Ben 5 yaş ve sonrasını hatırlıyorum. Siz hangi yaştan itibaren hatırlıyorsunuz? 

Selam gadası 🙃
Valla bu durum çocuktan çocuğa göre değişiyor. Daha 2 yaşında hafız olan çocukların olduğunu biliyoruz. Haliyle daha erken yaşlarda gelişim olabiliyor.
5 ve sonrası sanirim..
Ama anasinifindaki kıza olan aşkımı ve onu görünce heyecanımı, o evine giderken kirmizi önlüğü ile tertemiz arkasından bakışımı..
Aynı kızla ilkokul 5. Sınıfa kadar arkalı önlü oturusumuz ve ona olan gizli aşkımı.
İlkokul arkadaşlarımın isim soyisim ve numaralarını hala hatırlıyorum
Benim çok tuhaf bazı şeyleri dün gibi hatırlıyorum mesela 4 yaşımı ama 15 yaşımı zor hatırlıyorum bazen değişiyor, izlediğim filmleri hiç unutmuyorum
3 yaşında bana ördeklerin saldırdığını hatırlıyorum. Ben de aşağı yukarı bir ördek kadardım zaten. Hafızam genel olarak çok kötü. Koca bir yıldan bile sadece üç beş kopuk olay hatırlarım. İsimleri ve yüzleride çok çabuk unuturum. Mekanlar ve sesler biraz daha net.
Cevap
16Cevap
Ben anasınıfı ve sonrasını hatırlıyorum. 6 yaş sanırım.
3 yaşımdayken dinlediğim şarkıları bile hatırlıyorum 3 yaşındaydım kuzenlerim ilkokula başlamıştı annemle onların yanına giderdik
5 yasiyla başlıyor Anaokulu hallerimi bile hatirliyorum
3 sanırım.. ananemin öldüğünü hatırlıyorum hayal meyal. Yüzünü tam anımsayamıyorum
6 7 yaşlarımı kesik kesil hatırlıyorum, daha küçüklükten de ufak tefek anılar var ama.
5 ten sonra başladı çoğu çocukta kimisi de akıl yaşı henüz oturmamış.
Bende 5 yaşından sonrakini hatırlıyorum genel olarak öyle zaten
Bir apartman kapısında, battaniyeye sarildigimi hatırlıyorum 🤔
Valla beşiklikten beri hatırlıyorum. Konuşulanları falan da biraz hatırlıyorum.
İlk 6 aylıkken sahneler var bir kaç tane.
1-2 yaşında var.
3 yaşından sonra başlıyor.
Lazımlık kullandığım zamanları hatılıyorum. sanırsam 1 bucuk 2 bucuk yas arasi
Ben sadece 11 yaşımdan sonrasını hatırlıyorum. Neden eskiyi hatırlamıyorum bilmiyorum
Ben 2 yaşındayken kuzenim doğmuştu, en eski hatırladığım o
Annemin bebekken fotoğrafımı çektiğini hatırlıyorum sordum 1 yaşındaymışım yalan yok :o
Ben dün ne yediğimi bile unutuyorum
6 dan öncesi yok ben de.
Bende 4 ama hayal meyal
Beş civarı bir şeyler hatırlıyorum.
Benim 8 gibi başladı diyebilirim. Öncesi yok gibi)
6 aylıkken bir anımı hatırlıyorum
7 den sonra.
2 yaş
6 7 hatırlıyorum
4 yaş
5 benimde 😅
3 yaş
3 yaş
5 yaşından başlıyor
4 gibi
3 yaş
Ben 3.5 ve sonrasını hatırlıyorum