Merhabalar Herkese 🌸

Herkes çocukluğunu hatırlar diye düşünüyordum ama kimi insanların hafızasında çok belli belirsizmiş. Sizde nasıl?
Merhabalar Herkese 🌸

Herkes çocukluğunu hatırlar diye düşünüyordum ama kimi insanların hafızasında çok belli belirsizmiş. Sizde nasıl?
Çocukluğumu hatırlıyorum çok iyi şekilde.. her detay olmasa da ama unutmak isterdim. çünkü güzel hatırlamaya değecek çok az anım var. onlar da kuzenlerimle geçirdiğim eğlenceli zamanlardı sadece..
Bayağı hatırlıyorum, 2000lerin başı çocukluğuma denk geliyor. Güzel bir dönemde çocukluğumu geçirdiğimi düşünüyorum, o günlere dönmek isterdim sanırım. Pokemon tasolarım vardı kaldırım köşelerinde oturup tasosuna maçlar yapardık. Boncuklu tabancalarla mahallede Kurtlar vadisi edasıyla çatışırdık. Meyve suyu kabından top yapıp maç oynardık. Okulun bahçesinde sınıflar arası maç turnuvası yapardık. Sagopa dinlerdik, Metin2 oynardık. Telefonumuz yoktu ama gezerdik tozardık. Bisikletlerle gece hırsız polis kovalamacası oynardık. Gece saklambaçları oynardık eve girmezdik.
Atari oynadığımı hatırlıyorum bir tek.
Cevap
19Cevap
Önceden nerdeyse her anı hatırlardım şimdilerde çok kalmadı
Hemen hemen net olarak hatırlıyorum. Çok güzel bir çocukluk geçirdim. 90'larda çocuk olmak bana göre bu hayatta başıma gelen en güzel şeydi.
Hemen hemen her şeyi hatırlıyorum, çok güzel bir çocukluk geçirdim.
12 yaşında araba çarptıktan sonra ilk 7 yılım resetlendi insan 12sinde alfabeyi baştan öğrenir mi ya
Bazı şeyleri hatırlıyorum küçükken dışarda oyun oynardık eğlenirdik küçükken anlamazdım bilmezdim bakkaldan cips çalardım
Olması gerektiği kadar fakat çok hatırlamak istediğim söylenemez.
Sadece güzel anıları hatırlıyorum. Hatırladıkça da o günleri özleyip üzülüyorum 😇
Çocukluğumun büyük bir kısmını hatırlıyorum ve yavaş yavaş unutuyorum.
Her şeyi net bir şekilde hatılamasam da ufak tefek anılarım aklımda var
Hiçbir şey hatırlamıyorum demek isterdim ama hatırlıyorum
Neredeyse tüm çocukluk dönemi anılarımı hatırlıyorum
3-5 yasa kadar hatırlarım cirlak renkli eşyalar dikkatimi çekerdi
Siyasetinden çizgi filmine dizisinden filmine her şey
Bir çok kötü detayı. Aklımda sadece bunlar kaldı.
Pek hatırlamıyorum aslında. Hatırlatan şeyler söylenince daha yeni anımsıyorum.
Babamın askerliğini bile biraz hatırlıyorum. 2 yaşındaydım o zaman 😂
Çok net bi şekilde hatırlıyorum mutlu anılar hala çok mutlu ediyor ama kötü anılarım hala sızlatıyor
Hiç unutmuyorum keşke unutabilsem
Fazla hatırlıyorum, haddinden fazla.
4 yaşıma kadar hatırlıyorum
6 aylık donemime kadar iniyorum
Çok fazla hatırlıyorum
Yarım yamalak.
En ince ayrıntısına kadar hatırlıyorum
Çok iyi hatırlıyorum.
Büyük bir çoğunluğunu
2 yaşımdan çoğunu hatırlıyorum.
Az çok
%75 diyebilirim