmen ve saçlarını abartiya kaçmamak kaydıyla şekillendir. Taşınıyorsun bu sebeple zaman bulamiyorsun anladığım kadarıyla ben de hamileyim seni çok iyi anlıyorum. Ama taşinsan bile kendine en az yarım saatini bir saatini mutlaka ayır. Bu kendine olan saygıni gösterir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence bebeğe zarar vermek istemiyor. Erkekler hassaslasiyor hamilelikte. Canım benim ya hassalasmissin belki sen de biraz hamilelikte hassaslasman normal. Bu dönemde cinsel istek de artarmis zaten. Ama eşin bence düşündüğün gibi değil. Anlattığında öyle biri gibi durmuyor. Sadece eşler yaparlar tatlı sevimli biliyordur seni muhtemelen. Bu dönemlerde kendine bakamadigin icin de başka kadınlarla kendi kiyaslamissin. Sen onun esisin doğacak çocuğunun annesisin sen de kıymetlisi yok. Bunu unutma ♥️🙏🙏😇😇 dilerim sağlıcakla bebeğini kucağına alır ve rahat bir hamilelik süreci geçirirsin ♥️
03 Yorumla- +1 yıl
Ay o değil de sürekli hassas demişim. ilk cümlede neden burada yazarken yazılar hep yanlış oluyor 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Süper yorum bu kadar guzel anlatilabilirdi empati bu olsa gerek🌹🌹
- +1 yıl
@HaYaTiAnLaM 🤗🤗
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılAblacım sakin olur musun? Hamileliğin ilk ayında değilsen kilo almak kadar doğal bir şey yok. Ayrıca bukadar özgüvensiz olma. Ne yani hamilesin diye kocan hemen senden soğuyup dışarı mı bakacak? Ne saçma şey. Biraz alıngan olabilir misin? Ayrıca hamileysen pardonda ne ev taşıması? Sana mı kaldı ev taşımak? Biraz değer bildir kocana. El üstünde tut kendini. Evi sen mi taşıyorsun?
10 Yorumla
Ahh sizin nedie bu takıntınız. Başka işin gücün yok bunu düşünüyorsun dimi. Peki ya kocan da şöyle düşünse, karım hamile ve libidosu daha da yükseldi ve bu sürede gidip başka bir erkekle olursa hamile kalmayacağı için asla öğrenemen. Acaba karım beni aldatır mı bu aürede.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
32Cevap
+1 yılHamilelik hormanlarından dolayı ekstra hasaslaşmış olabilirsin.
Çok fazla birliktelik istediğin için eşin sıkılmış olabilir.
Farkında olmadan çok üstüne gidiyor olabilirsin.
Ama eğer senin düşündüğün gibi gerçekten bir soğuma varsa eşin büyük ayıp eder sonuçta ikinizin çocuğunu taşıyorsun.
Önerim nasıl olsa işler bir şekilde biter.
Birgün kendine ayır bakımını yap güzel bir akşam yemeğinde eşinle hislerini doğru ve sakin bir şekilde paylaş10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgeçim sıkıntısı ekonomi düşüncesi ulan çocuk oluyor diye dusunuyor belki ne bilemezsin abla az biraz zaman tanıyın birbirinize veya sor ne oldu ne düsünuyorsun Konuşun dertleşin evlilik bağları bunlar. burdaki ben dahil kimse sizin birbirinizi anladığınızdan daha iyi anlayamaz ve anlayamayızda
Ayrıca 6 ıncı ayı geçtiyseniz,
Lütfen işi yarı ya kadar kullanarak halledin.
Sert ve sizin hareketinizin fazla olduğu şeylerden kaçının çocuğun zihinsel gelişimine etki eder çocuğun içerde cam kavanozdaki yayık ayran gibi sallanması ve üstüne penetrasyonu makul tutmaya calısın00 YorumlaIslamiyete göre
1 Bir erkek karisindan istedi zaman karisi
Bir kadin kocasindan istedi zaman kocasi yapmak zorunda
Esler birbirini tatmin etmek zorunda
2 hamile halinle çalışıyorsun yetmezmis gibi ev toparliyon
ALLAH kuran i kerim de evin geçimini dış islerini erkege vermiştir
3 is ile alakali olamak disinda baska kadınlarla gülerek vb konusmanin gunah oldunu bilse
Kisacasi keske isinden tipinden önce dini bilgisine baksaydin00 YorumlaHamilelikte kilo almak kadar dogal bir şey yok. Bu hissettikelrinizin hormonlariniz ile de alakasi olabilir. Biraz daha alingan, biraz daha supheci olabiliyoruz. Hamileliginiz cok sıkıntılı degilse biraz daha sosyal olmaya, cevrenizdeki insanlarla da vakit gecirmeye calisin. Tadini cikarin bugunlerinizin. Ben cok özlüyorum her ne kadar sıkıntılı bir hamilelik de geçirmiş olsam..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence biraz daha kendine dikkat et ama hergun beraber olman cok iyi birsey. Bir arkadasim , esini yillardir elinde tutuyor, bizimkiler aldattilar, ben bosandim mesela.. ama o elinde tutuyor.. Sebebini sordum , kadin bana dediki, yoruyorum, bir dakka bos birakmiyorum, bazen gunde 2 defa bile beraber oluyorjmki bende yorulup gozunu kaldiracak hali kalmiyor demisti..
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@İsPoyraz haha adam gercekten 1 deri bir kemik kalmis, bazen karsilasiyorduk, adam gozunu kaldiracak durumda olmuyordu o derce yprgun
Cevap sahibi+1 yıl@İsPoyraz yok. ve ben ygulamak istemedigim icin yalnizim
+1 yılgözü dışarı kayan insanla niye evli kalyorsunz. yahu sanarsın erkek için yaratılmış kadın. ama gözü dışarı kaymasın, aman bende kalsın, aman iyi eş olayım kocama. yahu adamın gözü herhangi bir koşulda dışarı kayıyorsa karakteri bozuk demektir.
10 Yorumla
+1 yılsürekli hamile kadinlar aldatiliyor biktim artik oyzuden korkuyorum sana söyle diyim aldatmak istEn sapik abaza erkek her türlü aldatir ister bakimli ol kendine bak daha gencini güzelimi ister yaslaninca dikkat et genc kadin avcisi olur kocan kesin senden 10-20 yasda buyuktur kendi tipine bakmadan sana laf atiyor kolaysa kendisi dogurdun baska cocuk yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılValla aynı yaştayız ikimiz de genciz ama be bileyim işte hamileyken insan çok değişiyor. Gereğinden fazla kilo, yorgunluk, uykusuzluk... İhtiyaçlar iki katına çıkıyor. Tüm bunlar olurken bir yandan çalışma hayatı, bir yandan ev işleri kadının işi çok zor maalesef. Allah yardımcımız olsun diyecek başka söz yok.
- +1 yıl
sana üzülerek söylimi ben yurtdisinda yasiyorum erkekler ciddeen cok sapik dikkat ed derkm dogurduktan sonra bunj ondan cikar ve hemen kendne bak seni kiskansin ikinci kez cocuk yapmadna öncedüsün deriim erkek milletine güvenme derim
+1 yılDuygusallık var şu an sizde hormon lar değişti değişiyor hemen.. siz yinede hoş gorunmeye bakımlı olmaya çalışın bırakın işler aksasin önemli olan sizin ruhunuz. siz önemlisinin esinizin gözü kaycaksa kayar zaten siz çok iyi olsanizda.
00 YorumlaAblacım üzülme biz erkekler bazen öküz olabiliyoruz eminim eşinde farkında olmadan öyle takılıyırdur sana dışarda ki kadınlarla olan konuşmalarımıza gelince de onlar dışarısı yani fazla samimiyet uygun değil ama insan sevdiğiyle uğraşır emin ol abide farkında olmadan yapıyordur inşallah sağlıklı ömürlü ve vatana millete hayırlı bi evlat olur hiç üzme sen kendini kırıldığını inceden hissettir eminim anlar kıyamaz
00 Yorumlagören de eşini brad pitt sanacak şu erkeklere bu kadar anlam yüklemeyin. gözü dışarı kayacak olan çorbaya neden tuz katmadın der yine aldatır. yani gözü dışarıda erkeğe bahane sebep gerekmiyo aldatması için. gözü tok erkeğin de sonradan gözü dışarıya kaymaz. ya bu adam hep böyleydi sen görmedin yeni fark ettin, ya da bu adam hiç böyle değildi sen kuruyosun kafanda
00 Yorumla
+1 yılGözü Kaya'nın gözü çıkmaya bir canı dünyaya getirmek kolay mı bide o yönden baksınlar dünyaya gelince bebek onlar daha çok atılıp bayılıyor bebeğe her şey dış görünüş mu? Aşın bu düşünceleri beyler.
00 YorumlaSeni sinir etmesi seni sevmesinden kaynaklaniyor he cinsel olarak beni istemiyor diyorsan onuda onceki zamanlar ile karsilastirip düşüş var mı ona bak
00 Yorumla
+1 yılEv taşımak kaç ay sürebilir yav bir anda almadın ya kiloları. Hadi kilo alınır zaten hamilelikte de bakımsızlık kötü. Çocuk doğunca zaten salacaksın hamileyken dikkatli ol bari bence.
00 YorumlaBence sorun yok ablam. İki canlisin. Hamilelikte duygular çok değişir. Düşünce tarzı farklılaşır. Zamanla düzelir her şey normallesir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolabilir tabi ama kendini salsanda temiz olduktan sonra sorun olmaz hamilelik dömenindede hergün istemen çok normal öyle arkadaşım vardı sonu iyi bitmedi yani o sürçtede aynı senin kocan gibiydi kocasıda
00 Yorumladüzgün bir cinsel hayatınız varsa soğumaz düzgün bir cinsel ilişkiniz devam etmiyorsa soğumuştur en iyi böyle anlarsın ablam
00 YorumlaHormonlardan dolayı öyle düşünüyor olabilirsin canım ama eğer sen kendine biraz bakmadın diye de gözü dışarı kayacaksa bu normal değil zaten
00 YorumlaBu tür yakıştırmalar normal değil istemediğini açıkca belirt, bu hareketlerine yorumla senden soğuduğunu düşünüyorum açıkçası
00 Yorumla
+1 yılGörüntüne laf ediyorsa yine görüntünden dolayı senle olmak istemiyor vallahi yazık yaaa kendine bakmalısın aldığın kiloları vermelisin
02 Yorumla- +1 yıl
@bbüşük kadını haksız bulduğum yok hamilelikten sonra kendisi otomatikman bu kiloları atmak isteyecektir zaten. Ama kocasıyla oturup bunu konuşmalı itici geliyorsun bana demeli açık açık.
Niye kilo aldın diye insan sevdiği kişiden uzaklaşır mi seni mi sevmiş şimdiye kadar yoksa Kiloyu mu anladim
00 Yorumlagörüntün komik geliyodur belki bilemedim :d gözünün kaydığını sanmıyorum bunla kayan göz varsa da boşa gitsin bu nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiddi bir şekilde maymuncuk vb demesinden hoşlanmadığını, hassas olduğunu soylemelisin. Ayrıca hamilesin kendine bakamaman normal. Bu aralar iyi hissetmediğini ve onun ilgisine ihtiyacın olduğunu açıkça söyle. Verdiği cevap ile onun gözünün dışarda olup olmadığını anlayacaksın
09 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten azıcık yüzüm düşse bile hemen gelir sarılır şaka yapıyorum falan der ama ne bileyim ben de hani dümdüz söylemek istemiyorum, kendi anlasın ona göre davransın 🥲
Cevap sahibi+1 yılHer gün yapmak zorunda mıyız diye sormuş, bunu ne tarzda söylediğini bilmiyorum ama eğer ben zorunda mıyım yapmaya anlamında ise kırıcı, ihtiyacın var mı anlamında ise hoş ama ilk anlamda olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılYani sanki bıkmış gibi söylüyor bazen. Ben de o an üzülüyorum ama sonra ben mi çok fazla beklentiye giriyorum diyorum...
Cevap sahibi+1 yılHer gün yapmak zorunda mıyız diye sormuş, bunu ne tarzda söylediğini bilmiyorum ama eğer ben zorunda mıyım yapmaya anlamında ise kırıcı
Cevap sahibi+1 yılİhtiyacın var mı anlamında ise hoş ama ilk anlamda olduğunu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılYorumu 2 defa yazmışım kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılNeyi bıkmış gibi söylüyor
Soran+1 yılSanırım biraz fazla üsteliyorum bu konuda, beklentim çok. O da sıkılıyor olabilir. 😶
Cevap sahibi+1 yılŞimdi daha net anladım. Bu durumda kendinize vakit ayırdığınız bir günde çekici bir şekilde giyinerek onun sizi arzulamasini ve ilk adımı atmasını sağlamanız daha iyi olacaktır. Bu durumda önceki bir kaç gün hiç ilişkiye girmemiş olmanız daha iyi olur böylece açlığı pekisir
Saçını topla 10 dk boşlukta hiç makyaj zamanım yok diyorsan Bi ruj sür işte likitler kolay çıkmıyor o kadar şey yapma kilo almak normal
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılAğzınin ortasına supürgenin sapıyla iki tane çak gorsün tosuncun maymuncuk nasıl oluyormuş
10 Yorumla
+1 yılEşi hamile kalınca erkeklerdeki testesteron seviyesi düşüyormuş. Yani bence genel olarak isteksiz.
10 YorumlaBu adamlık testidir saçma slk şeyler deneme düşünme
00 YorumlaHamile bi kadinin hassas oldugunu bilmeyecek kadar s lk degil heralde hos degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDikkat edin canm siz de kendinze hamile iken kilo almak normal de bakimsizlik niye?
07 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu okurken beynini kenara mı bıraktın? Taşınıyoruz diyorum, bir yandan evin altını üstüne getirirken bir yandan nasıl dört dörtlük gezebilirim. Bu kadınların bazıları cidden canım oluyor.
Cevap sahibi+1 yılGeçici bir dönem için senden soğuyup başkasına gidiyor ise zaten yanlış kişi ilesin kimse senden topuklu ayakkabı elbise fön beklemiyor zaten kisisel bakima dikkat et en azından
Soran+1 yılNereden biliyorsun kişisel bakımıma, temizliğime dikkat etmediğimi? Sorudan bunu çıkarman çok saçma.
Cevap sahibi+1 yılhadi ordan git ya biz de Hamilelik geçirdik böyle sacma bir moda hiçbir zamn girmedim ne desek bir bok çıkarıyorsun beyinsiz misin kendin söylüyorsun bakimima dikkat etmiyorum beynin yetmiyor ise yorumları anlayama paylaşma o zmn
Soran+1 yılSen boş ver git asıl dangalak. Soruma atla diyen mi oldu sana da gelmiş mal mal yorum yapıyorsun. Senin gibi hamileliği yatarak geçirmiyoruz biz. Gelmiş bir de buradan insanlara direktif veriyor. Orspu.
Cevap sahibi+1 yılPic kurusu seni Aldatil da gör gününü köpek bakımsız mikrop seni
Cevap sahibi+1 yılKocanin seni istememsinden belli ne kadar bakimli oldugun adamin midesi almıyor 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım gözü disarda degildir kilo alabilirsin ama bakimli ol çekici giyin
01 Yorumla
Soran+1 yılNormalde dikkat ederim, bir şeyler yaparım ama dediğim gibi taşınma aşamasındayız. Zaten evin içi çarşı pazarı gibi. Elimden bir şey gelmiyor bu durumda.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgayır bir çok sebebi olabilir yatakda kısıtlama veya daha derin konular dertleşmek istermisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani formun degistigi icin belki sogumustur is yerindekilere karsi belki hayranlik vardir ama sahip olamamak vs seyler etki eder. Aslinda hamileyken daha istekli oluradinlar esin bjnu neden degerlendirmiyor ki
00 Yorumla
+1 yılsenin hamile ya da kilo alman ile ilgili değil bu maalesef gözler hep dışarı kayar. hamileliğini iyi geçir bunları kafana takma bence
00 YorumlaGözü dışarıda seni aldatıyor çıtır hatunlarla 😂😂😂
00 YorumlaEşin sana o güveni hissettirseydi böyle düşünmezdin bence yine de bunu en iyi sen anlarsın
00 Yorumla
+1 yılGerçekten ondan istiyor musun?
010 Yorumla
Soran+1 yılNe istiyor muyum?
- +1 yıl
Onunla olmayı.
Soran+1 yılEvet, neden ki?
- +1 yıl
Garip geldi sadece. Nasıl istiyorsun? Ne yapıyorsun veya söylüyorsun? Detaylı anlatır mısın?
Soran+1 yılGarip olan ne işte ben de onu anlamadım. Eşim sonuçta, açık açık söylemiyorum ama yaklaşarak belli ediyorum. Anlıyor zaten direkt.
- +1 yıl
Ben yapabileceğimi sanmıyorum çünkü. Belki sadece sevişme istiyorsun o cinsellik anlarsa?
Soran+1 yılBazen öyle de oluyor. O hep ilişkiye girmek olarak algılıyor ama ne yapayım , erkekler sanırım genelde ona odaklandıklarından.
- +1 yıl
Peki utangaç birisi olsaydı sizden isteyemeseydi mesela ne yapardınız? Hiç sizden isteyemiyor hep siz istiyorsunuz mesela.
Soran+1 yılYa evlenince utanç pek kalmıyor. Sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Olsa bile uyandığını az çok fark edip rahatlatmaya çalışırdım zaten.
- +1 yıl
Kendisi utangaç değilse olmayabilir ama utangaç ise büyük ihtimal öyle olur. Peki bu kişinin aynı zamanda birtakım fantezileri var bunları biliyorsunuz ama sizden isteyemediği için yaşayamıyor siz bu fantezilerini bildiğiniz için gel bunu yapalım falan der misiniz?
Senden soğuyor gibi geliyor bana
00 YorumlaBence sorun olmaz daha da çok seversen
00 Yorumla
+1 yılHer gün oluyorsa zaten dışarıya gücü kalmqz
00 YorumlaDaha çok ilgilenmesi lazım
00 YorumlaSoğuyor, kendine bak bence
00 YorumlaOlabilir böyle şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy sizde bi zahmet kendinize ceki duzen verin
01 Yorumla
Soran+1 yılAy sen de bir zahmet aklını başına al, soruyu totonla değil gözünle oku, beyninle değerlendir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamileyken ilişki çocuğa zararlı değil mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzaklaşır en çok bu dönemde başlar altadmalar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende fazla muamele yap
00 YorumlaKendine bak toparlan
04 Yorumla
Soran+1 yılTaşınıyoruz, şu sıralar pek mümkün değil.
Soran+1 yılDiyet vs yapamam. Spor yapabilirim belki ama sürekli kilo almaya devam edeceğim, daha doğuma dört ayım var. Hamileyken pek önerilmiyor zaten sürekli ayakta duran biri olduğum için. Çalışıyorum aynı zamanda...
+1 yılHamilesin adı üstünde
10 YorumlaSen salsan da öyle yapmaması gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılveremediğin içindir
00 Yorumla
+1 yılBence dışarıya kaymaz.
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla
+1 yılne zMn dır oyle
00 Yorumlaİlla ki
00 Yorumla
+1 yılÜzülme
Çocuğun hisseder00 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen yine birlikte olmaya çalış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakın kendinize
00 YorumlaBence olamaz
00 Yorumla
+1 yılSpor yapmalısın
00 YorumlaBoşa
02 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Hamileyim kilo aldım ve kendime pek bakamıyorum. Eşim benden uzaklaşıyor, gözü dışarı kayıyor olabilir mi 🤦🏻♀️?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler