eşiniz hamile ama en başından beri çocuk istemiyordu korunmasına rağmen hamile kaldı çocuğu aldırmak istiyor çünkü kendisi çocuk istemiyor baktığında bile tiksiniyor içinde annelik duygusu yok ama siz çocuğunuzun olmasını çok istiyorsunuz ve çocuğu aldırmak istemiyorsunuz eşinize de engel oluyorsunuz? eşiniz çıldırmış gibi davranıp sürekli çocuğu düşürmek için yollar arıyor artık onu tanıyamaz hale geliyorsunuz yine de buna rağmen çocuğu doğurmasını mı sağlarsınız yoksa aldırmasına izin mi verirsiniz?
Erkek olsaydım ve bu durumu yapmamış olsaydım aldırmasına izin verirdim çünkü hadi doğurdu diyelim daha sonra çocuğa ne yapacağı belli değil nefret ediyor çocuktan yani onun annesi olmayacak öyle hissetmeyecek hep nefret ile bakacak
kurgu sacma olmus bi kere. kadının hakkıdır istemiyorsa aldırmak. izin verilmesine gerek yok
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
kurgu değil yakın arkadaşım kendisi ve kocası bir an yanından ayrılmıyor benden habersiz gider aldırır diye ayrıca yasal olarak eş izni gerekiyor eş izni olmadan yapan yerlere pek güven olmuyor
keşke boşansalar ama ikisi de inat kadın delirmiş gibi gerçekten annelik içgüdüsü denilen şeyin zerresi yok içimde bir parazit mi büyütmemi istiyorsun kendimden tiksiniyorum o orada oldukça falan diyor kocası da o bizim bir parçamız ne demek parazit derken kavga ediyorlar tüm gün kadının kendine bir şey yapmasından korkuyorum açıkçası
bencilsiniz sırf kendim günaha girmeyeyim diye hem kadının psikolojisini iyice bozuyorsunuz hem de annesi tarafından hiç sevilmeyecek bir çocuk dünyaya getiriyorsunuz bu daha günah değil mi
aynen canım her canlıya canı allah veriyor ama bizim için yarattı zaten deyip çatır çatır katletmesini biliyorsunuz bir tek sizin canınızı mı allah veriyor hadi beni uğraştırma boş inançlarınla